למה אתם שקטים ?
T TheBlackFairy New member 31/10/04 #3 אז מה את מעדיפה שאעשה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif שאסגור את הפורום .
L LOVEאמיר New member 31/10/04 #4 חס וחסה!!!! זה לא מה שאמרתי... אבל בינתיים את יכולה להיכנס גם לקומונה שלי! כבר אמרתי לך את זה..
T TheBlackFairy New member 1/11/04 #5 אז את מוזמנת לעלות רעיונות../images/Emo60.gif של כן מה אפשר לעשות בפורום, עכשיו זה מן פורום אוף טופיק כזה . אם הייתי נושמת אז אולי היה לי זמן להכנס לקומונות ואני גם שונאת קומונות .
אז את מוזמנת לעלות רעיונות../images/Emo60.gif של כן מה אפשר לעשות בפורום, עכשיו זה מן פורום אוף טופיק כזה . אם הייתי נושמת אז אולי היה לי זמן להכנס לקומונות ואני גם שונאת קומונות .
L LOVEאמיר New member 1/11/04 #6 אבל את שלי אי אפשר לשנוא../images/Emo70.gif כבר נכנסו אליה כבר למעלה מ-110 אנשים!! זאת אומרת שהיא לא עוד סתם קומונה... תנסי.. תיראי!
אבל את שלי אי אפשר לשנוא../images/Emo70.gif כבר נכנסו אליה כבר למעלה מ-110 אנשים!! זאת אומרת שהיא לא עוד סתם קומונה... תנסי.. תיראי!
T TheBlackFairy New member 2/11/04 #7 אז יופי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif אני לא אוהבת קומונות וזהו...מה קשה לקלוט, הא . (מצטערת אם זה היה תוקפני במידה מסויימת, תביני שרק לפני בערך חצי שעה חזרתי מהביצפר ויש לי עוד שיעורים לעשות ).
אז יופי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif אני לא אוהבת קומונות וזהו...מה קשה לקלוט, הא . (מצטערת אם זה היה תוקפני במידה מסויימת, תביני שרק לפני בערך חצי שעה חזרתי מהביצפר ויש לי עוד שיעורים לעשות ).
L LOVEאמיר New member 2/11/04 #8 בסדר.. בסדר.. לא צריך לצעוק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif אז כשיהיה לך זמן, אז תיכנסי בכיף!
T TheBlackFairy New member 3/11/04 #9 אני צועקת, ממתי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אה, יכול להיות שזה מעייפות יתר .
אני צועקת, ממתי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אה, יכול להיות שזה מעייפות יתר .
T TheBlackFairy New member 5/11/04 #11 יש סיכוי כזה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif