למה אתם התחלתם לרכב???

למה אתם התחלתם לרכב???

אני בגלל בן דוד שלי אסא שאני ממש חולה עליו הוא לקח אותי לטיול בחוף וראינו סוסים ואז הוא אמר לי שיתאים לי לרכב...

animals lover

New member
אני התחלתי../images/Emo107.gif

כי תמיד נורא אהבתי סוסים ודודה שלי החליטה לשלוח אותי לקייטנת רכיבה-ומאז-התמכרתי!!!!!

Juli kleo rullz

New member
I started...

Because i love horses with all my heart! And i allways wanted to ride i started to talk about them after my dad took me to see the horse wisperer!

תשובה מוזרה

בן דוד שלי סיפר לי והתלהבתי חוץ מזה זה כמו פיזותרפיה בשבילי דבר שהייתי צריכה כי יש לי בעיותרפואיות אני לא אפרט כי זה לא ממש מעניין (על הבעיות כמובן) ומאז אני הבן אדם הכי מאושר שיש בגלל: הרכיבה עצמה המדריכה שלי וכל מה שנלווה לזה למשל איך גילתי שהסוס היא החיה הכי מדהימה בעולם שיש

אסף 1989

New member
אני התחלתי

כי אבא שלי רכב הרבה מאוד שנים והוא הראה לי תמונות וסיפר לי סיפורים (למרות שהסיפורים היו בעיקר על נפילות והתרסקויות שקרו לו עם הסוסים) ואני כמובן רציתי להיות כמוהו הרי ידוע שהבן שואף להיות כמו האבא, אז הוא לקח אותי לכמה טיולים, ובפעם הראשונה שהייתי על סוס עשיתי קאנטר בטיול (אבא שלי קצת משוגע) אבל בטרוט כמעט נפלתי חחחחחח..... טוב, זה כבר לא קשור אבא הבנתם את הסובה אז יאללה ביי

אני התחלתי לרכב בגלל שהחווה קרובה

לביתש לי וגם כי אהבתי סוסים מהגן כי היו לוקחים אותנו לטיולים בכל רחבי הקיבוץ וחלק מהקיבוץ הייתה האורווה. אז הלכנו לראות וכל הזמן הסתכלתי על סהר ואמרתי אני ארכב עליו. אבל שהתחלתי לרכב הוא כבר מת בגלל שגנבו אותו. ועוד סיבה זה בגלל שהיו לנו שיעורי רכיבה במסגרת הבית ספר. אז היינו חייבים לרכב והבנתי שזה כיף לאללה אז המשכתי!

RMXXX

New member
למה אני התחלתי...

אני חושב שפשוט יום אחד ההורים שלי החליטו לשלוח אותי לרכב(הייתי בן 6) בחווה שאמא שלי גדלה בית לידה ווהבעלים הוא חבר של המשפחה, ומאז אני רוכב עד היום...

gal616

New member
התחלתי

כי פעם החלום שלי היה לעשות קאנטר בים (נשמע עכשיו מגוחך אני יודעת..) ולחבר טוב של אבא שלי יש סוסים (שהוא דרך אגב מכר לי את טבסקו הסוס שלי) קיצר אז הלכתי לרכב אצלו והוא עשה לי טיול ממש קצר של איזה עשר דקות אבל רק הליכה.-ואני נשארתי עם טעם של עוד...אז אחרי איזה שבועיים אבא שלי בא אליי-תתכונני יום שלישי יש לך שיעור רכיבה ראשון... ומאז אני רוכבת

סטיובן

New member
מה זה למה

כי אבא שלי קצת דחף אותי לזה כי תמיד היו לו סוסים גם עכשיו יש לו וזהוו והוא מבין וזה ואני נדלקתי על זה

avisarpt

New member
שאלה טובה

הייתי מופרע אז שלחו אותי לרכיבה טיפולית ואז התאהבתי בסוסים ונשארי מאז

אממממממ.. פשוט נולדתי עם

האהבה לסוסים.. וכל מי שאוהב סוסים אומרים שהוא נולד עם זה!!.. ותמיד שהייתי קטנה רציתי סיבובים על פוני.. היינו הולכים לפארק הירקון תמיד היו שם פונים כאלו בשורה שילדים קטנים עלו ועשו סיבוב.. וממש אהבתי את זה.. וגם הבן של המטפלת לשעבר שלי שהוא עכשין בן 26 אז שהוא היה בן 14-15 הוא היה לוקח אותי לחווה(חוות הפארק).. הוא היה רוכב ומתחרה בקפיצות והוא היה מעלה אותי על סוס איתו והיינו רוכבים קצת.. הייתי אז בת 3-4 והתחלתי לרכב בחווה בגיל 9 כי בגיל 8 או 7 אמא לא הסכימה..

buttermilk

New member
אני התחלתי לרכב כי....

תמיד תמיד תמיד אהבתי סוסים ותמיד רציתי לרכבת ואז כשהייתה לי יומולדת 11 ההורים שלי לקחו אותי לחווה (חוות אמיר,שולטת!) בהפתעה ואמרו לי שמעכשיו אני רוכבת כמה שאני רוצה וזה היה ועדיין פשוט נהדר!!

horse girl1

New member
טוב זה הייה ארוך../images/Emo13.gif

אז ככה בגיל שנתייםהלכתי לורד הגליליל לרכב על פוני ואז מי שלקח אותי ראה שאני מסתדרת נפלא
אז חזרנו הוא לקח סוס ויצאנו לטיול של איזה שעה
אמא שלי מזה דאגה
.... אז ככה לפעמיןם פוני ולפני שש שנים בערך המסיבת סיום שנה של כתה א' שלי הייתה בחוות הפארק ורכבתי אחר-כך זה נעלם
ולאחר שלוש אני שערך הלכתי אם חברה שלי לשיעור שלה ונדלקתי לקח לי שנה לשכנע את אמא שלי לרכב ואז היא הסכימה ומאז אני על הסוס

סטיובן

New member
תוספת

דרך אגב אני כבר רוכב הרבה זמן רכיבה טיפולית יש לי בעיה קשה שעד היום אף אחד לא אבחן...יש לי שריטה קשה קשה במוח אני 4 וחצי שנים ברכיבה טיפולית

צדק8

New member
טוייב..

התחלתי בכיתה ב' או ג' פשוט כי החוג גלגליות שלי ( אל תצחקו.
) נגמר
(שנאתי גלגיליות, הייתי גרועה בזה וגם שברתי ת'יד שנפלתי פעם..אבל כל כך אהבתי את המדריכה שלי
היא הייתה מצחיקה בטרוף והיא הבינה ת'שריטות הקטנות שלי...). אז חיפשתי משו לעשות... וראיתי שאפשר ללכת לחוג סוסים- אז באתי
בהתחלה הייתי פשוט נוראית !! פחדתי מכל תזוזה של הסוס ואפילו להוביל פונית היה בשבילי אתגר קשה, אבל אהבתי את זה אז למרות שכול האחרים היו יותר טובים ממני נשארתי בחוג והייתי מבין שלושת הילדים שנשארו בסוף השנה ( התחלנו בקבוצה 10
) ! ומאז פשוט המשכתי...

אני למדתי לרכב כי

אני מאוד אהבתי את החיה סוס ורציתי לרכב אז למדתי לרכב והתמכרתי והמשכתי ואפילו הייתי בקייטנה ממש טובה שלמדתי יותר! אז אני המשכתי עד היום ועכשיו אני חושבת שבאמת עשיתי את הדבר הנכון... עכשיו גם אני מכורה לספרי סוסים! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

למעלה