למה בכל שיר צריך להכניס מילות גנאי?

AK15

New member
קודם כל...

זה אחד השירים היחידים שלנו שיש בו קריאות גנאי, וחוץ מזה זה שיר יפה שמפחיד את האוהדים של הקבוצה השנייה, לא לשכוח שהקהל שלנו הוא הקהל הכי סובלני בליגה (ראשל"צ ומכבי פ"ת לא נחשבות)

zilber z

New member
חח בגלל השיר הזה אכלנו מכות באשקלון

זה לא מפחיד אף קבוצה... ומה שהגעיל שהיו את המכות באשקלון אף אוהד שלנו לא עזר לאוהדים שלנו שאכלו מכות...

שמש 5

New member
איזה שטויות

בכמה שירים של הפועל באר שבע מצאת קללות???? דרך אגב היה אחד אבל הפסיקו לשיר כי אנחנו אלה שבקושי יצאנו ממגרשים. (מי אנחנו שנצהק למכבי תל אביב בבלומפילד אין יציאה??חחחחח) .... בקיצור אנחנו אחלה קהל!

AK15

New member
תאמינו לי ...

שחוץ מהקהל של בית"ר בטדי ושל בני יהודה בשכונה כל הקהלים בארץ מפחדים מאיתנו, ובקשר לקהל של מכבי ת"א אני הייתי בבלומפילד וקיללנו אותם והם ברחו הביתה. ועוד משהו, גם בטדי ב4-1 קיללנו את הקהל שלהם וחוץ מבן אדם בן 60 הם לא נתנו מכות לאף אחד אז אל תגידו לי שקהלים לא מפחדים מאיתנו

שמש 5

New member
כנראה לא ראית את המכות שחטפנו ...

בבלומפילד ... רציני זה היה מפחיד! הם רצו עלי ועל עוד איזה 4 אנשים עם החכות (של הדגלים) , מפחיד רצח. בקיצור מצדי כל משחק לקבל מכות ולנצח 3-0 לא??

AK15

New member
אני הייתי בכל מגרש בארץ...

(חוץ מקרית אליעזר ושכונת התקווה) ובחיים לא קיבלתי מכות, ואם הייתי בטדי אחרי 4-1 ויצאתי בריא ושלם אז אני ישרוד כל קהל בארץ, חוץ מזה אתה צודק לא אכפת לי לקבל מכות אבל לנצח 3-0

למעלה