למה בכלל יש מאטריקס?

Master Boo

New member
למה בכלל יש מאטריקס?

שהמכונות ישאבו חשמל מבני האדם, ויוכלו להתקיים- נכון. אבל למה? בשביל שהם יוכלו לפקח על בני האדם בתוך המאטריקס? אבל הם מפקחים עליהם בשביל שהם יוכלו להפיק אנרגיה ולהתקיים... מה שבעצם מכניס אותנו ללולאה- אין להם איזו סיבה ממשית להפעיל את המאטריקס, חוץ מבשביל להתקיים ולהפעיל את המאטריקס... באסה...

Gevakumon

New member
תשובונת

המאטירקס אינה צורכת את כל המשאבים של הרובוטים...לא קרוב לכך אפילו, תשווה את זה לשדה חיטה, כדי לקבל תבואה אתה צריך להשקיע אנרגיה (זריעה, קצירה, הובלה, פה, שם) אבל התוצר הוא הרבה יותר גדול מההשקעה...

סליידר

New member
ועוד משהו

למכונות יש תבונה, כמו לבני אדם, הם רוצים לחיות כמו שבני אדם רוצים, יש להם סיבה כמו שלנו יש. כשאנחנו במאטריקס אנחנו סוללה שמספקת חשמל למכונות, שחלק ממנו הולך לתפעול המאטריקס, כל השאר הולך למכונות שעושות עם האנרגייה הזאת מה שהם רוצים. יש להם תבונה.

סליידר

New member
נראה לי שיש 1 מרכזית ששולטת עוד

ובונה לעצמה עוד ועוד חלקים, ויש עוד הרבה קטנים שדואגים לאנשים במאטריקס.

sran

New member
שישליק אתה מזה מסכן...

מאמין שהמאטריקס קיים וחוץ מזה כולם להקשיב בעל האתר הוא הומו מזדיין בן 18

IC4

New member
איזה אתר? הפורום?

ראשית כל אני לא מזדיין (אלא אם עם עזים זה נחשב) ובקרוב גם לא בן 18 אבל הכי חשוב שאני גאה
בכלל למען האמת אני גם לא בעל הפורום נטע לביטוב היא בעלת הפורום

לפי דעתי../images/Emo153.gif

המכונות לא מתרבות מהסיבה הפשוטה שאין אצלהם תמותה, ולמרות שיש להם אינטיליגנציה, אין להם את היצר של כל היצורים החיים של התרבות. אולי כשמכונה אחת נהרסת אזמחליפים אותה אבל לא נראה שהמכונות מתרבות. ושאלה: מה קרה לכל שאר החיים על כדור הארץ? האם גם החיות מחוברות למכשירים? האם החיות שמוכרות לנו מהמטריקס הם המצאה של המכונות (ז´תומרת לא כמו החיות שהיו בעולם האמיתי)?

Larik

New member
נכון שיש את הבולשיט הדתי הזה

שרק לאנשים יש נשמה? אז תשווה את זה למאטריקס!

Gevakumon

New member
לפי דעתי החולקת את דעתך

כן יש להן יצר התרבות, הרי מסופר לנו שהייתה מלחמה בין המכונות ובני האדם, אם למכונות לא היה יצר התרבות לא היה נוצר שום קונפליקט בין המכונות לאדם, המכונות היו נשארות במספר שלהם ובצורה שהם משרתות את האדם והכל היה נשאר באותו מצב בעצם, השינוי עצמו היה שהמכונות קיבלו תבונה עצמית ובעקבות כך יצר להתעצם לגדול להשתלט ולהריץ דחקות.

אתה בעצם אומר.....

שגם עכשיו כשהאיום של האדם "חוסל" אז הם מתרבות?! נ.ב: משעמום אני הרבה פעמים נכנס לכרטיסים אישיים, ובשלך, אי אפשר היה שלא להבחין שאתה שותף בפורום "התאומות אולסן"

לפי דעתי

הן לא מתרבות, כי כמה שיש בני אדם יותר מדי מכונות יצרכו יותר מדי אנרגיה שבני האדם לא יוכלו לספק. אז הן רק באמת "מחליפות" מכונות שנהרסו. אבל איך יכולה להיות להם תרבות? איך הם יכולים ממש "לחיות" בצורה נורמלית, הרי לא כל העולם הוא שדות אינסופיים של בני אדם שנמצאים ב"בועות" אדומות ששם הם מחוברים למאטריקס? אז מה הם עושים מסתכלים על בני האדם להנאתם? עוד דבר אחר - יש לאדם הרבה סכנות אשר יכולות לגרום להיכחדות שלו: מטאורים, מלחמות, מלחמות גרעיניות, אסונות טבע ועוד. למה המכונות נותנות לנו להיות בכזו סכנה שהן בעצם תלויות בנו - הרי אם אנחנו מתים במאטריקס אנחנו מתים במציאות ואז אין אנרגיה למכונות. עוד משהו - האם יכול לניות שני מאטריקסים כי יש יותר מדי בני אדם לאכלס עולם במאטריקס אחד?

Gevakumon

New member
כן, שותף נאצה הייתה אומר ../images/Emo8.gif

סתם ביקרתי שם פעם אחת כי לא היה לי ברור אם מדובר עליהן או לא...(נראה לי מוזר לעשות פורום על שתי פוסטמות כאלה) בכל מקרה, מה שאני אומר שיצר ההתרבות כן קיים אצל המכונות, אולי הוא קצת יותר הגיוני אצלהן ומגביל את עצמו בהתאם לתנאי השטח (לא כמותנו שמתרבים עד כליה), אבל אם הוא לא היה קיים, המכונות לא היו צריכות להשתלט על כדה"א...

IC4

New member
נו כן כבר היה קטעים כאלה בפורום

למה בכלל בני אדם חיים? בשביל להוליד ילדים שיחיו רק על מנת להוליד ילדים? כן כן נושא חרוש ומאוס לדעתי, במיוחד באופן שבו הוא נכנס יותר מדי לסרט ולעולם הספיציפי הזה שהסרט מציג ולא משתמש בסרט על מנת התקדמות במחשבה בכיוון כלשהו (הגם אתה, מאסטר בו?
)

Master Boo

New member
כן, אחרי שרשמתי את ההודעה

עשיתי השוואה בין המכונות אלינו, ואז חשבתי למה אנחנו בכלל חיים?... ואז הבנתי שאם המכונות באמת AIים, אז הם כנראה מתקיימות בשביל להתקיים...

IC4

New member
שמע אני מניח שהמכונות בעלות מטרה

גם אם היא לא ברורה/ידועה מתקדמים מתפתחים מתרבים ומפתחים תרבות מחשקים במחשב (הממם..), יושנים וחולמים חלומות שבאים מהתת-מודע-מלאכותי סקווידס משחקים בתופסת, או מחבואים עם ספינות בני אדם כיף אפשר למצוא בהרבה דברים
הבעיה היחידה היא ש soul of the new machine זה רק שם של אלבום (של פיר פקטורי) אם רק המכונות היו מכירות בנשמה שלנו אולי הן לא היו הורגות אותנו, אלא אם היו מפתחות שנאה (קנאה) אינסופית

למעלה