למה אתם כותבים שרק ליס יש המירוץ למיליון?

HoradotYeshirot

New member
למה אתם כותבים שרק ליס יש המירוץ למיליון?

בהוט יש שכחתי באיזה ערוץ אבל יש אני רואה שיש פעם בשבוע ובשבת.

seenop

New member
כנס..

המירוץ למיליון משודר בהוט אך משודרות בו העונות הישנות שהיו ביס ממזמן.. לעומת הוט יס מביאה את העונות החדשות ולדוגמא יס פותחים עכשיו ערוץ ריאליטי ובו יעלה המירוץ למיליון 14 של אמריקה שזו העונה הכי חדשה שם.. מקווה שעזרתי

HoradotYeshirot

New member
חחח איך היסניקים חייבים תמיד להתחרות :)

לנו בהוט אין מה להתחרות אנחנו נהנים בשקט.. שלווים.. הידעתם שליס יש רק 300 אלף לקוחות? וואו. היום היה בעיתון .

Luanne

New member
זה בטח כי בלתי אפשרי לעזוב את HOT

מדברת מניסיון

Luanne

New member
1. כי יס יותר טובים

או יותר נכון הרע במיעוטו. 2. כי הם עושים את המוות

חוטהשני

New member
נתת לי עוד סיבה למה לא כדאי לי לחזור להוט.... לפני שנה וחצי - הוט ניסו לשכנע אותי לחזור אליהם - ומילא מתקשרים פעם אחת... התקשרו אלי באותו חודש שמונה פעמים (../images/Emo70.gif) כאשר כבר בפעם הראשונה שהם התקשרו אמרתי שאני לא מעוניינת וביקשתי שלא יתקשרו אלינו שוב... כנראה שהם נואשים כי הרבה עוזבים אותם אז הם גם מנסים להשתחל בתוך הפורומים... אז חוץ מזה שדווקא בנושא המירוץ למיליון יס מתקדים מהוט - כי הם השיגו ראשונים את הסדרה... seenop שכח את הדבר הכי חשוב וזה שערוץ האקשן וביחוד ערוץ היס ריאלטי בקיץ ניתנים במחיר יחסית זול ממה שהוט יכולים להציע ללקוחות (אני לא בטוחה שערוץ האקשן ניתן בחינם למנויי הלווין.... אבל הוא בחבילה די בסיסית של ערוצי הסדרות - דבר שהוט כמובן נותנים ללקוחות שלהם במחיר מאד מופקע ../images/Emo10.gif)

HoradotYeshirot

New member
אני רחוק מלהיות בהוט וגם להם יש פאקים

אבל בואי נרגע זה בסך הכל חברות תקשורת וכל אחד נהנה איפה שהוא נמצא אחרת יש לנו את חופש הבחירה ונוכל להחליט למי לשלם.. ובואי נעשה קצת סדר ערוץ האקשן היה אצל הוט עד לפני כמה חודשים הם לקחו את כל התוכן והוסיפו עוד תוכן וקוראים לזה היום hot zone שנכלל בחבילה הבסיסית ולא עולה עוד כסף..

חוטהשני

New member
אבל... אם אני זוכרת בעבר יכלו לראות את ערוץ הAXN גם מי שלא היה לו ממיר דיגיטלי ועכשיו הוא רק למנוי הדיגטל.... לא ?

seenop

New member
הודעת הבהרה קצרה..

אין לי שום כוונה לערב פה את הוט ויס זה עניין שלהם ולא מעניין אותי לי למשל יש יס ולא אכפת לי מהוט... אני כאמור נייטרלי כמנהל פורום בין שניהם ומחובתי להגיד מה משודר ומה לא .. אז שוב בהוט יש את העונות הישנות של המירוץ למיליון מסיבה אחת שליס יש בלעדיות עם ההפקה של המירוץ למיליון שבישראל הם ישדרו ראשונים ויהיה להם בלעדיות.. יס יעלו ערוץ חדש בקיץ כמו כל שנה עד לסוף החופש הגדול כלומר סוף אוגוסט בשם יס סטארס ריאליטי שבו ישודר המירוץ למיליון 14 בבלעדיות ליס.. אין לי כוונה לערב פה ריבים בין הוט ויס אין לי בעיה שתדברו על זה אני רק הסברתי לך[horadotyeshirot],שיס יש להם בלעדיות ולהוט יש.. שיהיה לכולם שבוע טוב...

למעלה