למה אתי לא עפה? למה?

למה אתי לא עפה? למה?

אני מאוכזבת קשות מאיתן. הוא ידע שבן רוצה אולי את עדי. זה נראה חשוד. אולי מישהו אמר לו להשאיר את אתי.אוףףףףףףףף משתלטת על כולם

niva99

New member
התשובה מאאאד פשוטה - ../images/Emo239.gif../images/Emo92.gif

כי איתן הוא המריונטה של ההפקה. הרוע = מביא רייטינג = משתלם...

niva99

New member
אבל החדשות הטובות הן שציר הרשע והפשע לא לנצח

Klayhamn

New member
דווקא כן

מאוחר מדי כבר... איילת וענבר כבר הושחתו... אלא אם כן ענבר תתעשת - אין כמעט שום סיכוי להשתקמות נצפה בעוד שבוע של התעללות בליז, עד שהיא תעוף בשבוע הבא בשבוע שאחר כך כביכול אמורה להתחיל הדרמה האמיתית, אבל אז בדיוק יכנסו הבנות החדשות ויטרפו את הקלפים...

Klayhamn

New member
היא לא תבין

יש לה INSIGHT מדהים בבני אדם, עד שזה מגיע אליה - ואז היא נהיית עיוורת לחלוטין.. ההתנהגות שלה בימים האחרונים הראתה שהיא במסלול הרס עצמי.... היא יכלה להגיע עד הגמר, אבל היא תהרוס לעצמה ותהפוך את עצמה למועמדת להדחה בטרם עת חבל

דקל69

New member
מואד התאכזבתי מענבר, שהבנות נכנסו ראיתי ממש

שהיא נעמדה ראשונה ורצה לאתי לחבק אותה על החזרה. אח"כ היא חיכתה בשקט שהבנות יפנו לה את המקום לקרן ועטה עליה בחיבוקים. אני מבינה שיש נימוס וגם קבלת ההחלטות של איתן אבל אצלה זה נראה שהיא פשוט לא מודעת או מתעלמת מהרוע והנוהג הקבוע של הבחורות האלו להטפל כל פעם למישהי ולהשפיל אותו. היא, בתור חכמה, צריכה להבין שהשלישיה בתור קבוצה (או גוש) יפעלו כל פעם נגד מישהי אחרת בשביל להשאר אחרונות ובעיקר בכדי להשליט את הטרור והכוחניות שלהן. בשתיקתה ובקבלתה למעשים שלהן היא די מגבה אותן. ואני מאוכזבת מימנה כי היא נראית אינטליגניטית ובחורה מקסימה, שלא כמו איילת שעסוקה בעצמה, ליז שבעצם כמותן אם האש לא מופנית אליה וענת שלא מספיק חזקה להתמודד. אורטל בסוג של משחק ולכן פחות מעניין אותה הדברים האלה ודניאלה - לגמרי שקועה באיתן וברומן הרומנטי שבנתה לעצמה על נסיכה ומלך.

noaxxx

New member
כל בר דעת היה מעיף את אתי, אני ממש סולדת ממנו

במיוחד לאור זה ששתי החברות שלה זכו גם כן למעמד המפוקפק. זה היה התמרור שהוא פספס איתן אמור להיות טיפוס מאוד לוגי ומחושב... אז איך, איך, איך????? הוא לא עשה 1+1 במיוחד כשלוקחים בחשבון שכבר נפתחו לו העיניים, הוא כבר יודע בדיוק מי זו אתי. אני לא מבינה איך הוא מעדיף את הערסית הזאת? זה חייב להיות הוראה של ההפקה או שפשוט אין לו
מספיק גדולות

Klayhamn

New member
שום הוראה מההפקה

איתן פשוט פוחד מאוד להעיף אותה.. זו החלטה קשה, מבחינה חברתית, לעמוד מול הרוע ולהגיד לו : "לך!" להעיף את עדי זו החלטה קלה הרבה יותר, הוא רצה להעיף אותה ממילא מזמן, היא "באה לו שלא בטוב" - וזהו שבוע הבא הוא ידיח את ליז, ועוד שבועיים, כשכבר תהיה אמורה להתחיל הדרמה האמיתית והוא יהיה חייב להתחיל להעיף את השלישיה, בדיוק תגענה הבנות החדשות ויטרפו את הקלפים - ואין לדעת מה יקרה אז...

niva99

New member
בתור מישהי שהימרה על עדי שתעוף

קלטתי את האלרגיה של איתן למבטים שלה ובכלל אליה כאישיות...רק לא תיארתי לעצמי שיעדיף את שלישיית הערסיות על פניה.

noaxxx

New member
אני לא מבינה..הוא פוחד מקרן וליהי אם אתי תלך

מה הן כבר יכולות לעשות לו?

רותי167

Well-known member
איך איתן לא הבין שהקהל סולד מציר הרשע?

איך הוא העז להשאיר את אתי ולהעיף את עדי האיכותית?טיפש! זה איתן.

למעלה