למה בטוח שנעמה שתולה של ההפקה

למה בטוח שנעמה שתולה של ההפקה

אוקי.. צפיתי בכל הפרקים וכמעט מההתחלה משהו היה מסריח בכיוון הזה... אני מאמינה שיש נחשים כמו דן שישר מתכננים תוכניות וזוממים זמימות , שיש חבר'ה גזעיים כמו מושיק וסמרטוטים כמו משה, שיש כוסיות אהבלות כמו ויקה ורוסיות שיסתדרו בכל מצב כמו ליה אבל בחיאת... להאמין שאלק נעמה ה"קוסמטיקאית" היא אמיתית?!? קודם כל, היא מקבלת זמן מסך פי עשר מאנשים אחרים. אולי זה בגלל שכל מה שהיא אומרת זה תסריטים כתובים מראש? ולכן מראים אותה הרבה יותר. היא כביכול מקדמת את העלילה. כמו כן כבר בשתי משימות חשובות השבט בחר "סו קולד" לא לשתף אותה. למה? היא ניראית לי די בכושר וחזקה. לא שיתפו אותה כדי שלא היא תהיה הסיבה לנפילה או הצלחה, כי כולם יודעים שהיא שתולה. דבר שלישי: נו איזו אמא עוזבת תינוק בן חמישה חודשים כדי להשתתף בתוכנית אתגרית? אין לה מה לעשות בחיים? זה הרי ברור שהיא שתולה והיא היחידה שנזכור בסוף מהתוכנית הזו שמשמשת לה כמקפצה (כך אני חושדת) בקריירת המשחק שלה.. ומה קרה שפתאום היא הפסיקה להתגרד? לאן הלכו היתושים? הרי הם לא קיבלו בסוף את המיטה... נו באמת. היא בטח הולכת כל ערב לישון במלון. מי שחושב כמוני ומצא עוד אסמכתאות לכך מוזמן להוסיף.

dacou194

New member
בקשר ליתושים..

היה כתוב פה איפשהו שהם קיבלו טיפול רפואי....

הזמן מסך ממש לא קשור

לשתולים . את כל אחד ראיינו על המסך בידיוק באותה כמות . התוכנית ערכה חתכה ושמה רק את הדברים המושכים הביצ'ים והמעניינים . יש מבין ?

אביב321

New member
את כל אחד ראינו על המסך בדיוק אותה כמות?

באמת? לא יודע מה אתכם, אבל כשאמרו משהו על שחר, אני הייתי די מופתע שיש שם מישהי שלא הראו לשנייה אחת....

לא עושים לכל אחד X דקות בדיוק בפרק

אם זה היה ככה זה היה משעמם. מה לעשות שלא כולם מעניינים באותה רמה.

סאמוואן

New member
זה ממש שטויות מה שאמרת

כי אם היא הולכת לישון כל יום במלון אז איך היא בכלל קיבלה את העקיצות....כאילו מה נראה לך שזה איפור?? בולשיט. ואם כבר יש שתולים, מה שנראה לי ממש לא נכון אז זה בטח דן.

Rage Against

New member
היא מקדמת את העלילה

ובאמת מקבלת זמן מסך גדול אבל זה לא קשור לשתולה לא שתולה..היא פשוט חברמנית כזאת היא יודעת מה להגיד והיא לא טיפשה לא באמת נראה לי שיש "שתול" או משהו כזה אבל מההתחלה חשדתי בנועם ובעידן..הם קצת..מזוייפים

פ א ז ל

New member
נועם מזויף? ../images/Emo2.gif

אני מכירה את המשפחה של נועם מילדות (חברים של הדודים שלי) אין שום דבר מזויף בבחור הזה הוא בחור רגיל, לא דוגמן, לא שחקן ולא שתול של ההפקה

Black Jane

New member
הוא באמת הכי פחות נראה שתול. אבל אלה

השתולים הכי טובים. אבל נועם לא שתול!

Jen74

New member
מה כבר יש להן להגיד?

לא מספיק שאמא שלהן מטורפת על אלביס פרסלי ומנהלת בהנאה את פורום הפיג'מות, אז מה כבר יכול להיות יותר גרוע? הן כבר התרגלו

למעלה