למה אתם לא מתייחסים אליי

brunu

New member
למה אתם לא מתייחסים אליי../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

brunu

New member
קצת למטה יש הודעה שלי

עם 3 נושאים חשובים ויש לי עוד כמה אבל אם אתם לא רוצים לעזור לי...

lank

New member
../images/Emo68.gifאשמח לעזור אך..

אינני מבינה בדיוק במה. שאלת שאלה וענית בעצמך. הכנסת תמונות של הסלון והוספת כי רכשתם מזנון חדש . במה אוכל לעזור?
מצטערת ... שיהיה לך שבת שלום

brunu

New member
אני אפרט../images/Emo9.gif

1 שאלתי שוב על מזנונים ואיזה מהם כדאי לקנות כאן. ענו לי חלקית ואשמח לשמוע עוד דעות. ניני- תודה על התגובה. הצבע כעת בסלון הוא שמפניה, זה בסדר? 2 פה הבאתי תמונות של הסלון שלי ופירטתי על השינוים שאני עומד לבצע. אשמח לשמוע דעות על השינוים הללו ומה עוד כדאי לדעתכם לשנות או להוסיף. 3 וזה שאלה בקשר לצביעת החדר שלי. 4 משהו חדש...ביום שני יבוא אלינו מעצב וילונות. איזה צבע וילון מתאים לסלון שלנו? איזה צבע לחדר שלי? שכאמור יהיה בכתום כהה/אדמדם וזהב סביב החלונות תודה מראש ושבת שלום גם לך

lank

New member
../images/Emo68.gifעכשיו הכל מתחבר

1. שאלת לגבי המזנונים. אז ככה, אני אישית, לא מתחברת לסגנון הזה. אני מעדיפה מזנונים מעץ מלא כאלו שאינם תופסים את כל הקיר ומשאירים מראה נקי ולא עמוס. אבל כל אחד וטעמו הוא. לגבי הגוון אני חושבת שמזנון בעל גוון בהיר יותר עדיף מכיוון שהוא איננו בולט בחלל כמו הכהים יותר. 2. צבע הסלון הוא ניטרלי כך שאפשר להוסיף כל פריט שבוחרים והוא ישתלב יפה. 3. בקשר לחדר שלך הוא נראה לי עמוס מדי ומלא בפרטי ריהוט שאינם מקושרים זה לזה. ממליצה לך לצבוע את מרביתם בגוון אחד בכדי לשמור על קשר מסויים. אחרת החדר יראה כאילו גיבבת הרבה חפצים לתוכו. 4. צבע וילונות לסלון - תלוי בגוון הרהיטים שבחרתם , בגוון המזנון ושאר הפריטים. אפשר ללכת על גווני תכלת מעושן ולצרף כריות כאלו גם לספה , או ללכת דווקא על גוון כהה יותר של בורדו או ירוק כהה , אך הכל תלוי בצבע המזנון והספות!!!! 5. שוב אותו דבר גם לגבי החדר. תבחר צבע אחיד לרהיטים . לדוגמא אתה יכול לצבוע את כולם בגוון מוקה או שמנת , את הקירות בגוון של ירוק בהיר ( צבע כתום אדמדם לא נראה לי משתלב כאן עם הכחול ושאר הפריטים שלך!! ) ולשלב וילונות בגוונים של ירוק עם שמנת. בהצלחה ושיהיה לך שבוע טוב!

brunu

New member
ראשית המון תודה על העזרה וההתייחסות

1 אנחנו אוהבים מזנונים כאלה. משפחה מרוסיה נו
יש המון חפצים לשים גם. 2 תודה. 3 אמממ...גם לי יש כרגע בחדר המון חפצים ואני זקוק למקום אחסון. חשבתי לצבוע את הארון בגדים לצבע של המזנון הישן. השאלה אם זה יראה יפה וכמהה זה עולה כי אין לי תקציב ממש. 4 המזנון יהיה בצבע צהה לישן והספות הם בורדו. אימא רוצה וילון ירוק בהיר שישתלב עם תמונת הקיר וכל הצמחים, מומלץ? 5 ראית שאני אוהב צבעים כהים. כרגע החדר צבוע בתכלת ואני לא אוהב. אם אצבע את כל הרהיטים בצבע המזנון הישן יהיה יפה לא? כזה צבע אני רוצה
על הקירות. המיטות לא בעיה...יש כיסוי מיטה. איזה פריטים יפים וזולים מומלצים לקשט קירות ריקים? תודה ושבוע טוב לך

רקמיכל

New member
אדום על כל הקירות?

