למה אתה מעריץ/אוהב את התאומות

motib4

New member
למה אתה מעריץ/אוהב את התאומות../images/Emo35.gif

למה את/ה אוהב/ת או מעריץ/ה את התאומות?
למה בעצם את/ה כותב/ת בפורום התאומות אולסן?
בגלל המראה, המשחק, הגימיק של התאומות, בגגל מה
מצפה לתגובות ולדיון מעניין. שלכם-

motib4

New member
לא זכור לי כזה דיון.

היה דיון של ´איך אתה מגדיר את עצמך כמעריץ?´ של ענבר2002. אבל לא חושב שהיה כזה.

RinRan

New member
אממממ.......

אני בעקרון אוהבת את התאומות בעיקר בגלל המראה שלהן- הן כאלה יפות
אני ממש ממש ממש לא אוהבת את המשחק שלהן
אומנם ב"צער גידול בנות", "מותק הילדות התחלפו" ו"טובות השתיים" הן שיחקו יפה מאד (לדעתי), אבל חוץ מזה- לא אהבתי את המשחק שלהן... ו... סה"כ אני פה כי אני אוהבת את התאומות וגם כיף לכתוב כאן כי חברי הפורום מאד נחמדים (שלא כמו בפורום דוליז- כן, כן- אני משמיצה
) טוב, אז......... אממממממ........ אוקיי........

ענבר 2002

New member
אני אוהבת את התאומות בעיקרון...

בעיקרון בגלל המראה אני ממש אוהבת לראות תמונות שלהן זה נותן לי השראה וראיונות למראה חדש! אבל זה לא רק המראה זה גם בגלל שכל התוכניות שלהן והסרטים גרמו לי לצחוק ונורא התענינתי בסרטים אבל ברגע שפשוט אני אראה סרט והוא לא יהיה טוב מכול הבחינות כמו הקודמים אני אשאר שנגמר להן ה"קסם" ואני לא אוהב אותן יותר !

tali olsen

New member
טוףף

אני אוהבת אותן כי הן יפות ומתוקות ומשחקות טוב....... גם אני לוקחת מהם כל מיני דגמאות....., ו...אני בפורום לא בגלל התאומות אלה בגללכם

שאלות קשות אבל גם קלילות../images/Emo13.gif

אני מעריצה אותם, אני עוקבת אחירהן כבר מגיל קטן, הן מהממות ואני אוהבת את הסגונן שלהן, גם חמודות
(דהה.) והתוכניות שלהן (עד כמה שיש פה אנשים שחושבים שהן לא ברמה, פשוט מגבינות כאלו )
אני כותבת בפורום כי אני עוקבת אחרי הסדרות שלהן ואני מעריצה אותן:)

omer wild

New member
ד"א היה דיון דטמה...אבל אני יענה...

אני אוהבת אותן יותר בגלל המראה...כי הן פשוט יפות...ואני אוהבת לראות תמונות שלהן ןלהגיד בלב-כמה הן יכולות כבר להיות יפות! ואז אי אומרת שהרוב זה בגלל האיפור! אבל הקטע שכולם מתלהבים ממנו זה שהן גם יפות וגם יש אותן פעמיים !! וכמו שענבר אמרה גם אני לוקחת השראה למראה שלהן...תסרוקות וכל מיני כאלה ! תמיד הייתי מסנה לעשות תסרוקות כמו שעשו להן בטובות השתיים ! ורוב הדברים שאי מחפשת עליהן זה תמונות..אני יותר אהבתי את כישרון המשחק שלהן כשהיו קטנות-צער גידול בנות וטובות השתיים !! במזל תאומות פחות...

omerikoosh

New member
וואלה ?! עמר !!!

סחטן אחותי נאום יפה ... חחח סתם את ממש צודקת !!!

ענבר 2002

New member
אהה הוספה ....

אני בפורום כי גם יש כאן המון אנשים נחמדים אני מכירה אנשים חדשים רואה צורות שונות לחשיבה עליהן כיוונים חדשים וגם אני מקבלת המון תמונות ויש כאן דיונים ממש מענינים כתבות נהדרות וכן תמיד יש את ה-קישורים !

omerikoosh

New member
אוקיי אז ככה...

אני מאד מאד אוהבת את התאומות בגלל שהן כ"כ יפות וכולם היו מתים להראות כמוהן ... חחח הן פשוט שתי בנות מהממות ונורא חמודות ( לא לפי האופי כי אני לא מכירה אותן אישית ) כמו שכולן אמרו כאן כמעט אני הרבה יותר אהבתי את המשחר שלהן שהן היו קטנות יותר ... אחרי טובות השתיים הן כבר לא משחקות משהו אבל עדיין מראה מ=ו=ש=ל=ם !!! אני אוהבת מאד ת´פורום ( אני כאן יותר מ-5 פעמים ביום ) בגלל הדיונים , לראות גם דיעות אחרות משלי , צורות אחרות לחשיבה עליהן , האנשים הנחמדים ( מאד ... ) והכי אני אוהבת לקחת מכאן תמונות !!! מתה על הפורום ומתה על שתי הבנות המתוקות האלה !!! מצער גידול בנות שמתי עליהן עין ומשם ראיתי את כל הסדרות והסרטים !!! ( חוץ ממרי קייט ואשלי מארחות והרפתקאות מרי קייט ואשלי - מזעזע !!! - ממש לא אהבתי ... ) זהו אני חושבת שזה מספיק להערצה ! טוב זהו סיימתי ...

omer wild

New member
עמרוש לא חשבת להיות משוררת ?!

הנאום שלך היה...איך אני יגיד את זה במילים יפות...הוא היה...אה כן...הוא פשוט היה !!! כל הכבוד מאמי ! סתם... רציתי להגיד שאת צודקת בכל מילה שלך !! ואני איתך...

gsh10

New member
אני חולה עליהם ביגלל...

אני בטוחה שמה שאני אומרת עכשיו זה אצל כולם אם תחפשו את זה אז תימצאו את זה (מי שלא הבין לא משנה) ביגלל שאנחנו גדלנו איתם!!!מאז שהם בנות 9 חודשים עד גיל 16 אנחנו רואים איך הם גדלות וגם אולי ביגלל שהם יפות אולי ביגלל שהם 2 אולי הם נותנות לי השראה אולי ביגלל שהם משחקות טוב אני לא יודעת... אבל בעיקרון זה ביגלל שאני ראיתי אותם גדלות מול העינים שלי על המסך ואני בטוחה שהרבה אנשים כשהם חושבים על זה יודעים שזה גם ביגלל זה.

למעלה