למה בן חנק את לוק?

למה בן חנק את לוק?

אני יודע שזאת שאלה ממש ארכאית ואין לה שום קשר למה שגילינו בסוף, אבל עכשיו (בימים האחרונים למעשה) שאני מעביר בראש את כל העונות, אז נשארתי עם השאלה מדוע בן מנע מלוק להתאבד וברגע שהוא אמר את השם "אלואיז הוקינס" שהוא מכיר אותה, בן חנק אותו. למה??? שאלה נוספת: ומה לגבי כל המטורללים מהפרקים הראשונים של העונה השישית? אלו מהמבצר ההוא שבסוף דה-מאן-אין-בלק הורג.... הם היו חוליה שג'ייקוב מינה כדי לשמור על הקנדידייטס (המועמדים)? אני צודק?

dar dahan

Member
התשובה לגביי בן יותר פשוטה מהשאלה

בן ידע שלוק הוא ה'מנהיג' של האחרים, והוא רצה את כס המנהיג רק לעצמו, ולכן אחריי שהוא קיבל מג'ון לוק את כל המידע שצ'ארלס ווידמור העביר לו ואת כל המידע באופן כללי בן החליט להרוג אותו, מה גם שעל פי עוד תשובה הוא רצה לשחזר את הטיסה המקורית כאשר לוק במקום כריסטיאן שפרד, ומכיוון שבן לא יכל לשכנע את ג'ון לוק להתאבד אז הוא החליט להרוג אותו. אני יותר הולך עם זה שהוא רצה את המנהיגות, העניין עם לשחזר את הטיסה היא דיי סתומה מהיסוד, כי בכל זאת דארהמה לא היו צריכים לשחזר את הצוללות שלהם אחד לאחד, או עוד 1001 דברים. לגביי ההם מהמקדש, הם לא היו חולייה, הם פשוט היוו חלק מהמקדש והמקדש על פי מה שאני הבנתי היה בעצם סוג שלמשהו שג'ייקוב יצר, בנה וואטאבר רק שלא ברור לי למה בדיוק, ובמקדש אפשר לרפא אנשים, ובן ביניהם והוא התרפא במקדש מהכדור שסעיד ירה עליו, וסעיד באופן אירוני גם חזר לחיים במקדש, אבל על ידי ה'מחלה' שסמוקי יצר/יוצר. לדעתי הפרקים עם המקדש היו קצת טיפשיים

tamarhp

New member
בן אמר את זה בעצמו

הוא קינא. זה הכל. הוא אמר את זה בסוף הפרק האחרון. הקבוצה במקדש היתה סתם קבוצה של אחרים שתפקידה להיות במקדש, לשמר אותו, להגן עליו וכן הלאה.

הכל טוב ויפה אבל....

לוק לא אמר לבן שום פרט רלוונטי. הוא רק אמר שהוא מכיר את אלואיז הוקינס. אם בן רצה במותו של לוק מכל סיבה שהיא... היה נותן לו להתאבד. משהו במשפט של לוק "אני מכיר את אלואיז" גרם לבן את הרצון/יכולת להרוג אותו.. וזה לא ברור לי! מה אתם אומרים?

JohnLocke

New member
הוא פשוט חיכה עד שלוק יגיד לו

איך אפשר לחזור מהאי. ברגע שלוק סיפר שצריך לפנות לאלואיז הוקינג, ושהיא יודעת איך לחזור לאי, בן לא היה צריך יותר את לוק ונפטר ממנו.

E O

New member
עדיף שכך קרה

אחרת אם לוק היה מתאבד ומצליח היה נוצר לנו חור נוסף, הרי מועמדים לא יכולים להתאבד (גם מחוץ לאי כמו שלמדנו במקרה של מייקל).

למעלה