למה אתה משרשר הכל???

Master Boo

New member
למה אתה משרשר הכל???

עכשיו הוא ישרשר את זה כ"תלונות של חברי הפורום"...

IC4

New member
הו, שמח ששאלת

עצוב למען האמת שאני צריך לענות על כזאת שאלה שרשרתי הכל כמעין ביקורת כי זה הכל פרטים טכניים קטנים ובאותו רגע שוב תקפה אותי המאיסות באלה והתסכול הנובע ממחסור הרוחניות שבפורום הזה
אז במקום לרשום בכל שרשור מחדש: אוף למה אתם מתעסקים בדברים הלא חשובים, שרשרתי הכל לשרשורון... זה עד כדי כך משנה?

Master Boo

New member
כן, האמת... ../images/Emo4.gif

תשמע, אולי זה נראה בעינייך פרטים שוליים, אבל אני בטוח שמי שרשם את ההודעות התייחס לזה כיותר מפרט שולי... אם הנושא כל כך שולי ולא חשוב, ההודעה תירד למטה מעצמה. אם הוא מעניין פה מישהו, היא תשאר למעלה עד שתמאס... וחבל שמתחילה פה דיקטטורה

אם השרשורים שלנו כל-כך שוליים......

למה שאתה לא תתחיל לפתוח שרשורים?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! כבר הההההההרבה זמן שלא ראיתי אותך מפתח רעיונות או תורם לפורום, חוץ מלהעביר עלינו ביקורת ולשרשר את ההודעות שלנו אתה לא תורם כל-כך לפורום!! אם אתה כל-כך רוצה להפוך את הפורום הזה ליותר "רוחני" למה שאתה לא תתערב יותר בפורום!! אני מקווה שתיקח את זה בתור ביקורת בונה.

IC4

New member
LOL ! מה עשית ממני ../images/Emo6.gif

שמע לא מחקתי את השרשור או משהו רק אמרתי משהו נכון? סך הכל באופן יצירתי יותר העברתי את זה לשרשור אחד במקום לרשום לכל שרשור את אותה דעה, מבין? בסדר אז טעיתי לגבי ניהול הפורום שלי (סתם התפרצות פאוור טריפית
) אבל הביקורת הבונה שלך התקבלה וחוץ מזה שנינו יודעים שאם אני אחשוב על משהו אני ארשום אותו כמו למשל ששמתי טאגליין למשהו בפורום אחר ואני לא שמתי לב לאף אחד שהעיר עליו אז אם אתם מתעסקים בפרטיים שוליים לדעתי , אני מאמין שיש לי את הזכות להעיר זאת נכון , לא תורם הרבה במחשבה לאחור, אבל גם לא צריך לצעוק עליי בכוח לחשוב על משהו "רוחני" לרשום. וחוץ מזה הרבה שרשורים לאחרונה חרושים כבר תחת (בעלי חיים במאטריקס, למה המכונות קיימות/מתרבות...) נמאס
במיוחד שלא מחדשים שום דבר בשרשורים האלה.. וזה לא אשמתי שאתה הצטרפת מאוחר מאד נכון?

IC4

New member
אה וגם

עשיתי סקר "האם המאטריקס קיים" (שכרגע הוא בחלוקה עם סקר אחר, שולי וטכני
(סתם)) ואף אחד כמעט לא טרח לענות עליו או להגיב אז בלי להאשים אותי כשיהיה לי מה להגיד, תאמין לי שום דבר לא יעצור אותי להגיד אותו...

אנשים, לא לריב!

איתי, אנחנו לא עם האצבע על הסקר, יש סקר חדש- מרשה לך להודיע! ואם אתה רוצה יותר רוחניות- למה לא אמרת קודם?

IC4

New member
אבל הוא התחיל ! ../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif

לאבא שלי יש סולם יותר גבוה...

בוגר ביותר
אבל זה היה חמוד... הזכרת לי משהו מאוד ישן ונחמד להיזכר בדברים כאלה בשעות כאלו...

IC4

New member
חשבתי אנחנו יורדים על חוסר בגרות

כשהיינו ילדים היתה איזה בדיחה כזאת שאם את אוןמרת שהמגרש שלך אז האחר אומר "שלך? אבא שלך בנה אותו?"

Master Boo

New member
אני כאן די מההתחלה של הפורום

נראה לי, ואני לא זוכר שהיה דיון על למה המכונות קיימות...
אם היה ואני לא זוכר- אז SORRY, לא הייתי רושם על אותו נושא...

למעלה