למה בחורות מוצגות כמין החלש רגישות

למה בחורות מוצגות כמין החלש רגישות

ופגיעות ןשצריך להבין אותם ולהתחשב עימם כל הזמן בדרך כלל. למרות שהם נותני הטון בזוגיות .

magenta73

New member
א. נותנות

או יותר נכון קובעות. למרות שזה לא ממש נכון בכל המקרים. עכשיו... כן, אנחנו רגישות. פגיעות. גם גברים. אבל גברים לאו דווקא נותנים לעצמם להראות את הרגישות והפגיעות הזאת. מצד שני אני גם לא חושבת שצריך לשחק על הרגישות והפגיעות הזאת יותר מידי בשביל להשיג דברים, אולי בגלל שזאת מניפולציה זולה...

bulb

New member
א. יש לך את הזכות לשמור על שתיקה

ב. כל דבר שתאמרי יכול לשמש כנגדך ג. יש לך זכות ליצוג של עו"ד. במידה ואינך ומסוגלת לממן אחד ,נמצא איזו קומבינה. ד. את רשאית ללחמניה אחת + שוקו בבוקר. במידה ואין לך ,את רשאית קבל קרואסון + כוס מיץ תפוזים במקום. כל ההכללות עוזות לי לא טוב. טוב ,ההרגשה הרעה עברה. לענין: גם גברים וגם נשים משתמשים במניפולציות כאלו או אחרות ,זולות או יקרות וכן הלאה... אחת הסיבות לעיזוק הנרחב במניפולציות הנשיות מערבת מציאות ובדיה. זה סיבה הסטורית (חלק די אפל בהסטוריה) - בעבר היו הגברים בעלי השררה והממון. הם קבעו מדיניות ,החלטות ,האם להעלות את מס הראש או אם סתם להוריד איזה ראש לפני ארוחת הצהריים. רוב הנשים (למעט בודדות כמו מארי אנטואנט ,לדוגמא) היו שוליות בתפקידן אך בעלות חלק לא מבוטל בכתיבת דפי ההסטוריה - הן משכו בחוטים ,השפיעו על מהלכיהם של בעליהן ורקחו לא מעט מזימות ,אם מתוך רצון להיטיב עם אדם זה או אחר ,לעזור או סתם מתוך שעמום (נראה אותך רוקמת 12 שעות כל יום). חיזוק ניתן מצד הרומנים למשרתות (ע"ע ג'ין אוסטין ,דניאל סטיל ורם אורן). כמובן שהיום הכל שונה (; שני הפזוס לשעת צהריים שמשית וחמימה.

magenta73

New member
א. אפשר קוראסון עם קפה?

כחלק ממבצע בוקר??? נכון, צריך שניים בשביל טנגו. נכון, כפי שאמרו מאחורי גבר חזק עומדת אישה חזקה. היום... כמה שונה... אני לא יודעת. זאת התחלה של משהו חדש, כן. כפי שנאמר, אנחנו דור הביניים. עדיין יש, במיוחד בישראל, שמתנדנדת בין מזרח למערב, עדיין הרבה סטיגמות לגבי תפקידי המיגדרים וכן הלאה. גם בארה"ב של ארצות הברית, מושגים כגון הצלחה בקריירה וכן הלאה, נתפסים אצל נשים, לנשים, כמשהו שאינו טוב או חיובי כהצלחה של גברים. כלומר, נשים רואות נשים מצליחות בקריירה כנשים שסובלות מבדידות, מערכת יחסים זוגית לא טובה וכן הלאה. אתה רוצה מחקר? אני אחפש ואביא.

התרגום -שרק בחורה עם עוצמה מרשה

לעשות מונפלציות שגויות וזולות .ולנסות להשתמש בנשיות שלהם להשגת מטרתם.

אולי .תלוי מאיזה מבט גברי או נשי

בחורות חלשות בדרך כלל לא מצליחות להטעות גברים בנשק הנשי. הגברים עולים על זה וזורמים עם זה לאינטרסים שלהם .אבל חזקות יודעות בדיוק מה הן צריכות לעשות כדי להשתמש בנשק או בקסם הנשי -כמובן בלי הכללה .יש הרבה צדיקות והם מטריפות באופן טיבעי באישיותם.

billc

New member
אין ../images/Emo38.gif

בחורות יותר מוחצנות ומביעות בדרך כלל יותר רגש, כשהן צעירות הן מגלות שבמקרים מסוימות, אם את בוכה את משיגה דברים ( כמו תינוק) אבל אם הן משתמשות בזה לעיתים קרובות, המניפולציה הרגשית הזאת מתחילה להפתוגג עם הזמן והגבר לא שם קצוץ (שתמשיך לבכות). התוצאה הסופית: חוסר יחס מצד הגבר->האשמות של האשה לחוסר התחשבות-> משבר-> פרידה->סוף

the match maker

New member
והתשובה

פה בדיוק הטעות. האם רגישות זו תכונה חלשה? מי שמביע רגשות הוא חלש יותר? יש לי ניוז בעניין: קודם כל, נשים לא מוצגות כחלשות בקשר. שנית, אף אחד, אבל אף אחד בקשר, אסור שייתן את הטון, לא הגבר, ולא האישה. קשר זה עניין של שיתופיות, פרגון, אמון הדדי וה"ביחד", שכ"כ חסרים היום. בקשר אמיתי, צריך להתחשב גם בבן הזוג וגם בבת הזוג. אנחנו בישראל 2005, בואו נצא מהנישות המיושנות האלה ונצעד קדימה. קשר שאין בו רגשות והתחשבות הוא לא קשר, ואם אצא עם בחורה שלא יכולה להביע את עצמה וארצה שאתחשב בה, אז עדיף כבר לצאת עם קיר. כנ"ל לגבי הגברים שקוראים - תתחילו להביע את עצמכם, תתחילו להראות עד כמה אתם אוהבים ואז הרבה קשרים שקורסים בדיוק בגלל זה ימשיכו להתקיים. ועוד דבר אחד - אין דבר כזה מין חלש או מין חזק, כי בחורה שאתה אוהב יכולה להכאיב לך יותר מכל גבר, חזק ככל שיהיה - בלב. מקווה שעזרתי לך קצת להתנער....

למעלה