למה אתם לא משתתפים בסקר דפש מוד????

turrican

New member
שבוע דפש מוד !!! ../images/Emo176.gif

היי לכם. שבוע אני מקדיש את השבוע ללהקה הגדולה מכולם : -------------->> Depeche Mode <<-------------------- לכל מעריצי הלהקה אני אשמח לשמוע סיפורים , הופעות מיוחדות , שירים שאתם אוהבים , דיסקים נדירים וספורים על הלהקה המצויינת הזו. כל יום ארשום שיר שלהם משנות ה-80 . אנסה גם להוסיף מאמר עליהם השבוע. כמו כן כבר הוספתי סקר חדש על האלבום האהוב עליהם של דפש. אז יאללה!! תו לו בדפש!!

turrican

New member
שיר של של דפש מוד לרגל שבוע דפש מוד

היי חברים. להקת דפש מוד הוקמה ב1979 בבריטניה ע"י וינס קלארק, אנדרו פלטשר, מרטין גור והזמר האדיר דיוויד גאהן , לאחר זמן לא רב קלארק עזב ואז אלן ויילדר החליף אותו בקלידים . הפעם שיר על הבוקר (סתאם...כבר ערב) לכבוד שבוע דפש מוד בפורום הזה רציתי להוסיף את השיר : Just can´t get enough
Just Can´t Get Enough When I´m with you baby I go out of my head And I just can´t get enough And I just can´t get enough Everything you did to me And everything you said I just can´t get enough I just can´t get enough We simplyfied as we fall in love And I just can´t see to getting of a... We walked together Were walking down the street And I just can´t get enough And I just can´t get enough Everytime I think of you And I know you have to beat And I just can´t get enough And I just can´t get enough It´s getting harder as we fall in love And I just can´t see to getting of a... And when it rains you´re shining down to me And I just can´t get enough And I just can´t get enough Just like a rainbow you know you send a grid And I just can´t get enough And I just can´t get enough You´re like an angel and you give me your love And I just can´t see to getting of a Just can´t get enough Just can´t get enough Just can´t get enough Just can´t get enough​

pimpf

New member
רק תיקון קטנטן...../images/Emo24.gif

אמנם תחילת דרכה היה באמת לפני ה- 80, אבל בתור Composition Of Sounds. Dave הצטרף אח"כ וגם בחר את שם הלהקה... נחמד מאוד שהקדשת את השבוע ללהקה האדירה מכולם!!! יהיה שמח!! Long Live Depeche Mode...

alpha80

New member
עוד תיקון אלכס יקירי

בעצם חידוד.... וינס קלארק עזב בסוף 1981 אחרי האלבום הראשון, ואלן ווילדר לא הצטרף מיד, אלא רק במהלך העבודה על האלבום השלישי. הוא אגב עזב כבר מזמן ללהקה אחרת - RE-COIL. מי עוד היה בהופעה בתורכיה....... מי נגעה למרטין בשיער....... מי רדפה אחריו ל... טוב נו. לא אגלה פה מי ולאן.... @

pimpf

New member
אני אומרת לך...

גם עם החתימות והנשיקות שקיבלתי, אני פשוט סוגדת לבחורה! איך היא חשבה על זה??
נראה אתותך ב"לולה" השבוע?? יהיה ממש נחמד! פתחתי הודעה למטה... חפי

pimpf

New member
מחכה למאמר השבוע... ../images/Emo8.gif

יצא לך להיות באיזו הופעה שלהם?? אני הייתי בטורקיה עם עוד "משלחת" די גדולה שארגן מועדון המעריצים והיה גדול!! בטח עוד אנשים יגיבו על זה פה... יצא לך להגיע לפורום הישראלי ה"רשמי" חוץ מהשבוע??? חפי

turrican

New member
המאמר יהיה מחר - יום שני

לא יצא להיות בפורום ה"רשמי" של דפש מוד חוץ מהשבוע. תוכל לדוג לי חברים משם?? הם לא כל כך ששים לבוא לכאן וחבל. כי הבמה הם שלהם לכל השבוע. מבטיח לפרסם כל דבר שקשור בלהקת דפש מוד.

pimpf

New member
אני אומר לך בדיוק מה הבעיה...

בעיקרון, מלבד הפורום הרשמי, יש פורום נוסף שהרבה נמצאים גם שם... לפי איך שאני מכירה אותם, הם חולי נפש כמוני שמתרוצצים מפורום אחד לפורום אחר, אז אני אראה מה אני יכולה לעשות! חוץ מזה זה עניין של זמן עד שייכנסו לפה, כי פירסמת בפורום שיחסית נכנסים אליו המון אנשים, אפילו סתם לקרוא את ההודעות... שיהיה בהצלחה!! שמתי לינק לפורום שלי: (מקוה שיצליח הלינק...)

pimpf

New member
שכחתי לשאול משהו ../images/Emo3.gif

יצא לך להגיע למסיבות דפש מוד???

turrican

New member
לא ממש..לצערי הרב

רציתי מאד להגיע למסיבה האחרונה אפילו הודעתי לכל החברים של מעריצי דפש , אבל לא יכולתי להגיע לתכלת באותו יום. את באת? אני חושב שחבר טוב שלי ולדימיר מהצפון הגיע. יצא להכיר שם אנשים ??

pimpf

New member
בוודאי, הייתי שם

והכרתי שם המון, כי באתי עם חברים שהכרתי מפורום דפש מוד... בקיצור היה מעולה וחבל שלא הגעת! בנוגע לולדימיר, זה לא ההוא עם האתר באינטרנט על דפש?? אני יודעת שחברה שלי מכירה אותו, ולא נראה לי שהוא היה שם... בכל אופן, תגיע בפעם הבאה!! חפי

turrican

New member
ל-Pimpf

האמת היא שמאד רציתי להגיע וכבר התכוננתי להגיע אבל אשתי חלתה באותו יום ונשארתי להשגיח עליה. אני מבטיח שפעם הבאה אני אגיע..ועוד איך! ודרך אגב ולדימיר אכן הבחור מהצפון בעל האתר המצויין של דפש מוד שהמון זמן לא יצא לי לבקר שם. לדעתי יש לו את מספר הדיסקים הגדול של דפש מוד במזרח התיכון.

pimpf

New member
תשמע,

יכול להיות שכן ואתה לא זוכר אותי.. אני בכל אופן, הייתי במן "טשטוש" ביומיים האלה, ואני בקושי זוכרת אנשים, חוץ מאלה שהתחברתי איתם או שאני בקשר איתם עכשיו... אתה בכלל יודע מי אני?? אותך ראיתי כמה פעמים, בתכלת ובעוד מקומות, לא זכור לי אם עשו בינינו היכרות (זה חלק מהריחוף התמידי שלי...
) אני הייתי בטיסה המאוחרת יותר (שגם חזרה יותר מוקדם), והיינו הקבוצה הקטנה, במלון הקטן (ממש ליליפוט...). חפי.

למעלה