למה אתם לא עונים על החידה?

omer landau

New member
חידת תמונה../images/Emo70.gif4# ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בחידה הקודמת אף אחד לא ענה תשובה מלאה התשובה לא חייבת להיות מילה אחת....... הסדרה NYPD היא אכן סדרה המתרחשבת בניו יורק כמו ספין סיטי. התמונה השנייה גם היא מתוך העיר ניו יורק!! אז מצאתם קשר אחד לסדרה ספין סיטי new york city!!!! יפההה גאים בעצמכם???
כאילו שזה לא היה ברור....הראשונה שענתה נכונה על הסדרה היא שירי..... והיא זוכה 0.5 נקןדה אן נקודה (עוד נראה)...... הקשר השני לסדרה הוא...ואת זה אף אחד לא ידע .... בתמונה מופיע בניין עליו לוגו קטן של ABC בניין שלהם +כמה פרסומות והקשר הוא הרשת של ספין סיטי וNYPD היא ABC שבמקרה מתרחשות בניו יורק אז הנה התשובה המלאה
הנה התמונה של החידה הקודמת!!!
ועכשיו חידת תמונה חדשה!!!
וקלה ביותר כי את הקודמת לא אהבתם
בפורום שלנו יש יחסית יותר מידי הודעות אוף טופיק כל יום נפתחת הודעה כזאת ....הודעת הבוקר טוב
. אין לי בעיה עם ההודעה הזאת זאת הודעת אוף טופיק לכל דבר אז אל תפתחו עוד הודעות שלא קשורות לפורום כל הודעה שהתוכן שלה לא קשור לנושא הפורום תשרשרו לאחת ההודעות האלה
וכדי שאני לא ארגיש יותר מידי בפורום
תריצו הודעות שכן קשורות לסדרה ובכל עמוד יהיו פחות ופחות הודעות
אחלה?!?!?!
לכל החדשים-ברוכים הבאים לפורום ספין סיטי!!!(כן,שוב....
) תהנו....

axnholic

New member
אני יודע מי זה

זה השחקן שמשחק בסידרה "הבית הלבן" את הנשיא. אבל אין לי מושג איך זה מתקשר. אז מה דעתך על חצי נקודה?

cha ching

New member
בגלל שאנחנו קצת מפחדים

לענות... אתה יודע... אולי נפספס באיזה חלון את המילה "מייקל"...

omer landau

New member
חה חה חה .... אפילו נכתב פה הקשר

באיזה חלקיק הודעה נדמה לי

cha ching

New member
חוץ מזה ש

הבית הלבן היא סדרת דרמה על שלטון (במקרה הזה זה נשיאות ולא ראשות העיר), הדבר היחיד שמתקשר כאן (בלי התחכמויות), זה שספינ סיטי היא סדרה על ראשות העיר ניו יורק... אין לי כוח לחפש עוד הסברים כמו אותם שחקנים או שחקנים אורחים או הפקה דומה או בימוי שותף...

la bella dama

New member
אממ...

כי אין לנו כוח כי אנחנו עובדים כי אנחנו עצלנים כי עוד מעט יש יומולדת חחח והכי חשוב...כי אנחנו קצת מסטולים ומסוממים מעייפות אממ...אנחנו=אני!חחח:)

omer landau

New member
אין מה לחפש.. רמז כתוב בעמודי הפור

הפורום כתבו פה פעם את זה ואין הרבה עמודים תחפשו יא עצלנים אם תמצאו חה חה חה

axnholic

New member
לא מצאתי!

אתה מוכן לעזור לנו עם איזשהו קישור או משהו :)

cha ching

New member
עומר, נו! תן רמז...!!

כבר שבועיים שלא פותרים את החידה הזאת! כולם מפחדים להיראות מטומטמים כי הם פספסו את זה שהצבא של המשיים בתמונה הוא לא באמת תכלת... (הוא תכלת אפרפר-בהיר)..

cha ching

New member
צבא עם א'?! טוב, נו..אני מודה...

אני מיליטריסטית בדם...
*צבע ו*שמיים...

la bella dama

New member
אחרי הרמז ה"דק"

הבנתי...זה מרטין שיין...אבא של צ'רלי שיין...שהחליף את מייקל ג'יי פוקס בתפקיד סגן ראש העיר אחרי במייקל חלה במחלת הפרקנינסון עוד משהו?!חח:)

למעלה