למה אתם מעריצים אותם????!!!

לסבו

New member
למה אתם מעריצים אותם????!!!

הם סתם זונות, כלבות, פרוצות ושאר דברים בסיגנון! וחוץ מזה הם לא באמת לסביות (נראה לי שהם דו). מצטלמות לפלייבוי, גרות בית זונות (הכל עובדות), לאן הם יגיעו בסוף, הא??! והייתה שמועה שלאחת מהם יש חבר ואני שואלת את עצמי אם היא לסבית איך לאזאזל יש לה חבר???! לא ידיד, אלא בן זוג?! כן, בטח לסבית... אם הוא היה ידיד עוד הייתי מאמינה לתרמית שלהם, אבל מי מנשקת ידיד צרפתית?!! רק שלא תחשבו שכולנו כאלה, חס וחלילה, לכל אחד יש אופי אחר ואי אפשר להכליל קבוצה שלמה. וחוץ מזה הם התפרקו.

לסבו

New member
נראה לי שהם דו

כי הם גם זו עם זו וגם עם בנים, וששואלים אותם אם הם לסביות ה לא בדיוק עונות (נראה לי שהם מתלבטות). הם בטוח דו!

DIRRTY

New member
אוי אוי אוי אוי

אין לך מה לעשות בחיים

Sapir00sh

New member
האמת שיש משהו

בדבריה....אמנן היא לא צריכה לכתוב את זה פה בפורום אבל בכל זאת... פעם הערצתי אותן..היום אני מעריצה את המוזיקה שלהן (והקולות)... זה לא שהן אשמות לגמרי בכל התרמית הזאתי...רוב האשמה נופלת על אלה שאחראים עליהן, אבל זה ממש מבאס שהן עשו כאילו הן לסביות ובסוף מסתבר שזאת סתם תרמית...

IBGY

New member
ממממממש לא נכון!!

את\ה ממש טועה! א. הם לא התפרקו! הם יוצאות עם דיסק חדש ודי וי די חדש עוד מעט! ואז אחר כך הם מוציאים דיסק באנגלית! ב.כל הקטע שלג'וליה יש חבר שקוראים לו פאשה..היה שקר!! מי מאמין לשמועות?! אפילו ג'וליה אמרה אישית שהיא אוהבת את לנה וזהו! ג. זה לא משנה אם הם לסביות בי או סטרייט! הם עושות מוזיקה מעולה..ואם את מקנא זה בעיות שלך! אל תקשיבו לכל שמועה שאת שומעים! זה סתם שטויות!

למעלה