למה אתם כותבים בלוג

למה אתם כותבים בלוג ../images/Emo35.gif

קראתי אתמול רשומה של מישהי שגרסה שאנשים כותבים בלוג אך ורק בשביל לקבל אישוש חיצוני שהם בסדר, שהם שווים. היא אפילו הלכה צעד אחד קדימה ואמרה שאותו אישוש שהם מחפשים הוא חסר ערך, בגלל שהוא וירטואלי. התגובות לא איחרו לבוא, ורובן ככולן חלקו עליה (שזה די צפוי, כי זו באמת קביעה מאוד מכלילה). מצד שני, זו הזדמנות מצויינת לשאול את עצמך מה באמת מקבלים מהכתיבה בבלוג, ובמה הוא שונה מהיומן האישי במגירה?

A Radcliffe

New member
לדעתי,../images/Emo129.gif

כתיבת בלוג שונה מכתיבת יומן כאילו.... מחברת כזאת, בזה שאנשים יכולים לענות לך, אולי לעזור לך ולייעץ. אני כותבת בלוג, כי אני לא יכולה לסבול את זה שאני כותבת ואף אחד לא רואה, ולא יודע. לא יודעת....

Nira 222

New member
...

אני רואה בבלוג יומן אישי. אך בניגוד ליומן האישי הסטנדרטי, הבלוג מאפשר לי לקבל דעות מאנשים לא מוכרים ובזה אני רואה את היתרון (הגדול), שאלו הם אנשים לא מוכרים ושהם איתי. כי יש לא מעט מצבים שהייתי רוצה שידעו מה עובר עליי אך אני לא מסוגלת להביא את עצמי לידי דיבור עם קרוביי, ולכן הבלוג תורם לי לא מעט ואף 'משפר' את מצב רוחי כי הידיעה שמישהו קרא ונכנס ואף מגיב או מזדהה מאששת שיש שם עוד מישהו איתי שמכיר וחווה את אותה ההרגשה.

מתחלק ל-2 דברים

אני כותב 2 בלוגים למטרות שונות, אך בבסיס שתיהן נועדו לדבר אחד - במה אישית שלי וחשיפה מול אנשים (קוראים), טוב, אז נועדו ל-2 דברים. בעיקרון, בלוג אחד אני כותב על מנת לחשוף ולכתוב במקום כלשהו בעל חשיפה "ציבורית" את דעותיי בנושאים "טכניים" באינטרנט. אני מרגיש שאני סוף סוף יכול לכתוב את הדעות שלי ואנשים באמת יקראו אותן, במקום לעצבן אנשים אחרים בשיחות עליהן (אור?
). המטרה השנייה של בלוג אחר היא חשיפה של החיים שלי, פשוט "להוציא" את מה שאני מרגיש, חושב וכל השאר. מהקוראים אני מקבל פידבקים, מהבלוג עצמו אני מקבל את ההנאה שבכתיבה וההוצאה של הדברים מהראש.. אל תוך מסמך מסויים באינטרנט. במה זה שונה מהיומן האישי במגירה? פשוט מאוד, לדעתי, בדבר אחד - מישהו אשכרה קורא את מה שאני כותב. זה מה שיש לי להגיד. אגב, שאלה מצויינת

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

מכיוון שכתבתי על זה פוסט כל כך ענק, הוא הוציא ממני את החשק לענות על זה. לא אישי, כן? |4u|

פגעסוס

Well-known member
משתי סיבות

1. זו העבודה שלי 2. חשיפה. אני אוהב לכתוב טקסטים ואני עוד יותר אוהב כשיש אנשים שקוראים אותם.

למעלה