למה בורח גז בבקבוקי סודה?

בהתחלה כל הזמן הייתי קונה סודה "שוופס" במארז. בתקופה אחת שמתי לב למארזים אקאיים יש פחות גז מהרגיל. חשבתי שקורות טעויות. אחרי שנתקלתי לא רצוף בשני מארזים שבבקבוקים היה חסר גז לחלוטין, אמרתי לאצמי שאנסה פירמה אחרת.

עברתי לסודה של "טמפו" וגם אהבתי יותר את הטעמים. לא הרגשתי שסודה יותר מוגזת לעומת שוופס כפי שמישהו טען בפורום. קניתי מארזים של טמפו הרבה זמן עד שנתקלתי באותה תופעה. לפני איזה חודש סודה לא הייתה מוגזת במלואה. אמרתי קורה. אתמול פתחתי מארז שבבקבוק אחת חסר גז. עוד לא ניסיתי שאר בקבוקים אבל יש לי תחושה שאיתם זה גם קרה.

מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש למישהו מושג למה זה קורה?
האם גז בורח כשאר שמים מארז סודה בחוץ, בשמש?

ויוי 25

Well-known member
מעניין גם לי זה קרה השבוע ב- 2 בקבוקי סודה, שלא היו מוגזים מספיק .(טעמם היה קרוב יותר למי -ברז.)

מעניין גם לי זה קרה השבוע ב- 2 בקבוקי סודה, שלא היו מוגזים מספיק .(טעמם היה קרוב יותר למי -ברז.)
עכשיו פתחתי בקבוק שני במארז. הכל תקין. מוזר... אולי בפס יצור באחד מסוגרי בקבוקים יש ליקוי? אני קונה בקיוסק ולא בסופרים.

אני רואה שאפשר לשלוח אליהם דיווח בעמוד הזה: https://www.tempo.co.il/שירות-לקוחות/

ladybug4NLP

Active member
זה קורה כשבקבוק הסודה שוכב אצלנו במזווה זמן מה ולא בעת הקניה

@ladybug4NLP התאריך תפוגה על המארז אצלי הוא עד סוף חודש הבאה. רכשתי לפני חודש. אי אפשר לדעת מתי יצרו ומופיע רק שעת יצור.

ידוע לך כמה חודשים הם יוצאים מיצור לפני תאריף תפוגה שלהם?

פניתי ומבקשים ממני פרטים אישיים, עיר מגורים ושואלים איפה קניתי. בשביל מה הם צריכים פרטים האלו? קניתי בקיוסק שאני לא יודע איך נקרה. מה הם עכשיו יבוא לשגע בעל הקיוסק? לא מספיק שסיפקתי להם קוד ייצור?

רוב הזמן נח

Well-known member
פניתי ומבקשים ממני פרטים אישיים, עיר מגורים ושואלים איפה קניתי. בשביל מה הם צריכים פרטים האלו? קניתי בקיוסק שאני לא יודע איך נקרה. מה הם עכשיו יבוא לשגע בעל הקיוסק? לא מספיק שסיפקתי להם קוד ייצור?
איך ידעו איפה התקלה אם לא יודעים מאיפה המוצר?

רוב הזמן נח

Well-known member
למה? מנסים אולי להוזיל עלויות. בקבוקים זולים יותר. פיקוח יצור זול יותר. החסנה והובלה של המוצר בדרכים פחות טובות. כל אלה עלולים לגרום לזה.

למעלה