למה בדיוק אתם מתנגדים?

y oh why

New member
למה בדיוק אתם מתנגדים?

הבנתי שאתם מתנגדים לכאלה שמשתמטים מהצבא לחלוטין, ולזה גם אני מסכים, אני מסכים שכל אחד צריך לתרום למדינה במידה והוא יכול. אבל מה לגבי שאר הדברים? האם אתם מתנגדים לזה שיש מתגייסים היכולים לשרת בקרבי ובוחרים לשרת כג'ובניקים מטעמי נוחות? האם אתם מנגדים לזה שיש אנשים התורמים פחות בשרות מילואים למרות שיכלו לתרום יותר? כלומר, לכאלה הבוחרים להוריד מעצמם את נטל המילואים?

y oh why

New member
ואיך זה שהפורום מנוטר ולמרות זאת הצלחתי

לכתוב בו הודעה?

y oh why

New member
ניטור = מצב שבו כל הודעה חדשה שנכתבת

צריכה להיות מאושרת ע"י המנהל (איתן עמוס), ועוד שהוא לא אישר את ההודעה, ההודעה לא מופיעה בפורום. בניטור, המנהל יכול להחליט שעל משתמשים מסוימים הוא סומך, ואז הוא משחרר אותם מהניטור, וההודעות שלהם ורק שלהם כבר לא זקוקות לאישורו.

משתמטים במדים..

וודאי שמתנגדים!אדם שיכול לתרום מעצמו לאחרים יותר ולא תורם מסיבות שאינן מוצדקות, קרי בריאותיות וכדו` הריהו משתמט במדים. אני שומע חברים ואנשים מתרברבים כיצד היתלו במערכת,הוציאו פטור כזה והקלות כאלה..חבר`ה צבא זה לא בחינת בגרות, מי שכבר מחליט להתגייס שייתן את המיטב.אני לא נכנס כרגע לדיון על תופעת ההשתמטות,האם שווה להתגייס או לא,מה הפתרונות לתופעה וכו` זהו דיון בפני עצמו,יש על כך שרשור שלם למטה.אני מדבר על כך שלטובת האדם עצמו,מי שיכול שיוציא מעצמו את המירב שיכול.בשביל עצמו,לא בשביל אף אחד אחר.

MoRoSH11

New member
אבל זה כבר עניין אחר לגמרי

והוא בכלל לא קשור לפורום.

vinney

Well-known member
אז מה בדיוק קשור לפורום?

בעיות המילואים? לא קשור. בעיות הסדיר? לא קשור. בעיות אכיפת החוק? לא קשור. הסתה פרועה נגד אנשים שאף אחד לא יודע מי הם, זה כל מה שנשאר?

MoRoSH11

New member
תלחמו נגד המשתמטים

שבכלל לא משרתים, לא נגד אלה שכן משרתים אל תגזימו

vinney

Well-known member
אבל הראתי כבר לאחרים שמדובר ב95% מהאוכלוסיה

כמה אפשר להלחם נגדם? ומי בדיוק ילחם?

למעלה