למה אתם לא נותנים לילדים גם

לינוי111

New member
למה אתם לא נותנים לילדים גם

לשדר?

לינוי111

New member
למה אתם לא עונים לי ?

כול הזמן ה"שוטרים" זורקים את הילד\הילדה שמשדרים , ומכבים להם את השידור ... מה להם אסור לשדר?

השידור לילדים מתחת לגיל אסור

בתקנון בלוג TV מצויין במפורש כי מותר לשדר רק מגיל 16 ומעלה, ובתכניות של מבוגרים בלבד - מגיל 18 ומעלה. שידורים אשר לא ימלאו אחר הוראות התקנון יחסמו.

לינוי111

New member
אז תשנו את התקנון ? אני לא מבינה

איזה פסול יש בילדים שרוצים לעשות תוכנית משלהם ?

De-Panther

New member
כן... הסיבה היא שיש|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרבה סוטים כאן בשידורים ואת לא היית רוצה שאנשים יעשו דברים דוחים וידברו בצורה מאוד דוחה ליידו

לינוי111

New member
גם ברחוב יש סוטים ..

אז לא ניתן להם לצאת מהבית וזהו .. הם צריכים לדעת לא להתייחס . מקסימום שיגבילו את השידורים למעל 12 (הגיל של אח שלי
) ילד בן 12 יכול לא להתייחס לאנשים כאלה..(במיוחד שזה דרך האינטרנט) בקשר לקללות - איך שאני מכירה את אחי - תאמין לי שילדים בגילו מקללים יותר מאנשים מבוגרים ממנו..

F00D Is G00D

New member
תראה

אני לא יודע לתת לך פרטים מדויקיים, אבל יש בעיה עם זה, בעיית הפדופילים, כפי שידוע לך בכל מקום יש פדופילים, כאשר ילדים פתחו חדרים נוצר מצב שפדופילים מדברים במילים לא מתאימות ומבקשים כל מיני בקשות וסטיות מיניות, המצב שנוצר שהיה שבת אחת שילדה בת 10 שידרה, היו אצלה 70 איש והיו חיביים להפעיל 3-4 פוליסים. היו עוד מספר בעיות שאני לא ממש יכול להגיד.ועדיף לחכות לתגובה רשמית של ההנהלה

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif אני עדיין בן 16|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ועדיין לא זרקו אותי

Liavori1

New member
זכויות הילדים

בתקנון כתוב גם לא לשלול לילדים את זכויותיהם ויש לנו זכות לעשות כל מה שאנחנו אוהבים והוא פוגע ברכוש או גורם נזק ואנחנו אוהבים את זה!... נ.ב: תגידי לינוי מאמי יש לך איי סי קיו?

למעלה