למה אתם ישר קופצים?

MmMm20

New member
למה אתם ישר קופצים?

קראתי את ה"דייט מהגיהנום 2", באמת מצחיק, וקצת קשה לי להאמין שיש כאלה אנשים!! קצת מודעות עצמית! בכל מקרה, עוד לפני הקטע של הדייט, איך אתם בכלל מציעים למישהו לצאת לדייט?!?! נניח אתם רואים מישו/י באוטובוס, שמוצא/ת חן בעיניכם/ן, איך אתם מתחילים לדבר איתה ככה סתם? איך אתם מציעים לה לצאת לדייט? נניח אם יוצא לי לשבת ליד מישי באוטובוס, אני רק מדמיין כל הנסיעה איך אני אוכל להרשים אותה במשהו חכם שאני אגיד/אעשה, ואז כבר אני צריך לרדת... קיצור, ספרו אתם איך אתם מציעים לאחרים לצאת לדייט, או על מקרים שהציעו להם.

Paranoid Eyes

New member
זה הכל עניין של תעוזה.

בקטע של "על החיים ועל המוות" לצורך העניין באוטובוס... אל תחשוב יותר מדי... כי אח"כ באמת תאבד את המומנטום. חבל.

Lir האחת

New member
אהמ

אין חוקים לזה. אבל הדרך שהכי הרבה התחילו איתי בה היא: קודם כל מפתחים שיחה כלשהי. זה יכול להיות על כל נושא [זה תלוי במקום, בסיטואציה וכולי] ואז, אם מרגישים שיש ניצוץ של כימיה, פשוט מבקשים את מספר הטלפון.. משם הדרך לדייט פשוטה

פשוט מאוד...

באים (עם חיוך ובטחון, הכי חשוב), ושואלים מאיפה היא מוכרת לך, וזורקים פסיכומטרי, מקומות עבודה, צבא... בטוח מתישהו תגלו שהייתם באיזו מסגרת ביחד או שניכם מכירים מישהו או אוהבים משהו מסויים ומשם כבר זורמים.... והכי טוב, כשיש לך כרטיס ביקור, ואם היא מסרבת ואתה רואה שהיא מתלבטת, תשאיר כרטיס ותגיד לה שאם בכל זאת יבוא לה, שתתקשר... ואז היא לא תתקשר, אבל תשלח SMS. בהצלחה ..

לא אומרת שלא!

אבל כרטיס ביקור זה משהו של אדם עם מקצוע.. לא יודעת להסביר
מה כתבת לעצמך בכרטיס? רק את הפרטים? קיצר לא משנה..לא מצליחה להסביר עצמי

אגב, לפי מה שקראתי איפשהו,

זה טרנד עכשיו באירופה שצעירים הולכים עם כרטיס ביקור משלהם, גם אם המקצוע שלהם זה לשפשף בבייסמנט של ההורים.

הממ לפני יומיים..

עמדתי באוטובוס ושאלתי איזה אחת יפייפיה שישבה כיסא לידי את נוסעת לעפולה נכון..? והיא להפתעתי אמרה כה.. כאילו 99 אחוז מהאנשים שם הם מהקריות או מחיפה או יותר צפונה.. קיצר התחלתי קצת לדבר איתה ועליתי איתה לאוטובוס לעפולה וישבתי לידה ושם חפרתי לה במוח חצי שעה ככה עד שביקשתי את הפון.. הדרך הכי טובה זה לשבת ליד הבחורה ולומר לה שהיא מזכירה בחורה אחרת וכאלה או סתם תשאל אותה אם היא יצאה איזה מישהוא או לא יודע מה.. העיקר תפתח את הפה ותחייך...

אוי אוי היום היה אחד חמוד באוטובוס

אבל כל דבר שחשבתי שאנסה להגיד לו-ישמע מטומטם, אז ויתרתי... וגם זה כבר היה ממש כמה תחנות ליד הבית שלי, והיו אנשים מסביב
וגם בדיוק אתמול יצא לי חצ'קונון מעפאן.. מקווה שאראה אותו שוב

danielo18

New member
או...זה פשוט..

לפני שבוע, הייתי באוטובוס דחוס בחזרה מהעבודה,ואיך שהתפנה מקום - הצעתי אותו מתוך נימוס לבחורה הנאה שנדחסה לצידי. בהתחלה - היא סירבה אבל אז התחלתי להפעיל את כישורי השיווק והמכירה שלי ("מקום טוב..לא מעפן עם הגב לנהג,אלא עם הפנים לכיוון הנסיעה"!) ואז היא השתכנעה. מסבר שהבחורה הנ"ל עובדת איתי באותה הקומה,במוקד מקביל (ואפילו יושבת 7 שורות אחרי) ובנתיים יצא לנו לפלרטט במסנ' הפנימי..אבל לא יודע,לא יצא עדיין משו רציני..נראה כבר.. אני חושב שעם חיוך וקריצה אפשר להפשיר את המתח ואז השיחה מתגלגלת מעצמה..

למעלה