למה אתם לא בפורום "אוטיזם, אספרגר ו-PDD"?

SMADAR55

New member
רירוקס, נראה לי שכבר קיבלת תשובות לשאלתך.

נכנסתי גם לפורום ההוא וראיתי שגם שם הביעו פליאה על כך שאת נכנסת לפה .

אנחנו פרשנו מטעמינו. אנחנו יודעים שהפורום ההוא קיים . לא היה לנו נעים בו ולכן בחרנו לעזוב אותו למסגרת שיותר מתאימה לנו .
מי שימצא לנכון ישוב לשם . אנחנו לא זקוקים לתזכורות על קיומו .

למה אתם לא בפורום "אוטיזם, אספרגר ו-PDD"?

זו שאלת מחקר שלי ומי שרוצה להתעלם ממנה - שיתעלם. אבל אולי כמה ממכם יהיו מוכנים לענות לי.

נ.ב.
אני ממליצה לכם מאוד בזמנכם הפנוי לסייר בהודעות שכתבתי שם בחודשיים האחרונים. אבל כמובן - זו רק המלצה.

SMADAR55

New member
רוצה תשובה אמיתית וכנה?

משום שמזה תקופה, האווירה בפורום אוטיזם נעשתה בלתי נסבלת עבור ההורים (ברמה יומיומית).
כל הורה שנכנס לשאול שאלה / לקבל תמיכה זוכה בסופו של דבר לשלל של גידופים/ השמצות ותגובות לא נעימות על אופן גידול ילדיו. תגובות אלו הן מצד מספר אוטיסטים בוגרים ש"השתלטו " על הפורום ומרגישים צורך לשווק את דעותיהם .
אני אישית הותקפתי מספר פעמים באופן אישי וזה לא מתאים לי יותר. לא מעוניינת לשמוע את דעותיהם של אותם אנשים . יש לי דברים יותר חשובים לעשות בזמני הפנוי.
אני רוצה להיות בפורום של הורים שמסוגל להכיל ולתת עצות מבלי שאצטרך לחשוש להתבטא. אין לי יותר כוח לדיונים פילוסופיים המנוהלים ע"י מספר אוטיסטים בוגרים המנסים לשנות אותנו ההורים ולהשפיע עלינו.
פורום הורים לילידם מיוחדים כאמור מיועד להורים. הוא הוקם לתת לנו מענה.
נקבעו לו כללים ברורים של התנהגות ועד כה הוא מאוד נעים לנו ההורים.

FOR THE LD

New member
למה?.... כי זוהי התשובה שקיבלתי, כשכתבתי

שכבר לא נעים לי שם - התשובה המתלהמת שלך, ואלו שבאו בעקבותיה....
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=612&messageid=176450290
והאמת היא שאני כלל לא הבנתי על מה את מדברת, שהרי קודם לכן לא הבעתי דעתי בנושא שהופיע בתגובה שלך, ולא ניהלנו בינינו כל שיח מקדים בסוגייה הנדונה. מזה להסיק על כך, שאם לא כך ואם לא אחרת, יוצא שאני מתעללת בבני?... את הרי לא מכירה אותי בכלל, אז איך את יכולה לקבוע ולהגיע למסקנות.
אני עדיין קוראת, וגם מגיבה במסרים אישיים. בוחרת שלא לכתוב שם, כדי להימנע ממתקפות שמגיעות כמו משום מקום. גם ככה החיים לא פשוטים, אז לחפש את הרע והשלילי בכוח? - לא, תודה!

SMADAR55

New member
וכשאני כתבתי שם לא מזמן ששלחתי מענה במסר אישי התנפלו

עלי כאילו ביצעתי פשע איום ונורא.

ציטוט שלי מהסוגריים בתגובה שנתת:

"ואין לי מושג איזה יחס את נותנת לו כי מעולם לא קראתי הודעות קודמות שלך"
&nbsp
את זה אני כתבתי!

SMADAR55

New member
רירוקס , ביקשת תשובות וקיבלת.

בפורום הזה אנחנו לא מתלהמים ולא נכנסים לויכוחים בנוסח פורום אוטיזם.
באמת שאני לא מבינה מה את רוצה מאיתנו.
מפריע לך שנטשנו את פורום אוטיזם?

SMADAR55

New member
רירוקס, נכנסתי לשם וראיתי שאת מתייחסת שם לדברים שקראת כאן

בפורום שלנו שהוא פורום הורים לילדים מיוחדים.
אני ממליצה לך בחום -
א. אם את עונה לקריטריונים של הורה לילד מיוחד- את מוזמנת להצטרף לפורום שלנו וליטול בו חלק פעיל.
ב. לא לצטט בפורום אחר (פורום אוטיזם או כל פורום אחר) דברים הנאמרים כאן ולנתחם שם...............

ולמה את חושבת שההודעות ההיסטריות הללו מעניינות מישהו?

