למה אתם משחקים לארפ?

• פותח הנושא Sern
  • פורסם בתאריך

Sern

New member
למה אתם משחקים לארפ?

למה אתם משחקים לארפ? מה אתם מוצאים בזה? האם זה הקטע של לחיות חיים של מישהו אחר? לחקור דמות מסויימת לעומק? או האם זה בשביל הדרמה? כדי לחיות אירועים מסויימים. אירועים שאי-אפשר היה לחיות אותם בחיי היום-יום? או אולי מסיבה אחרת? מה הכי קוסם לכם בלארפים? ארם - בנסיונות נואשים להחיות את הפורום.

ככה!!! מה אתה מתחיל איתי?!

סתם! טוב, כמה שזה אולי עצוב, כדי לברוח מהמציאות. כשאני נמצא בלארפ, זה מאפשר לי להיות במציאות שונה, של כבוד, בגידות, רציחות, כסף, קסמים וכו, ולהתנתק מהחיים בדפוקים שלי

evil me

New member
כי אני סאדיסט מטורף

וזו הדרך שלי לפרוק אלימות על אנשים אחרים. במיוחד על פגאנים ששואלים שאלות למה השמש זורחת כי זה כיף!

dianno

New member
אנא פנה לעומר כץ

הוא כבר יסביר לך הכל על מכות חזקות וכאילו כזה. מה עומר? קצת יחצנות תמיד טוב, לא? נסיון מביש שלי לחפות על העבר, אני מודה. באותה הזדמנות, מאקס, אם אתה (או היריב שלך) מספיק טוב זה כבר לא ממש בכאילו, אחי.

Max California

New member
___

מה לעזאזל נסגר איתך ?! "הכאילו" זה באמת לא נותנים חזק , אני לא מספיק אידיוט בשביל לקבל מכות בידים ולחזור עם סימנים כחולים כמו סדיסט עם בעיות. "מספיק טוב".. חח

Elenlos

New member
אני עדיין לא שיחקתי אבל:

אני חושב שאי אפשר לגמרי בכאילו כי אז מה הקטע??? אתה יכול באותה מידה לשחק חרבות עם בן דוד שלך בן השש... אני גם לא אומר שצריך להתחיל לתת חזק אבל קרבות יכולים להסחף לא?? כלומר אין אדרנלין או משהו?? כי אם אין אז זה ממש לא משהו...

dianno

New member
אין סימנים כחולים?

אתה לא מתאמן מספיק עם כך. אחרי הכל אף אחד לא מצפה מאף אחד להיות הגננת שלו. אז חטפת מכה פה ושם, סריטות, חבלות, סימנים כחולים- זה הכל חלק מהכיף. ואני רואה גם שלא שיחקת R רציני בחיים שלך אם אתה כל כך בטוח שאף אחד לא מרביץ חזק...

מכות עם סגנון

זה מאד מאד תלוי. במקומות שונים מתפתחים סגנונות שונים. ישנן קהילות שחקנים שמעדיפות ´מכות עם עצמה´, וישנן שמעדיפות ´מכות עם סגנון´, ויש קהילות שחקנים שנמנעות מהקרבות בכלל. אגב, זה נאמר בלי כל קשר לתקן הנשק המדובר, כי קיימת אותה החלוקה בדיוק גם בין חובבי נשקי העץ וגם בין חובבי נשקי הספוג. להלן תוצאותיו של סקר שנערך בנושא.

אלף אפל

New member
אני תמיד אומר.....

אני תמיד אומר..... נשק מרופד או נשק לא מרופד! אני לא אתן לדבר הזה לפגוע בי, ובקיצור אני נלחם במטרה לא לחטוף זאפטות. תאמינו זה עובד!

Max California

New member
___

הצחקת אותי עכשיו אורי.
גדול. אם אנשים היו באמת מאמינים לזה.. חחחחח.. אני יורה בשביל שלא ירו בי , אני נלחם בשביל לא למות. אתה חושב שאנשים נלחמים בשביל שזה ייקרה להם ?! ואם יש טקטיקה מסויימת .. מה אתה עושה ?! רק מגן ?!

Max California

New member
___

למה?
כי זה כיף , זה מהנה, זה להתחפש, וזה להכנס לעולם שמרתק אותי , עולם שאני מקנא בחיים בו. זו הסיבה.

אלף אפל

New member
אוירה מהספרים.

חוץ מהכיף שבלהרוג, ואז להרוג שוב, ואז לגנוב את הכסף. יש אוירה כזאת שמעלה את האנדרלין לרמות חדשות, וכשיוצאים למשימות ממש מרגישים לחוצים ומתוחים. ועם כל התחפושות וההתנהגויות זה ממש כמו בספרים עולם דמיוני וכיפי.

sparrow_ml

New member
כל אחד וסיבתו...

הסיבה שאני אוהב את הלארפים היא האפשרות להכנס לעולם הפנטאזיה ולהיות אחד מהגיבורים בו. אומנם די נאיבי, אבל אין לי מה להגיד... משחק טוב שמאפשר לך לשחק את הדמות שלך ונותן לך להיות הגיבור ואפילו למעט זמן הוא דבר שגורם להנאה רבה.

Elenlos

New member
כשאתה משחק רגיל אז

אתה קצת מוגבל לקוביות (אלה אם כן זה פריפורם) ולא רק זה, זה פשוט שתמיד אני חושב לעצמי מה הייתי עושה אם אני הייתי שם... אף פעם לא עלו מחשבות כאלה?? או משהו בסיגנון?? וחוץ מזה זה נראה ממש כיף...

למעלה