למה את האמסטף מרדימים?

ב ר ו ן

New member
למה את האמסטף מרדימים?

יש הרבה מהמשותף בין אמסטף לחבר כנסת מצוי אמסטף נחמד כל עוד הוא צריך אותך גם חבר כנסת אמסטף עושה מה שבא לו גם חבר כנסת אמסטף שונא את בני מינו גם חבר כנסת אמסטף לא משחרר כשהוא נועל את הפה חבר כנסת לא משחרר את הכסא אמסטף מחליט החלטה שגויה וגורם למוות גם חבר כנסת ולסיום אמסטף משתולל הוא כלי משחק של עבריינים גם......... אז למה את דווקא את האמסטף מרדימים? אולי זה בגלל שכשהוא סוגר את הפה הוא לא פותח , לעומת חבר כנסת שאם הוא פותח את הפה הוא לא סוגר אותו.... שבת שלום

ברק 188

New member
ההבדל הראשון בחירה השני בכי רע

אפשר
"גם בהפוך על הפוך"

עב

New member
מסכימה 100% להשוואה

אמסטף=חבר כנסת. אלה גם אלה יצטרכו לעבור מבחן כשירות ונחמדות.

הילהל

New member
../images/Emo6.gif אבל גם ../images/Emo7.gif

עצוב לי על האמסטף - בני אדם הפכו אותו לתוקפני ובני האדם הורגים אותו בדיוק בגלל שהצליח להם כ"כ.

דרדרית

New member
בשם אמסטפית ובעליה

עם הַפָּנִים לעתיד
שיעז מישהו להשמיץ את ליליאן שלנו ולהשוותה לחברי כנסת? - בחייכם... ממש התעלבה לה המסכנה ותכף תתכרבל לה בפינת הספה בבושת פנים...

עב

New member
אני מבינה את ליליאן האמסטפית

כיוון שהיא לא מדברת בשפה מובנת לנו, הרי שהיא לא מנבלת את פיה, לא משקרת ולא משמיצה. אני
אית

ב ר ו ן

New member
קבלי את התנצלותי...

אולי תריצי אותה לכנסת? דרך עמותת תנו לאמסטף יד (או רגל..)

דרדרית

New member
ברון...ברון...ברון....

אפילו אחותך אוהבת את ליליאן היא גם מוכנה להעיד על אופייה הנוח והפודלי ולהשבע כי הגנים שלה הם יותר של נעל בית מאשר של אמסטף... למה לקלקל אותה? למה להריץ אותה לכנסת? חוצמזה רוצה להמריד נגדך את עמותת "תנו לחיות לחיות??? התמונה המצורפת
- תמונה אחת שווה מיליון מילים (אמר פעם אוהד אמסטפים מובהק)

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gifלמה תמיד מאשימים

את הכלבים?! מי שאשם הם הבעלים! הם אלו שמעצבים אותו, או שפשוט לא יודעים לטפל בו! עם קצת חינוך וטיפול, הוא היה מביא תועלת במשטרה/צבא. חבל. הכלב, פשוט הולך לפי נטיותיו, (הוא ממשפחת הטורפים) ואם לא מתעלים אותו נכון, הוא מתנהג בהתאם לאופיו הבסיסי. אצלי בכלל, הכלב ולא רק החתול, נחשב ליצור אהוב ומדהים. בעבודה אצלי כבר יודעים, (לימדתי אותם) שאם רוצים לקלל מישהו, לא אומרים עליו "כלב" כמו שנהגו פעם, גם בגלל כבודו של הכלב, אבל בעיקר, כיוון שלהגיד כלב, זו לא קללה, אלא להפך! שבת שלום ורגוע.

B T1

New member
כי בנגוד לח"כ הוא ערני כל הזמן.../images/Emo8.gif

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo107.gifנא לא להעליב אותם, ובשום אופן

אפילו לא לנסות להשוותם בשום תחום לחברי הכנסת

גלי®

New member
אני מוחה בשם האמסטפים...

זה לא שאני מתה עליהם, אבל את "נבחרינו", אני אוהבת הרבה הרבה פחות... :) <מבריז היום, הא?
הפסד שלכם... יש אחלה אוכל...
>

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo107.gifגלי, בדיוק לזה התכוונתי

עב

New member
יו"ר הכנסת צריך להכנס לפורום שלנו

ולהבין עד כמה הכנסת מוערכת ואהודה בציבור.

גלי®

New member
עב יקרה, יש לי חדשות בשבילך: כמה

מדרישות הבסיס לתפקיד הן עור של פיל וIQ נמוך במיוחד, כך שאם פוליטיקאי היה נכנס לפה, גם אם היה מבין את מה שכתבנו, ספק רב אם היה נעלב... :))))

עב

New member
../images/Emo108.gif לשלטון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

B T1

New member
פעם, הייתה חידה כזאת:

מה נמוך יותר מים המלח? ה-IQ של חברי הכנסת.

גלי®

New member
חשבתי שאתה מתכוון לשאול, מה

ההבדל בין רוטווילר ואמא פולניה.... :)))) הרוטווילר בסוף משחרר את הילד... :)

למעלה