או קיי....
בדיוק היום דיברתי על זה עם האקס שלי... צ'מעי...אני לא גבר, ועל שאלה כזאת יכול רק גבר לענות...אז פשוט אנסה להסביר לך מה שאני הבנתי משיחתי איתו היום. זה הכל עניין של ביטחון עצמי, אני לא חושבת שיש קשר לעד כמה שאת קשוחה או לא, גבר עם ביטחון עצמי גבוה יוכל להתמודד אתך ועם קשות יותר. רבים מהגברים, בארץ לפחות, נוטים להיות חסרי ביטחון עצמי, מה שעושה באופן בלתי מפתיע את הבנות לסנוביות,קשות להשגה ומתנשאות...יש הרבה בנות כאלה, שחיזור השווא אחריהן עושה אותן מאושרות ובהחלט מנפח להן את האגו. ביטחון עצמי זה דבר שלדעתי, לוקח זמן לבנות...זה בא עם הגיל, עם הניסיון,עם הסביבה...אבל זה מגיע לאט לאט, ככה שאני מאמינה שככל שמעגל הגברים סביבך אתך יגדל את תיחשפי לסוגים שונים של אנשים ותבחיני שככל שהם גדולים יותר בגיל הם הרבה יותר בטוחים בעצמם ובצעדים שלהם. אני לא פוסלת את זה שנער בן 18 יכול להיות שופע ביטחון עצמי, אך לרב זה מגיע בשלב מאוחר יותר. כמו שזה שמעליי אמר...תמצאי לך גבר גבר, תרחיבי את פער הגיל קצת ותביני שלא כל הגברים ככה...ואת בעצמך, אל תיהי כל כך קשוחה, הרי ביננו זה סתם משחק, אני בטוחה שאת לא תמיד כזאת. תיהי קשוחה במצבים שדורשים זאת, כמו למשל כשאת נדרשת לעמוד על שלך ולא לוותר...אבל לא על בנים, רבים שונאים את המשחקים האלה ויכולים לזלזל בך ולהתנשאות עלייך במטרה שגם את תרגישי את המשחק ולא רק תשחקי בו...ואז זה מבאס תחת! קיצר...בשביל לצוד גבר ברשת צריך להעלות לו את הביטחון בהתחלה כדי שהוא יהנה מנוכחותך ואז להציב את הלימיט. אבל שוב..לא להישחף. בלי יותר מידי ניסיון...אני מתלמדת. אתם רשאים להפריך או לאמת כל מילה גברים. שבוע טוב שיהיה.