למה אתם חושבים שתמיד יש נושא!? אני מחפשת ת'אייסי של חגי אם למישהו יש אז...
ה הדסוש 28 New member 18/8/03 #1 למה אתם חושבים שתמיד יש נושא!? אני מחפשת ת'אייסי של חגי אם למישהו יש אז...
ח ח חצ חצב עולה New member 18/8/03 #2 פשוט יש רק חגי אחד בחולון... אם אנחנו מדברים על אותו החגי (שיער ארוך, משקפיים) אז קצת הלך לו האי סי קיו כרגע בגלל הוירוס.
פשוט יש רק חגי אחד בחולון... אם אנחנו מדברים על אותו החגי (שיער ארוך, משקפיים) אז קצת הלך לו האי סי קיו כרגע בגלל הוירוס.
ח ח חצ חצב עולה New member 19/8/03 #15 אם את מדברת על הסמינר ביער לביא אז כן.. אם לא אז... אממ.... לא מי את קצת?
ה הדסוש 28 New member 19/8/03 #16 אין..פשוט כנס! כן אני מדברת על הסמינר הזה..הייתי שם..נראה לי שאני מכירה אותך.. אתה אלון במקרה!? אני הדס ואני מהרצליה
אין..פשוט כנס! כן אני מדברת על הסמינר הזה..הייתי שם..נראה לי שאני מכירה אותך.. אתה אלון במקרה!? אני הדס ואני מהרצליה
ח ח חצ חצב עולה New member 19/8/03 #17 אמממ... כן אני אלון למה לא? כנסי לי לICQ יש לי כמה הודעות בשבילך 75444286
N n a v n a v New member 19/8/03 #18 מי זו הדס מהרצליה? גם אני הייתי בסמינר... אבל השם לא ממש מוכר לי... אני חושבת שבאדי מהרצליה, לא? בכל אופן אני עינב... חצבניקית גאה!
מי זו הדס מהרצליה? גם אני הייתי בסמינר... אבל השם לא ממש מוכר לי... אני חושבת שבאדי מהרצליה, לא? בכל אופן אני עינב... חצבניקית גאה!
ה הדסוש 28 New member 19/8/03 #19 עינב?!ת'אמת לא מוכר.. כן באדי מהרצליה גם השם שלו זה רן..אבל הוא יודניק אני הייתי מהט'!
N n a v n a v New member 20/8/03 #21 אהה.... אני הייתי זאת עם הסימנים הכחולים... זאת שניסתה ללמוד "evry bady dance now..."
ה הדסוש 28 New member 21/8/03 #23 לעינב... חחח גם אני אבל לא הצלחתי..טוב לפחות ניסתי.. לאלאל מוכר.. כנסי לאייסי שלי:337829763
T ToiletDuck New member 18/8/03 #4 אלון איזה ברור שזה אתה רק לפי השם! אחלה שם! ואני לא יודע עם חגי רוצה שיתנו את האייסיקיו שלו סתם ככה...
אלון איזה ברור שזה אתה רק לפי השם! אחלה שם! ואני לא יודע עם חגי רוצה שיתנו את האייסיקיו שלו סתם ככה...
ח ח חצ חצב עולה New member 18/8/03 #7 כפאוות, נראה לי הגבת להודעה הלא נכונה. כי דיברת אלי... יצאת דו-מיני
M me like fire New member 21/8/03 #22 אלון אין יותר ווירוס אז חזרתי.... ושלום לך הדס אני לא מאמין שאת אשכרה טורחת לחפש אותי.... טוב אם את רוצה את האיי סי שלי תבקשי מאון הוא יביא לך ושלום לכולם אני כרגע אחרי 3 טיולים ובכולם היה כיף ואין לי כוח לפרט כי היום רק חזרתי מטיול מההפי נוער וזהו אז שיהיה לכם יום יפה
אלון אין יותר ווירוס אז חזרתי.... ושלום לך הדס אני לא מאמין שאת אשכרה טורחת לחפש אותי.... טוב אם את רוצה את האיי סי שלי תבקשי מאון הוא יביא לך ושלום לכולם אני כרגע אחרי 3 טיולים ובכולם היה כיף ואין לי כוח לפרט כי היום רק חזרתי מטיול מההפי נוער וזהו אז שיהיה לכם יום יפה