למה אתם מתחפשים?

• פותח הנושא 2225
  • פורסם בתאריך

2225

New member
למה אתם מתחפשים?

אם יש לכם הצעות , תודיעו לי אני ממש בקצב גרוע! אין לי שום רעיון למה להתחפש!

איזה כיף זה כשגרים בקיבוץ!

ויש מחסן תחפושות...אפשר ללכת, לקחת בגדים מפגרים לגמרי ממבחר עצום, לא לשלם אגורה ולא לשבור את הראש... אני קיבוצניק גאה!

l a d y b i r d

New member
שלי הכי מגניב! ../images/Emo60.gif

אני וחברה שלי מתחפשות לנקודותיים..... לא לגלות.... במיוחד עדי!

Kinky DeviL1

New member
חחחחחחחח ענקקק

את סגורה על זה?! עם כן אני חייב לראוותתתת =)))

l a d y b i r d

New member
אם כבר משפחת פיק ....../images/Emo60.gif

http://corky.net/~dorimani/pook.swf נקווה שזה זה ....

רותמיקה

New member
לקשת../images/Emo34.gif../images/Emo29.gif

וזה יוצא ממש ממש ממש יפה!! אני ישלח תמונות...

אמממ.. ../images/Emo168.gif

בהתחלה תיכננתי להתחפש לסלאש אבל אין לי מספיק שיער.., ואז עלה לי הרעיון לראש להתחפש למקסיקני כזה עם פונצ'ו וכובע סומבררו כזה מגניב.., ויכול להיות שזה מה שאני אעשה...

jingle bell

New member
חחחחחחח איזה מאהב לטיני חמוד אתה!

יאאאא הרגת אותי עכשיו... תשים את הפונצ'ו שלבשת בחנוכה...נו כן הזה ששמת בטיול משצ"ים! חחחחחחחחחחח רעיון ענק ותביא אותה בסלסהההההההההה!

ג ו א ט ה

New member
חחח התחפשתי לזה בכיתה ו'...

יו אני יעשה לכם היסטורית תחפושות שלי.. זה הולך ככה: א'- כדורגל.. חח כן כן זה היה ממש אלוף...זה היה כזה מספוג כזה משו יפה שאמא שלי תפרה עם כובע חמדמד... ב'- עם חברה לפרחים אבל לא קנויים (כמו תמיד..) ומשו מזה פצצתי... בכיתה א+ב זכיתי בתחרות הבית סיפרית ואז כיתה ג' ביטלו את זה כי.... כבר לא הייתה לאנשים מוטיבציה להתחפש כי אני בסוף זכיתי.. חחח ואז בכיתה ג' הייתי גמד שיושב על פיטרייה (חצאית פטרייה ומכנס קטן ממולא בצמר גפן עליה.. משו מתקתקי..) כיתה ד' הייתי שקית יומולדת.. חח משו בסיגנון כבר לא זוכרת כיתה ה' הייתי הודית אבל ממש אלוף עם סארי של חברה של אמא שלי מהודו של הילדות חח.. וכיתה ו'- מקסיקנית כיתה ז' סתם סנטה קלאוס אבל גם חביב וכיתה ח'... אני לא בדיוק יודעת אבל יש כיוון כללי... חח תרשמו גם את היסטוריית התחפושות שלכם... זה מעניין.. אלא אם כן התחפשתם למלכת אסתר או מלכת התותים או משו בסיגנון... חחח

רותמיקה

New member
לא התחפשת לסלאש שנה שעברה?../images/Emo29.gif

או שזו הייתה ענבל? וואי אני בפורום כבר איזה שנה וחצי!!

למעלה