למה בנות אוהבות לשחק בבנים??????

yak22

New member
למה בנות אוהבות לשחק בבנים??????

בנות אני צריך את עזרתכן, יש לי ידידה שכל הזמן משחקת איתי (מספרת לי על הX שלה, מזמינה אותי אליה - לשכב איתה - וברגע האחרון היא עייפה "פתאום", מזמינה אותי לצאת לשתות משהו - ומבטלת וכו..) אולי אתן בנות תוכלו לעזור לי להבין WTF היא רוצה ??? ואם אפשר אולי גם עצות מה לעשות עם זה???? (דרך אגב היינו יחד פעם וזה לא הסתדר לי, היא רצתה יותר משהייתי יכול לתת).

blacktorncoat

New member
אני אעזור לך.

קודם כל אם היא מזמינה אותך לשכב איתה, תבין שהיא נמשכת למראה שלך. אם זה לא קרה - זה בגלל ההתנהגות שלך . אתה צריך להיות יותר בעל ביטחון, ופחות להתייחס לשטויות שלה. להפך, תתייחס אליה בזלזול שמגיע לה (בחורה שמתנהגת ככה ואתה עוד מתייחס אליה בכבוד, לא תרחוש כלפיך כבוד). כל עוד אתה תמשיך להיות רכרוכי כזה, היא תעשה ממך צחוק. ברגע שתתפוס את עצמך, ותרחוש לעצמך יותר כבוד ולא תשפיל את עצמך בלהיות כלי משחק של ילדה קטנה, הכל ישתנה. אני יודע שקשה לעשות את המעבר הזה בראש, אבל ברגע שתדע לעשות אותו, תראה שזה גם נכון, וגם עובד. היא עוד תרדוף אחריך, ותנסה להבין מה היא עשתה לא בסדר (ותאמין לי שהיא יודעת שהיא לא מתנהגת איתך בסדר). בהצלחה! נ.ב. -- הכל מניסיון דרך אגב -- ** שים לב - אני לא אומר לזלזל באופן כללי בבחורות, אבל בחורה שמתנהגת ככה לא ראויה לכבוד. ברגע שאתה ממשיך להתייחס אליה בכובד ראש כזה היא פשוט תזלזל בך.

נועם m

New member
מה??

הסיפורים של שניכם נשמעים לי מוזרים לגמרי. לדעתי, התגובה שלה לא קשורה אליך- היא פשוט משחקת בך, בלי קשר לאיך אתה מרגיש. לענות לך למה היא משחקת בך אני לא יודעת- כל אחת והסרט שלה... אבל לדעתי- תמצא לך ידידות אחרות! אל תישאר בקשר עם מישהי שהדרך היחידה שלה לתקשר איתך היא באמצעות משחקים.

blacktorncoat

New member
כן,כן.

בוודאי שהתגובה שלה קשורה אליו.. הרי לבראד פיט היא לא היתה מתנהגת ככה, נכון? "כל אחת והסרט שלה"... אפשר לחשוב שהיא ממש שפילברג. סך הכל הסרט שלה זה לא סרט ממש מיוחד, תאמיני לי. זה הסרט הכי נפוץ, וכל הסיפור שלה זה מכיוון שמשעמם לה ובה לה קצת תשומת לב, אבל הוא יותר מדי רכרוכי איתה ולכן אין לה כבוד אליו.

אני חייבת להזכים עם נועם

וכל מה שהיא אמרה

את כל מה שיש לי להגיד אמרו...

לפני ובצורה לא רעה בכלל להקת Offspring. http://www.lyrics007.com/Offspring%20Lyrics/Self%20Esteem%20Lyrics.html

מיטללל

New member
למה ?

אולי בגלל שהיא רוצה לשגע אותך וכך להחזיר לך על הפעם שזה לא הסתדר לך אולי בגלל שסתם בא לה לבדוק אם עדיין בא לך עדיין אליה ואולי סתם בגלל שמשעמם לה ואולי היא סתם מחפשת תשומות לב? לא יודעת בכל מקרה, במקומך קודם הייתי מבררת מה אני רוצה מהקשר הזה (סקס/בידור/שעשוע/אהבה) ואז הייתי מדברת איתה, מנסה להביו מה היא רוצה מהקשר הזה. ואם השיחה הזו לא הייתה הולכת והמשחקים היו נמשכים - הייתי מנתקת את הקשר. (או לפחות מנסה)

keren888

New member
היא שלך ..(דעתי)

תראה יש כאן כמה דברים שהבנתי.. דבר ראשון.. נראה שהיא משחקת בך כי היא מחחבת אותך.. ומנסה ללכת איתך ראש בראש.. ומה שאמרו לך פה אל תבוא אליה ברכרוכיות.. תחזיר לה שאותה מטבע..בנות אוהבות את המתח והמלחמה כאשר הן רואות שהגבר שמולן לא שותק אלה עוקץ בחזרה ומחיך..הן אוהבות את הראש בראש הזה..(מי כמוני יודעת שאני אתחרפן אם הגבר שמולי יעשה כל מה שאני אגיד לו בשקט זה ימאס מתישהו..) בקטע של האקס.. הייתי אומרת שהיא פשוט מנסה לגרום לך לקנות..היא מנסה להתקרב אליך..שתתעורר..(זו דעתי) היא מנסה לעבור לך מול העיניים שתראה אותה!!!! בגלל אותו מקרה של אז.. יש 2 דברים שהייתי אומרת לך לעשות.. אם אתה רוצה אותה..: דבר איתה ותראה מה קורה..אם אין לך אומץ לומר מה אתה מרגיש אז פשוט שהיא עושה קטע מגעיל תעיר לה על זה ותראה איך היא מגיבה..ואח"כ תכנס לקטע של כל המשחקים ושזה רח מרחיק אותה ממך..ואתה לא רוצה לאבד אותה.. ואם אתה לא מעוניין בה..(מה שלדעתי אתה כן.. אחרת לא היית מתלונן שזה מפריע לך) אז תתרחק..ותבטל איתה..(שאם היא כמוני והיא רוצה אותך שום דבר לא יעצור אותה)..בקיצור תתרחק..

נועם m

New member
עכשיו בהודעה הנכונה

זה ממש מעצבן! בדיוק בנות כאלה הן שגורמות לגברים לחשוב שאנחנו רק משחקות אתכם. אז בנים- לא כולנו כאלה!

ת מ י מ ה

New member
אני שונאת שאומרים את זה

אפשר לחשוב שבנים לא משחקים בבנות... יש לי מישהו בקורס שיש לו חברה אבל זה לא עוצר מבעדו לבוא להגיד לי "אם לא הייתה לי חברה היינו ביחד" ועוד ועוד משפטים אחרים וכל האנשים בקורס בטוחים שאנחנו חברים ולא חסר דוגמאות אז תפסיקו להכליל לא רק בנות משחקות בבנים (ולשם ההבהרה אני לא בן אדם שמשחק משחקים יכול להיות שבגלל זה אני לבד..)

keren888

New member
תאמיני לי שאת טועה..

גברים הם אלא שיצרו את המשחק.. אנחנו רק לא מחזירות את הכבוד שלנו בחזרה ומראות להם שאנחנו לא חייות בתקופת השתיקה שמתחבאות באוהל..

TheWhiteTigris

New member
ככל שהזמן עובר

אני מקווה יותר ויותר שלא אתחיל (אפילו בטעות) עם נשים כמוך.

ת מ י מ ה

New member
אני גם מקווה אפילו בטעות

שלא תעשה את זה... יש פה אנשים בפורום שיש להם כאלה תגובות ממש כיף לקרוא פה...

למעלה