"למה את כל כך תוקפנית ומגעילה"?

מ י w ה י

New member
"למה את כל כך תוקפנית ומגעילה"?

זה מה ששאלה אותי לקוחה שלא הייתה מרוצה מהתשובה שנתתי לה. היא ביקשה גם לדבר עם מישהו ואמרה שם לא מוכר וכשאמרתי לה שאין לנו עובד בשם הזה ושאולי היא מתכוונת למישהו אחר, היא אמרה שאני תוקפנית ומגעילה. אמרתי לה שאני לא ממשיכה את השיחה אם ככה היא מדברת והעברתי אותה למישהי אחרת. עם אותה מישהי היא דיברה קצת יותר יפה, אבל גם אליה היא באה בהאשמות כשהיא אמרה לה שאין לנו עובד בשם הזה.

נעים מאוד, אני מישהי שעובדת במרכז הזמנות של חברה לוגיסטית ולמרות שהמגע שלי עם לקוחות כולל בעיקר נציגי חברות ולא אנשים פרטיים, אני משתגעת מלקוחות לא פחות מאחרים שעובדים בשירות. דיברתי עם כמה אנשים חצופים לאחרונה, אבל זאת הייתה מישהי ששברה שיא ודיי ברור לי שהיא פשוט קמה על צד שמאל והוציאה את זה עלי.

ברוכה הבאה

את מוזמנת לשתף בחוויות שלך מהעבודה.

הלקוחה שלך השתמשה במילה לא מקובלת שלא הייתה מתאימה לדעתי גם אם היא באמת חשבה שאת תוקפנית ומגעילה. כשאני מצאתי את עצמי מול נציגי שירות לא סימפטיים, ביקשתי שיתנו תשובה חד משמעית או שיעבירו אותי לנציג אחר/למנהל - להטיף לנציג ולנסות לחנך אותו זה דבר שלא יתן שום דבר, לדעתי לפחות.

אני חושבת שפעלת נכון - אני הייתי עושה במקומך את אותו הדבר, כשנראה שבסיטואציה הזאת שום דבר שהיית אומרת לא היה גורם לה להיות מרוצה. אני גם דיי בטוחה בלי להכיר את הבוסים שלך שאם היא תתלונן ותגיד שהיית מגעילה, שעצם השימוש במילה הזאת ובטיעונים האלו יגרמו להם להבין שהבעיה היא קודם כל אצלה.

a wild rose

New member
ואותי מסקרן למה היא ציפתה

כששואלים שאלה כזאת עושים את זה כדי להוציא תסכול וכדי לנסות להעליב את הצד השני. היא הרי לא ציפתה שתעני לה על השאלה "אני תוקפנית ומגעילה כי...". יש לזה את הגרסה המשודרגת "את לא צריכה להיות כזאת תוקפנית ומגעילה", כשעם מישהי כזאת אולי הייתי מנסה לענות שהיא צודקת, אבל היות שאין אצלנו עובד בשם הזה אין לי אפשרות אחרת, ושאני אבקש מהממונים שישכרו לעבודה עובד בשם הזה כדי שאני אוכל להפסיק להיות תוקפנית ומגעילה.
&nbsp
&nbsp

למעלה