למה אתם הייתם "תורמים"??

ebi83

New member
למה אתם הייתם "תורמים"??

למי שלא מכיר, יש אתר שנקרא HeadStart ובו יש אפשרות לאנשים לבקש תרומה תמורת משהו (מפעילות שאותה יעבירו לך או לנתרם אחר ועד למשהו פיזי כזה או אחר).

כאשר הנקודה המרכזית היא שאם הדבר לו תרמת לא הגיע ליעד שהוא מציב לעצמו, הכסף לא נלקח ממך.

אז לאחר שאני תרמתי למה שממש עניין אותי (החצר האחורית, עכשיו בגלגלצ הקרוב לביתכם
) ונתקלתי בעוד כל מיני ניסיונות דרך האתר הזה, החלטתי לשאול- למה אתם הייתם תורמים ובתמורה למה?
ואם נמשיך עם הקו הזה- אז האם יש משהו שאתם הייתם מנסים לעשות דרך אתר כזה?

שיהיה שבוע מעולה

שאלה יפה

אבל מאוד קשה לי לענות עליה - היות שיש כל כך הרבה שראויים ונזקקים לתרומות...

ebi83

New member
אז נחדד את זה קצת

אם מדובר בסטארט-אפ חברתי\תרבותי שכזה. הוא כן בעל תוצר וכן עם הסתכלות רווחית כזו או אחרת.
אבל הוא זקוק לסכום הראשוני על מנת לנסות להצליח.

לא מדובר בתרומה לעניים, אלא לתרומה לבניה של עסק או לטובת פרוייקט.

אז איזה תחום קרוב לליבך? האם יש מיזם או פרוייקט ששמעת עליו שנראה לך מגניב ורלוונטי לזה?

ובכלל- אפשר פשוט ללכת לאתר ולראות רעיונות

einat162

New member
זה קל- כי לא מזמן תרמתי

דרך קיקסטרטר.
יש ולוגר ביוטיוב שאני צופה בו כבר כמה שנים (טובי טרנר - Tobuscus), הוא מעלה סרטונים יומיים על שטויות, משחקי מחשב, טריילרים מילוליים (קורע!), שירים עם קליפים' סרטוני אנימציה, ובשנה וחצי האחרונה ככה גם "סרטוני פרסומת" לחברות (למשל לאיזה מותג אמריקאי של עוגות שמחממים במיקרו).
בכל מקרה, הוא העלה קמפיין לאיסוף כסף עבור פיתוח משחק מחשב שיבוסס על הדמות (שלו) מסרטוני האנימציה שעלו.

היעד היה 240 אלף דולר.
בשלושה ימים ראשונים חצינו את המאה אלף, תוך שבוע בערך הסכום הושג.
כרגע הקמפיין עדיין רץ - וחצינו מזמן את רף החצי מליון ! מטורף !
בגלל שיש עודף כסף- הולך לצאת עוד מיני משחק בכיכובו של הכלב שלו גריפין (באמת יש לו כלב, הוא שיטצזו) או שלבי בונוס שהתווסו למשחק (?). ובננוסף זה ישמש מימון לעוד סרטוני אנימציה (הוא לא עובד על הגרפיקה בעצמו).

ebi83

New member
מגניב

משום מה דווקא המשחק עם הכלב יותר מעניין אותי

ebi83

New member
הכלב- אדיר!

אני בעד אינסטינקטים טבעיים כאלה

למעלה