למה באתר המשחק רואים הוידאו מאתמול?

למה באתר המשחק רואים הוידאו מאתמול?

איפה אפשר לראות את השידור הישיר? בעמוד הראשי אין כלום, ובקישור ("אתר המשחק") יש את השידור מאתמול. כבר אחרי שתיים! איפה השידור??

back again

New member
עזבי...תפוז מפשלים ובגדול

סה"כ רצו להרים מבצע חמוד לקיץ אבל כשלו כשלון חרוץ בביצוע.

לא הצלחתי לראות את השידור החי

משתיים בדיוק ועד עכשיו, למעשה, אני יכול רק לראות את תמר אלתרמן מדברת מכיכר המדינה בתל-אביב. וריפרתי, ומחקתי קוקיס, ונכנסתי מחדש, וסגרתי ופתחתי את האקספלורר, ובדקתי את הרמקולים. בקיצור:
העמוד שנפתח לי עם הלחיצה על "להשתתפות במשחק" (בבאנר שמתחת ל"תפוז אישי", כפי שהוסבר כאן) הוא זה: http://www.tapuz.co.il/1100/?c=3&s=25 . והפכתי את תפוז לדף הבית כבר בשבוע שעבר. ואם הסיבה היא פופ-אפ, למה כל כך קשה לתת לינק נורמלי לעמוד שעובד כרגיל, במקום לשדר בחלון שכל חוסם פופאפים סטנדרטי חוסם אוטומטית? זה לא עמוד פרסומת לקוקה קולה, זה העמוד הראשי של מבצע הקיץ שלכם!

Elad l

New member
היי תורן

ראה תשובתי כאן - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1594&msgid=81277911 אנחנו מנסים למצוא פתרון לבעיית הפופ-אפ בהקדם האפשרי. תודה על הסבלנות

DSOD

New member
אלעד היקר כנס בבקשה :]

נכון שאתם רוצים להרוויח כסף מהפרסומות אז בגלל זה אתם שמים את זה בעמוד הבית ואז אנשים נכנסים אבל הלינק לא עבד אולי תתנו קישור ישיר שיהיה לאנשים שבפורום לפחות איזה חצי שעה לפני.. כי מי שפה בפורום כבר עבר בעמוד הבית אז .. תנסו להבין מה אני אומר.. אתם רק תמנעו בעיות ושאלות רבות ככה.. בהצלחה :] כל הכבוד על העבודה הרבה :]

DSOD

New member
איזה מבאסים ../images/Emo31.gif כנסו <============

תפוז .. יכלתם לעשות את זה הרבה - הרבה יותר מוצלח אם הייתם רושמים איפשהו קצת הסבר לכל העסק הזה.. וגם אם הייתם עונים בזמן לאנשים והיה כאן צוות שעונה מהר מספיק לאנשים אני כבר יכולתי לענות לבד יותר טוב
ו.. כבר 14:24 ואפאחד לא יודע איפה זה היה מה היה איך היה לא היה שידור ישיר ושומדבר כאן לא מובן אפאחד לא עונה לתשובות ואין עם מי לדבר.. קצת דעה יותר חיובית: כל הכבוד על כסף TOGO באמת משהו מדהים שלא עושים כל יום, [כמובן שזה נותן פרסום אבל נותן כסף :D ] אני מקווה שאנשים קצת יעריכו את זה .. מקווה שהפעמים הבאות יהיו יותר מוצלחות ותשתדלו לעשות את זה במקומות שיהיו נגישים לכולם ואפילו לנוער! בהצלחהההההההההההההה :]

למעלה