למה אתם מתעלמים ממני ?

מיטללל

New member
מלחמת המינים אופורום אופ טופיק ?

בחיי שאני מתבלבלת. מה שלומכם כולם ? מקווה שהכל בסדר. אני אישית חולה. חום. כאב גרון. אוזניים שורפות. כל החבילה. לאקי מי :) הסתכלתי בפורום בדף הראשון שלו ומה גיליתי? 6 הודעות בסגנון קשקשת בע"מ. שאלון מצעד הדברים חיוביים מה הייתם עושים אם היה לכם שעה אחת לחיות ועוד פה ושם הודעות שקצת איכשהו קשורות איכשהו לנושא הפורום.. אה כן ועוד 3 הודעות של "הפורום מת. מה נעשה?" אז עד שהמשיח יגיע ויחיה את הפורום כנראה נתקעתם איתי :)

white raven

New member
אני לא מבין למה

לפורום הזה יש את כל הקריטריונים לגעוש ולהמריא. שילוב של אנשין אינטיגלינטים (בכוונה), נושאים ברומו של עולם והומור בשפע. אז למה הוא כמו איבריה המוצנעים של הפולניה המצויה? (מקום קריר ויבש...) אני מניח שלאיש מאיתנו אין חשק לאחסן פה תרופות...

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif

למקרה שמישהו לא יודע- הפירוש של
הנו - לפתוח הודעה בפורום בנושא שלא קשור למהות הפורום. זה יכול להיות מלספר על בעיות עם ההורים, להמליץ על סרט שראית, לפתוח שרשור בדיחות או לדון על בעיית הינשופים בדרום ירדן. שתבינו-
זה מעניין, זה מצחיק, זה כיף. זה מותר. זה בעצם אומר שהפורום הצליח. שהתגבשה בו חבורת אנשים שנהנים לדבר אחד עם השני ולכן רוצים לשתף אחד את השני בעוד נושאים אבל זה מותר רק כל עוד זה לא משתלט על הפורום כל עוד מהות הפורום נשארת בעינה. כלומר זה בלתי אפשרי שבעמוד הראשון יהיו 6 שרשורי אופ. תלמדו לשרשר. (מה הבעיה לשרשר את הודעת הלילה טוב להודעת הבוקר טוב?) פשוט- מעבר לזה שזה מרחיק אנשים (שפשוט לא מצליחים להשתלב)- ניסיון העבר (ולצערי גם ההווה) מוכיח שכאשר אנחנו לא מקפידים על כך הפורום הופך ל"מת".. שרמתו יורדת, שהשעמום עולה ומהר מאוד נגמר לנו על מה לדבר. בבקשה תקפידו שבכל עומד יהיו רק שנים-שלוש הודעות
(המשך בהודעה הבאה)

dod_basim

New member
אז ככה ידידי המלומד

המצב הוא כזה, בלי להתחשב בסיפור שלך עם פולניות (יאמי!
) הפורום במצב רדום, צודק יש אנשים טובים (ואפילו מצטרפים חדשים - עלו והצליחו), הנושא הוא טוב למרות שלא ממש מדברים פה עליו, הומור בשפע! אז מה הבעיה? אף אחד פה לא רוצה לעורר אותו, או במילים אחרות לעלות את הרף. אנחנו (מקווה שהותיקים ירשו לי להצטרף למילה 'אנחנו') פארשים. מצד שני עדיף חייב מאשר פורום אז קבל ביטול על הפארשים. לילה טוב

