הפאדיחה ? נו שוין :
ולהלן סיפור הפדיחה : יום אחד היה פורים... ככה בלי להודיע. החלטנו שאנו ניסע לבלות במסיבת אפטר פורים במושב ליד אבן יהודה – מה לעשות סוג של מקום.... אמרו מקום טוב.... רקע כללי – אני אוהב איפור, לא כזה של איל-מקיאג' (לא שיש לי תלונות נגדו – הסומק מצוין אבל העפרונות לא משהו... היו יכולים להתאמץ קצת יותר....) הכוונה לכל איפורי הסרטים וסרטי האימה (ראו ערך תמונה בכרטיס) אז הצטיידתי בכדור פינג-פונג, ציירתי עליו אישון, תקעתי בו עפרון h2bוהדבקתי אותו על העין. נראה מספק בהחלט. את החלק השני של הפנים מרחתי בחומר כזה שנראה כאילו העור שרוף. מצויד בפנים מרשימות של מישהו שנתקל חזיתית במשאית ממש גדולה של קרביץ עם הספקה שנתית של עפרונות – יצאנו אל המסיבה. הגענו... חושך.... כמובן – שהמסיבה לא התקיימה. כלום גורנישט יוק נאדא טוב – החלטנו פה אחד (שיום יבוא ואני אגלה של מי היה הפה הזה....) שניסע לנו לתל-אביב – העיר והאגדה – כדי לבלות את פורים כשאר האדם. הייתה כמובן בעיה אחת קטנה – פורים כבר נגמר. אף אחד לא היה מחופש. נכנסנו לנו למסעדה (דיי מכובדת...) חבורת מעוותים (כל אחד ותחפושתו הכול כך לא מתאימה לאירוע...) ונאלצתי לשבת על המבורגר כשעפרון תקוע לי בעין. כמובן שהייתה השלכה לרמת הטיפ שהשארנו (לא היינו כאן, לא ראית אותנו, השיחה הזאת מעולם לא התקיימה..... לך תקנה לעצמך משהו יפה.... כן – אני יודע שזה רק 20 ₪.... התכוונתי ל-50 .... מקבל אשראי ?...) זה היה הסיפור.