קיבלת שם מספיק תשובות אבל כנראה שהן לא מעניינות אותך

SMADAR55

New member
לאחר שרירוקס קיבלה תשובות, ממליצה להתעלם ולא להגיב

יותר.
נכנסתי לפורום אוטיזם וראיתי את השרשור שפתחה שם שבו נכתב על ילדינו "המעונים" וציטוטים שלנו בשרשור מפורום "הורים לילדים מיוחדים" .
לטעמי, התנהגות לא ראויה.
כנראה שנהיה שם משעמם בפורום ולכן צריך לבקר אותנו............

מצטרפת להמלצה: מי שלא רוצה - שיתעלם.

ודיברתי על ילדים להורים מהסוג שאראנה תיאר. לא על ילדים להורים עם גישות אחרות.
אם אתם כמו שאראנה חושב - תחליטו בעצמכם. כי אם לא - אין מה להיפגע.

רואה 6 6

New member
רירוקס,את מרגישה לי סכסכנית ומניפולטיבית. סמדר,

פייר להגיד,הפורום כאן לא סובלני כמו הפורום הישן. אם אפשר להגדיר הורים מסוימים כ"אנשי אמצע" בהורות שלהם אני אהיה אחת מהם,בעיקר ביקורתית מאוד. אסור לבקר כאן כלום.שום דבר. זה פשוט לא נכון לומר שהורה לילד מיוחד יכול לכתוב כאן אלא מי שלא יעלה שום תהייה אחרת חוץ מהצפוי והמוכתב כאן.זכותכם אבל זה מניפולטיבי בעיניי כמו ההתנהלות של רירוקס.
אני בקושי מתחברת לקו המותווה בפורום הישן ובכל זאת, אפשר ללמוד מימנו משהו על רוחב פס לביקורת,לאמירה נגדית.
באשר לי,הגבתי כאן כמה פעמים,כנראה שזה לא עונה לכללים,הרגשתי לא קיימת פה בכלל . רק שתדעי שזה ככה כאן ואם זה מה שרוצים,לפחות תגידי דברים מדויקים יותר על התנאים לכתיבה כאן.

SMADAR55

New member
אני חושבת שתקווה הגדירה בצורה מאוד יפה את מטרת הפורום

הקיים-
"בואו לשתף ברגשותיכם העמוקים והקשים ביותר, לפרוק . כאן המקום לחלוק בהתמודדות שלנו, ההורים, עם גידול ילדים מיוחדים , כשמובטח לנו שלא נקבל על כך תגובות ביקורתיות ושיפוטיות. כולנו הורים כמוכם".
מה לא ברור בזה?
אפשר להעביר ביקורת, אפשר להביע דעות שונות בלי לפגוע באנשים .

גלמיש1

New member
חייבת להגיד - כמנהלת פורום בתפוז, הדיכוטומיה התמידית

של חופש הדיבור לעומת שמירה על אמות מידה ועל תרבות דיון זה התלבטות תמידית.
חשוב לי שאנשים ירגישו שהם יכולים להתבטא, ולא חייבים להיות יס-מנים או להסכים עם כל דבר.
מאידך - חשוב שאנשים ירגישו בטוחים, ומוגנים, ולא יקבלו התנפלות על שאלותיהם או תגובותיהם.
חשוב שלא יתפתחו ויכוחים עצבניים , התנצחויות והעלבות.
כמנהלת אני צריכה ללהטט בין כל אלו ולשמור על פורום פתוח וסובלני, אך מוגן ונעים ותרבותי.
אצלי מדובר בפורום מקצועי - הרבה יותר טכני ועניני עם הרבה פחות אמוציות, ולכן הרבה יותר קל לניהול.
בפורום הזה מדובר בנו, בילדים שלנו, בעניינים הכי רגישים והכי כואבים ולפעמים באמת קשים לעיכול.
ועם כל זה תקווה מנהלת את הפורום הזה למופת. לכן זה מרגיש כמו מקום מפגש, ולא זירת קרבות. וזה מרגיש כמו מקום בו הורה יכול לקבל תמיכה , ואהדה, ולא האשמה תמידית בעצם זה שהוא לא אוטיסט בעצמו, או רחמנא לצלן נ"ט. זה פורום שבו אפשר לדבר על טעויות ושגיאות שאנחנו עושים כהורים בלי שישפכו עלינו קיתונות של אש. מותר להתלבט ולבדוק רגשות, ודעות, ולבטים, בלי לפחד שיצלבו אותך.
בעיני זאת מטרת פורום תמיכה!
וזאת מלאכת קודש של מנהלת הפורום.

TikvaBonneh

New member
באמת לא הגבנו לך אף פעם...

יש לי הרבה תרוצים, ואם תרצי לדעת אותם רק תשאלי, אבל אני מתכוונת לתקן את מעשי ולהקדיש את היום להגיב לכל ההודעות שכתבת בפורום. לא פלא שאת מרגישה לא קיימת. בטח כבר העדפת לקבל תגובה לא אוהדת מאשר שיתעלמו ממך בכלל.

למעלה