למה אתם מפרסמים מידע אישי בבלוג שלכם?

jenbron

New member
למה אתם מפרסמים מידע אישי בבלוג שלכם?

בלוגרים יקרים, אתם מוזמנים להשתתף במחקר העוסק בחשיפת מידע אישי בבלוג שלכם. אתם מוזמנים להשתתף במחקר העוסק בחשיפת מידע אישי בבלוג שלכם כדי להשתתף אנא מלאו את השאלון בכתובת הבאה: http://libresearch.net/cuest-heb/cuest-heb.html מילוי השאלון לוקח כ-15 דקות והאנונימיות שלכם מובטחת. אני מודה לכם מראש, ד"ר ג'ני ברונשטיין המחלקה ללימודי מידע אוניברסיטת בר-אילן

כבר חשבתי שזאת שאלה לדיון..

בכל אופן, מכיוון שאין לי כרגע גישה לבלוג ולכן לא יכולה לצרף שם קישור לבלוג, אענה על הסקר בבית.

suki da yo

New member
חבל, ד"ר שני ברונשטיין

שכשאת מחפשת מי שיענה את לא חושבת על נורמות כתיבה של מגיבים בלוגים. למשל, לא מקובל להיכנס לבלוג ולהעתק-הדבק תגובה שכל מהותה פרסום (ולא משנה אם את מפרסמת שאלות מחקר או חיתולים של האגיס..). השתתפתי בכל מיני מחקרים על בלוגרים, אפילו הסכמתי לשוחח לעומק עם מישהי שכתבה דוקטורט על בלוגינג. אבל את התגובה שהשארת בבלוג שלי מחקתי. הבלוג שלי אינו לוח מודעות לטובת הציבור.

תודה על התגובה הזאת

התכוונתי באמת למלא את הסקר אבל עכשיו כשקראתי את מה שכתבת, החלטתי שלא. גם אני מוחקת תגובות פרסומיות ומעדיפה שלא יהיו בכלל.

חוטהשני

New member
בעיני דווקא חבל כי אני יודעת שד"ר ג'ני ברנשטיין היא חוקרת רצינית...

חוטהשני

New member
מה הבעיה בדיוק? הרי כדי לפרסם פוסט תפוז מעודדת מאד לעשות קופי/פסט אפילו אם המקום הולם לנושא הבלוג...

suki da yo

New member
לא הבנתי את התגובה שלך

בכל מקרה, לעשות קופי פייס בתגובה לרשומה זה לא מקובל ולא מנומס.

למעלה