מיטללל

New member
דם חדש דם חדש

אז כן מה שהפורום הכי צריך זה דם חדש. מה שיובל להודעות חדשות דיונים חדשים ובקיצור-עניין חדש איך נגרום לזה לקרות? |v| "חבר מביא חבר מביא חבר" - כמו שהקובי אמר (אתה יודע ששכחתי מה שמך והייתי צריכה לחפש את השם שלך בפורום כדי להיזכר?
) אתם נמצאים בפורומים אחרים? יש לכם חברים שאתם יודעים שמתחברים לנט? תזמינו אותם! ספרו להם על הפורום השולט עם המנהלת הבהחלט חביבה... |v| פרסום בתפוז- קודם כל אני אדאג לכך שתפוז יפרסמו וידחפו את הפורום שלנו בימים הקרובים. אבל לא צריך שאנשים רק יבואו אלא רק ישארו. לכן אני מבטיחה שאם נפתח כמה דיונים מעניינים ומושכים אני אפעיל את הקשרים המטורפים שלי בתפוז ואדאג לכך שהם יפורסמו בעמוד הראשי מה שיוביל לכך שאנשים יכנסו וגם ישארו בגלל העניין. |v| עבודה עבודה עבודה- במידה וזה מקובל עליכם אין לי בעיה לנסח הודעה ולהכין רשימה של פורומים בהם מותר לפרסם פורומים אחרים (יש רשימה כזו בפורום המנהלים) ולתת לכל מי שיתנדב בערך 5-10 פורומים בהם הוא יכתוב את ההודעה שמזמינה לפורום שלנו. אני בטוחה שזה גם יוביל לכניסת אנשים חדשים.. למי שיש כוח/יכולת.. שירשום "אני לשירותך מיטל" ונלך על זה

מיטללל

New member
הפורום מת הפורום מת הפורום מת

שכחתי להתעמק בנקודה זו - מחרפן אותי שאתם פותחים בערך פעמיים בשבוע הודעה שמכריזה על מות הפורום. תאמינו או לא- זה לא מה שיעזור.
זה סתם גורם לתחושה מבאסת וגם מרחיק אנשים אחרים..
פעילות הפורום והקצב בו לא תלוי במשיח שהזכרתי קודם אלא בכם, בנו. רוצים שיהיה יותר מעניין? בכיף.
תכתבו שאלות (מה הכי חשוב לך בבן זוג? על מה לעולם לא תסלח? מה המתנה הכי יקרה שקניתם אי פעם לבן זוג?)
תעלו דילמות- ("היית בחופשה בחו"ל כחודש, חזרת וגילית שהחברה שלך עלתה ב-18 קילו. אתה לא נמשך אליה בשיט! אתה עוד אוהב אותה. אבל היא כל היום רק אוכלת! מה עושים!??!!??)
תתחילו במשחקים (משחק המה עדיף? פיצה או ציפס? עיניים חומות או כחולות? ים או בריכה? או לפתוח שירשורי תמונות מצחיקות של נשים/גברים בשעת מעשה מביך...)
תשתפו בבעיות (יש לי הרגשה שהחבר שלי בוגד בי. מה לעשות???. יש לי חברה שאני ממש אוהב אותה. אבל לאחרונה אני מתחיל לפנטז על נשים אחרות? מה לעשות? להציע לה תקופת הפסקה? לנסות לשכנע אותה ללכת על שלישיה? לא להתייחס למחשבות שלי?)
תפתחו שרשור האכזבןת הכי גדולות/ההפתעות הכי רומנטיות/הקטעים הכי מעצבנים/הכי מפתיעים. וכדומה וכדומה וכדומה בקיצור- תפסיקו להתלונן. זה רק בידיים שלנו. כמו שמישהו אמר לי- הפורום הוא כמו
. צריך לתת לו דחיפה והוא כבר מתגלגל לבד...

מיטללל

New member
למה אתם מתעלמים ממני ?

מספיק היה לי יום נורא
מאוד קל לצעוק 'הפורום מת' וכנראה מאוד קשה לעשות משהו בשביל לעורר אותו או להתחשב בי במינימום ביקשתי לשרשר את ההודעות האופ (כרגע יש בערך 5-6) לא התייחסתם למה אני צריכה לבזבז זמן רב על לשרשר? למה זה כזה בעייתי? למה? אתם אנשים בוגרים אני לא משרשרת כלום הפורום הוא של כולנו עשו את החישובים שלכם שבת שלום

מה קרה...

באמת לא הבנתי למה כעסת... ואל תשתמשי בפרצוף הבוכה הזה... זה עשה הרגשה לא נעימה לראות אותו אצלך..

twigy

New member
כ-פרות עליך ! ../images/Emo99.gif

בחיים אני לא יתעלם ממך !

למעלה