כמה עולה צבע ../images/Emo3.gif (נושא כאוב)
אז ככה... הכי יקרים בחנות בשם "פאינט מאג'יק" יש להם דברים יפים לאללה, אבל הם יקרים יחסית. הבאים בתור הם אייס והום סנטר, שמוכרים רק טמבור (שזה טוב אם אתה נתקע ביום שבת בלי צבע
) הכי זול שאנחנו מצאנו, זו חנות בניין באזה"ת החדש בנתניה, בשם "הכוורת" (לשעבר "חבוש") 18 ליטר של טמבור עולה כ 275 ש"ח (באייס עולה 300-400 ש"ח !) 5 ליטר צבע מעורבב עולה כ 130 ש"ח הם מוכרים גם נירלט ועושים ערבובי צבעים
יש המון אפשרויות לצביעה כמו ווש או ענתיק או נצנצים. הווש יחסית הכי זול ואפשר לעשות אותו לבד. את כל שאר הטכניקות הם לא ממליצים לעשות לבד אלא להזמין בעל מקצוע, שלקיר אחד זה כבר יוצא יקר לאללה. הקיצר - צבע ווש לקיר אחד עולה 70 ש"ח. אם אתה רוצה אפקט זהב, אתה יכול לקנות דפי זהב בחנויות יצירה ופשוט להדביק אותם (לפי ההוראות כמובן) מסביב לקיר. ראיתי קיר צבוע בורדו ועליו דפי זהב וזה יוצא מאוד מיוחד (לדעתי). אני הייתי מציעה לך, לצבוע את כל החדר בשמנת ורק קיר אחד באדום (אני כרגע באותה התלבטות עם קיר פוקסיה
) מה זאת אומרת "איזה צבע הולך עם אדום" ? מבחינת צביעת שאר הקירות ? לדעתי רק צבע רגוע ובהיר מבחינת אביזרים נראה לי שצבע וונגה יתאים, שילובים של זהב, ירוק... מצד שני... אנחנו מדברים על חדר שינה ? לא נראה לי שהייתי מסוגלת להירדם בחדר כזה