למה אתם כאלה קנאים???????

למה אתם כאלה קנאים???????

אני לא מבינה אתכם הגברים כל בחור שאני מכירה מקנא לי וזה לא שאני עושה דווקא .......!!!!!!!! מה אני אשמה שבאים ומתחילים איתי?????? כל בחור מנסה לתת לי הוראות איך לחיות כל דבר קטן מפריע לו....אף אחד מהם לא הבין שכזאת אני בלי לעשות מזה עניין......כזאת אדישה . לא נדבקת .... קרה לי מקרה השבוע אני בדיסקוטק אומרת קיצר סיכמתי עם אחד שנתחיל כידידים ונראה לאן זה יתפתחחחחחח.... אחר כך הלכתי לרקוד עם ידיד אך ורק ידיד הבחור קינא והחליט להתחיל עם אחת החברות הטובות בידיעה שהיא חברה שלי.... מה הקטע????????? מה אסור לי לדבר עם אחרים??????? מה לא נשמעתי רצינית?????בקשר לידידות????. אני לא מבינה גברים . וזה קורה לי כל פעם מחדש.... אוףףףףףףףףףףףף

Sefy

New member
את מקנאת יותר...

"אחר כך הלכתי לרקוד עם ידיד אך ורק ידיד הבחור קינא והחליט להתחיל עם אחת החברות הטובות בידיעה שהיא חברה שלי"

crave

New member
בגלל הרבה דברים...

שרובם ככולם ילדותיים או דבילים. א.)האגו. ב.)בגלל שהחברה מכתיבה לנו. ג.) חוסר ביטחון עצמי ועוד אלף ואחת דברים. אני לא חושב שאי פעם קינאתי בצורה רצינית, אולי בשביל הTEASING מידי פעם.. אבל אני בטוח בעצמי ובבחורה שאיתי, בטוח בקשר (אם ישנו כזה) , ובטח שלא מונע משיקולי אגו , הוא רק זיין אותי פעם אחר פעם. מותר לך לדבר עם מי שבא לך, מותר שיהיו לך ידידים , זה יותר מלגיטימי. מותר שיהיו לו ידידות, מותר הכל, רק בטוב טעם
. ברבי יקרה, אין הרבה מה להבין אצלנו.. אנחנו לא ממש יודעים לאיזה כיוון אנחנו הולכים , ורוב הזמן האגו מדבר...

Vdrums

New member
מה איכפת לך מה ידיד שלך עושה?

ואם אנשים קנאים מפריעים לך אל תסתובבי עם כאלה.

נעמייה

New member
ברבי,

אם "זה קורה לך כל פעם מחדש", אולי את נמשכת לאותו סוג של גברים קנאים..? וגם אני מסכימה עם המגיבים - אם החלטתם על ידידות, תדבקי בהחלטה ואל תצפי שהוא לא יתחיל עם בחורות אחרות.

לדעתי זה יכול להיות נחמד...

הקנאה... אני לא רואה את זה כדבר רע כל כך, כל עוד לא עושים דברים קיצוניים בגללה, כמו לנתק קשר עם ידידים, או לנקום.. לדעתי אם יש קינאה יש איפשהו גם רגש... זה נחמד להרגיש שבנות מתחילות עם הגבר שלי, בידיעה שהוא בחר להיות איתי... חוץ מזה, סתם שאלה שקפצה לי, מאיפה לך שהוא לא באמת נידלק על אחת החברות שלך וירד ממך? זה גם אפשרות לא???

האמת....

שאמרנו באותו היום שנתחיל כידידים אבל אני רוצה שזה יתפתח לכיוון אחר אבל בגלל שאמרתי דבר כזה ובגלל שרקדתי עם עוד בנים(כי כזאת אני בלי לנסות לפגוע) הוא הלך לחברה שלי...... הרבה פעמיים התחלתי קשרים והם הסתיימו בגלל קינאה , אני לא עושה שום דבר אני פשוט אוהבת להרגיש שיש עוד שמחזרים אחרי ......וזה לא בכוונה זה משהו שאני חייבת להרגיש. וכשהם מתחילים להגיד לי מה לעשות .....זה נגמר!!!!!!!! כי אני שונאת שמנסים להשתלט עליי אני הייתי רוצה שיסמכו עליי בעיניים עצומות

מתוקה...

