"הישאר בדף זה", לא מופיעה שום אופציה כזו בהודעת השגיאה...
לא משנה באיזו אופציה אני בוחר (גם אם אני מנסה להתעלם ופשוט לסגור את ההודעה עם ה X) בכל מקרה מיד לאחר הבחירה או הלחיצה הדף מתרענן וכל המידע שנכתב הולך לאיבוד.
בכלל, לא ברור לי מדוע אתם מתעקשים ליישם באתר שלכם אופצייה כל כך אגרסיבית ומעצבנת כלפי הגולשים שלכם ? ברור לי שאתם אתר עסקי שצריך להרוויח כסף, אבל אתם צריכים למצוא גם את האיזונים עם תחושת התיסכול והכעס שהאופציה הזו יוצרת אצל הגולשים כאן, אין דבר יותר מעצבן מדף שמתרענן לך פתאום באמצע קריאה של שרשור ארוך (או כתיבת הודעה!!) ושוב צריכים למצוא את הנקודה בה קראנו...
האם אתם באמת חייבים את האופציה הזו ? האם אי אפשר לוותר על השטות הזו ולהישאר עם פרסומות בדף והודעות קופצות ? בכלל אני לא מבין את ההיגיון במנגנון המטופש הזה, אתם הרי מרעננים את הדף כדי להחליף פרסומות לפרסומות אחרות, אבל האם לא ברור לכם שגם ללא ריענון בסופו של דבר הגולשים יחשפו לכל פרסומת למשך אותו הזמן ? זה חישוב מתמטי פשוט - נכנסתי לפורום וראיתי את פרסומת A למשך שעת גלישה, ואחרי 3 שעות נכנסתי שוב והפעם ראיתי את פרסומת B למשך שעה (במידה ובכל התחברות מופיעה פרסומת אקראית)... אז מה ההבדל לעומת ריענון של הדף כל חצי שעה שתגרום לי לראות חצי שעה פרסומת A, חצי שעה פרסומת B, חצי שעה את A ושוב חצי שעה את B ? הרי בסופו של דבר בשני המקרים אני צופה בכל אחת מהן למשך שעה!
אז מה הפואנטה של לרענן לנו את הדף בכוח ובאגרסיביות ? יש אתר חדשות מאד פופולארי שלא אזכיר את שמו שגם בו הם הכניסו את השיטה הדורסנית המכוערת הזו, הזו ואני בטוח שראיתם לא פעם ולא פעמיים את התגובות הזועמות של הגולשים לגבי העניין... אז למרות שאתם מודעים לתסכול שזה גורם עדיין החלטתם כן להכניס גם לכאן את המנגנון ? תענו בכנות, מדוע האטימות הזו כלפי הגולשים שלכם ? אתם יודעים הרי שהגולשים שונאים את זה, למה אתם מתעקשים לעשות דווקא ?
דיי, בשם כל הגולשים כאן שנו בבקשה את ההחלטה וותרו על השטות הזו, יש לכם מספיק דרכים להתפרנס, אין צורך לידרוס בכוח את הגולשים שלכם (וזה בדיוק מה שאתם עושים!)