למה בלו התפרקו??

danielle23

New member
רצו לנסות לפתח קריירות סולו.

דבר שלא התקרב להצלחה שלהם כלהקה. סינרגיה.

danielle23

New member
תראי, לדעתי יש סיכוי לקאמבק בעתיד.. אבל..

אבל לא נראה לי שזו סתם הפסקה.. הרי בסוף 2004 הם אמרו שהם יוצאים להפסקה של 9 חודשם.. מאז כבר עברו 3 שנים (פאק אני 3 שנים בפורום!!).

ToryMaster

New member
לא נכון ../images/Emo10.gif

שקט
אני עדיין מדמיינת ששירים כמו invitation ו riders יחזרו

ToryMaster

New member
הם לא הופיעו איתו אף פעם?

גם שירים כמו this temptation
, בכלל, הם חזקים בשירים קצביים יחסית ובעיקר כאלה שמסעירים את ההורמונים. קשה לי להסביר את זה, אבל שירים כמו guilty או if you come back הם לא טובים כמו right here waiting, bounce ודומיהם. מה שמעניין אותי זה לראות איך כמעט אף אחד מהם לא עשה עדיין מוזיקה שממש ממש דומה למה שבלו עשו, חוץ מכמה דברים של סיימון ואחד או שניים של לי ששמעתי.

inbal287

New member
הם לא הופיעו איתו אף פעם!

בכלל, יש המון שירים שהם לא הופיעו איתם. ודווקא השירים שהכי רציתי תמיד
. בהתחלה [כלומר אחרי שהאלבום גילטי יצא] הייתי בטוחה שהוא ה-דיסק של הלהקה. כי נורא אהבתי שהם היו שותפים לתהליך הכתיבה באופן ממש בולט הפעם ולכן יכולתי גם מאוד להתחבר לדיסק. אבל מאז שהלהקה "יצאה להפסקה", לאט לאט, התחלתי לאהוב הרבה יותר את AR. אני ממש חושבת שהוא הדיסק הכי טוב שלהם. גם OL מלא בשירים טובים. זה באמת מוזר שהם התרחקו מכל מה שעשו בבלו, אבל אולי גם קצת מובן. אף אחד לא רוצה להיות עם סטיגמת הבוי באנד לנצח ואולי הם גם באמת רצו לעשות משהו אחר ושונה... זה דווקא נחמד שיש ארבעה בנים [נו, לאנטוני יצא רק סינגל אחד אבל הוא ממש שונה מבלו] שבאו מאותו מקום ויצאו לדברים חדשים... זה יפה פשוט.

ToryMaster

New member
זה בהחלט יפה

אבל לא יודעת, זה פשוט משונה בעיני, כי תמיד שמעתי המון על כמה שהם עושים מוזיקה שהיא הם ודברים כאלו, וכנראה שזה לא. או שאולי המוזיקה היא רק של החיבור בין ארבעתם, כי כל אחד מביא לשולחן דבר שונהו זה מה שיוצא. אני חושבת שGuilty הוא עדיין האלבום האהוב עלי שלהם, עם שירים כמו Walk Away וWhen Summer's Gone. יש בו פשוט משהו שהוא בוגר בהרבה, אותנטי יותר. זה כמו ההבדלים [תסלחו לי על ההשוואה] בין האלבום הראשון של ווסטליף [שהוא מעולה] לבין האלבום האחרון שיוצא עכשיו. שניהם נהדרים, שניהם חוזרים לאותו מקום של בלדות ופאוור סונגס, אבל החיבור שלך לשיר ולמלודיה שונה לגמרי, כי בחדשים יש משהו הרבה יותר עמוק ומלא רבדים.

למעלה