אתה מתכוון לצבוע את כל הקירות באדום ? את כולם? גם אם נעזוב את ענייני העל-טעם-ועל-ריח-אין-להתווכח: זה לא טוב!!! לא מבחינה פסיכולוגית, לא לפי תורת הפנג-שווי, ולא עיצובית לפי ההשתלבות עם הצבעים האחרים בחדר בקיצור: תחשוב שוב!!!

brunu

New member
לא יודע

אני צריך לצבע אחד בחדר פלוס יהיה אפקט זהב סביב החלונות...וגם אין לי ממש הרבה תקציב. כמה עולה צבע אגב? איזה צבע כדאי עם האדום?

רקמיכל

New member
אתה רציני?

אדום+זהב+צהוב לימון+בורדו+ירוק+חום ?!?!? לא יכול להיות שאתה רציני... עם האדום אני מציעה סגול-מזעזע וכתום-תפוז עם אפקט מנצנץ, ואה, כן, כדאי להוסיף ניקל. יצא לך מ-ד-ה-י-ם.

brunu

New member
מה???

מאיפה הוצאת את הלימון, בורדו, חום, ירוק??? רק אדום תכננתי וזהב סביב החלונות... סגול ונצנץ יהיה קצת ילדותי ולבנות לא? מה זה ניקל?

רקמיכל

New member
זה אתה כתבת

ציטוט מדבריך: "המזנון יהיה בצבע צהה לישן והספות הם בורדו. אימא רוצה וילון ירוק בהיר שישתלב עם תמונת הקיר וכל הצמחים..." הסגול והכתום שלי היה בצחוק... דוקא את הנצנוץ אתה לקחת ברצינות (פנטזיה של טמבור) ניקל זה מתכת, צבע כמו ברזים או רהיטי מתכת מבריקים. גם זה היה בצחוק! ועכשיו ברצינות: אל תגזים עם צבעים רועשים, כי תצטרך לחיות עם זה... אני מכירה מישהי שבגלל טראומת הצבעים מבית הוריה היא צבעה את כל הבית בשמנת, כולל וילונות ושטיחים, כל הרהיטים שלה בירוק-אפרפר מת או חסרי צבע לחלוטין. זו קיצוניות הפוכה...

brunu

New member
זה בסלון

הציטוט כעת אני מדבר על חדרי...אתמול התייעצתי עם מומחה. הוא כמוכם אמר לא לצבוע את כל החדר בצבע אחד. השאלה איזה צבע ישתלב עם הכתום הזה ואפקט זהב סביב החלונות

שמופית

New member
כמה עולה צבע ../images/Emo3.gif (נושא כאוב)

אז ככה... הכי יקרים בחנות בשם "פאינט מאג'יק" יש להם דברים יפים לאללה, אבל הם יקרים יחסית. הבאים בתור הם אייס והום סנטר, שמוכרים רק טמבור (שזה טוב אם אתה נתקע ביום שבת בלי צבע
) הכי זול שאנחנו מצאנו, זו חנות בניין באזה"ת החדש בנתניה, בשם "הכוורת" (לשעבר "חבוש") 18 ליטר של טמבור עולה כ 275 ש"ח (באייס עולה 300-400 ש"ח !) 5 ליטר צבע מעורבב עולה כ 130 ש"ח הם מוכרים גם נירלט ועושים ערבובי צבעים
יש המון אפשרויות לצביעה כמו ווש או ענתיק או נצנצים. הווש יחסית הכי זול ואפשר לעשות אותו לבד. את כל שאר הטכניקות הם לא ממליצים לעשות לבד אלא להזמין בעל מקצוע, שלקיר אחד זה כבר יוצא יקר לאללה. הקיצר - צבע ווש לקיר אחד עולה 70 ש"ח. אם אתה רוצה אפקט זהב, אתה יכול לקנות דפי זהב בחנויות יצירה ופשוט להדביק אותם (לפי ההוראות כמובן) מסביב לקיר. ראיתי קיר צבוע בורדו ועליו דפי זהב וזה יוצא מאוד מיוחד (לדעתי). אני הייתי מציעה לך, לצבוע את כל החדר בשמנת ורק קיר אחד באדום (אני כרגע באותה התלבטות עם קיר פוקסיה
) מה זאת אומרת "איזה צבע הולך עם אדום" ? מבחינת צביעת שאר הקירות ? לדעתי רק צבע רגוע ובהיר מבחינת אביזרים נראה לי שצבע וונגה יתאים, שילובים של זהב, ירוק... מצד שני... אנחנו מדברים על חדר שינה ? לא נראה לי שהייתי מסוגלת להירדם בחדר כזה

brunu

New member
נתניה הדלק יעלה לי יותר חח

אני קונה באייס...קוראים לצבע פנטזיה [ראיתי את זה בערוץ בית פלוס ופשוט אהבתי] מקווה שלא יעלה לי הרבה...החדר שלי 4 על 4 מטר בערך מה זה וונגה? כן חדר שינה חחח דווקא אחלה הרבה...חדר מלכי

למעלה