למה אתם לא נכנסים????

binba

New member
ניר

בשם עצמי בלבד - משום מה, יש לי קצת בעיה עם אתר שאפילו את השם שלו לקחת מרשימה מוכנה. למה שלא כל אחד יבחר שם מהרשימה, יקח עיצוב ותבנית מוכנים מאתר שירות כזה או אחר, יגיד שזה האתר שלו, ויצפה שכולנו ננהור לשם בהמונינו. זה לא הדבר היחיד שמפריע לי באתר שלך, אבל אני לא אפרוש עכשיו את כל הדעות שלי קבל עם ועדה... ובלי קשר - גם אם האתר היה מושלם, אתה לא יכול לצפות שעל היום הראשון יהיו לך עשרות מבקרים (ואפשר להסתדר גם אם 15 מבקרים ביום, תאמין לי). סבלנות. יהיה בסדר
בהצלחה, רותם.

0רחלי

New member
מה שחשוב זה התוכן...

שם ועיצוב מוכן הם לא הפוקוס, רק המעטפת, אז למה זה צריך לשנות? הרי שם ועיצוב, גם אם לא "הומצאו" על ידינו, נבחרו על ידינו - ולכן מייצגים אותנו ואת הבלוג שלנו. וניר, הכל קורה לאט לאט. סבלנות.

איה@

New member
ניר ../images/Emo6.gif

פרסום לא קורה ביום אחד. לדעתי יש לך קוראים, במיוחד שרחלי נתנה קישור אליך. וראיתי אצל עוד מישהו קישור לאתר שלך - אני לא זוכרת אצל מי.....אבל אולי לא כולם חותמים. נתנת לי רעיון לדיון/שירשור חדש. נפגש שם
איה.

shayl86

New member
זה היה אצלי ! שימו לב

כן כן שקוז הידוע שלנו מתחבר עם בלוגים אחרים ! כמה שהוא גדל ! חוץ מזה, ראיתם את העיצוב הלא כל כך משהו שלי, אך מתאיים למטרה של האתר קטנטנות? אם לא אז זה הזמן להיכנס ! חוץ מזה זה רק אני או שלפעמים הפונט של הפורום הופך לדויד? והצבעים משתנים? זה קורה רק כשאני נכנס מהפייבוריטים... שי !

איה@

New member
יפה יפה ../images/Emo70.gif ../images/Emo151.gif

אתה מתחיל להתפרסם
התקלות כנראה נגרמו כתוצאה משיבושי מערכת בתפוז. התקלה תוקנה. בכל מקרה בדוק את הגדרות הדפדפן שלך - במידה והתופעה חוזרת.
איה.

למעלה