בשביל שיסמכו עלייך...את צריכה לרכוש את האמון.. זה לא בא לבד..זה משהו שנרכש.. ואם את לא נותנת את הסיבה שיאמינו לך..אז לא יאמינו.. ואת יודעת משהו... אני לא רואה בעיה בזה שאת אוהבת שמחזרים אחרייך... זה תלוי מה את עושה ואיך את מתנהגת איתם.. לי נראה...שאת מראה יחס של חוסר רצינות..ובגלל זה זה קורה.. (תבדקי את העניין) אני חושבת שמהתחלה עשית צעד לא נכון.. את אומרת שאת רוצה שזה יתפתח לא לכיוון של ידידות.. אז למה מלכתחילה אמרת בוא נהיה ידידים בהתחלה.. לא עושים דבר כזה.. התנהגות כזאת מראה על אי רצינות.. בגלל זה אני מבינה את הידיד שלך...שלא הבין מה את בדיוק רוצה.. בקשר לקנאות..מה רע..שיקנאו.. זה רק מראה שיש להם רגש אלייך..וזה דבר טוב.. מה היית מעדיפה שיהיו אדישים אלייך?? תקשיבי..גם אני אוהבת להרגיש שמחזרים אחרי.. גם כשיש לי חבר.. אולי החבר מקנא טיפה..אבל הוא מבין..וסומך עלי.. יודע שאין לי כוונות מעבר..רק שאני אוהבת להרגיש מחוזרת פשוט.. הכול תלוי ביחס ובהתנהגות.. ובקשר ללרקוד עם בנים אחרים..אממ... את היית רוצה שירקדו עם בנות אחרות??!!? (תחשבי על זה...)

קרחונית

את ממש צודקת.....הבנתי שבנים מקבלים כל מה שאני עושה כחוסר רצינות וזה ממש לא בכוונה. בפעם הבאה אני אשתדל לשים לב.... אני רק רוצה חופשש אבל שתדעי שכשאני אוהבת מישהו הלב שלי נאמן לא משנה מה... תודה על ההתייחסות

ברביבונת..:)

אני יודעת..שאת לא מתכוונת.. וזה קורה מחוסר מודעות.. גם לי זה קרה..ואני מבינה אותך..:) את פשוט צריכה לשים לב יותר למה שקורה סביבך.. ולא תמיד להיות בתוך בועה..(; (משהו שאני למדתי..) וחופש...את צריכה לתת..ואז גם תקבלי.. וברור שכשאוהבים..אז גם נותנים מכל הלב.. זה הקטע הטוב וגם הרע באהבה..תלוי איך מסתכלים..(; מתוקה שלי...תזרמי עם החיים לבינתיים..זו העיצה הכי טובה.. וכשמשהו אמור לקרות הוא יקרה.. הרי מכל דבר לומדים.. פשוט הפואנטה..זה לקחת הכול באיזי..(;

AlteX

New member
ולמה אתן כאלה קנאיות??? ../images/Emo8.gif

אני לא אתייחס למקרה הספציפי שלך, כי לזה כבר קיבלת מספיק התייחסות. לגבי הקנאה עצמה, זה כנראה רגש בסיסי אצל רובם הגדול של בני האדם במידה זו או אחרת, אבל אפשר גם להילחם נגדו. גם אני מקנא לפעמים, אבל אני בהחלט חושב שזה לא טוב, אפילו לא קצת, ולכן אני מאוד משתדל לנקות את עצמי מזה. אני בעד אמון מלא וחופש. לא אוהב אנשים רכושניים ולא אוהב להיות רכושני כלפי אחרים, כולל בת זוג. אני לא חושב שקנאה עושה טוב למערכת יחסים. אני לא רוצה שהבחורה שאיתי תפחד לעשות דברים בגלל שהיא תחשוב שאני אקנא. אני רוצה שהיא תרגיש חופשיה ואני ארגיש חופשי באותה מידה, ושיהיה בינינו אמון מלא. לא כ"כ פשוט, אבל זאת השאיפה שלי. זה במיוחד חשוב לי כי יש לי ה-מ-ו-ן חברות טובות, אני מתחבר מאוד טוב לנשים ותמיד כיף לי בחברתן. הרוב הגדול של חבריי הן נשים כך שאם תהיה לי בת זוג קנאית, תהיה לנו בעיה גדולה. לא רוצה מישהי קנאית בכלל!

למעלה