למה בנים נגעלים מבנות שמפליצות

Kubachrick

New member
למה בנים נגעלים מבנות שמפליצות

רציתי לשאול שאלה,דבר שאני בוחש בו כבר כמה זמן,ותוהה האם הכוונה מאנשים בעלי דמיון וידע יוכל לתרום לדיון. אני נגעל מבנות שמפליצות,ויש רושם שיש עוד כמה בנים שזה לא מושך אותם בעליל. בכל מקרה,ניסיתי לחשוב,האם הרתיעה הזו היא תופעה רחבה שמאפיינת תהליך ברירתי שגורם לזכרים להיגעל מבנות שמפליצות, או שזו תופעה תלוית תרבות,שבעצם נתפסת בצורה לא מודעת בתפאורה של פלוץ על גורם אחר שמרתיע גברים, ולכן היא אחד מיני מגוון אפשרויות של התנהגויות נלוות,שיכולים להיות קשורים לתרבות או לאסואצאציות או לשריטות תוך משפחתיות. אשמח לתשובה כנה.

John the Savage

New member
איך אני אוהב שאלות מהסוג הזה ...

יש שאלות שיש להן תשובה אבולוציונית. לכל שאר השאלות בחיים, את התשובה אפשר למצוא בסאות' פארק.

Legato

New member
ובכן,

הפלצה זו פעולה כל כך גברית וסקסית שקשה לראות אישה עושה אותה. זה כמו הרמת משקולות של חצי טון או נסיעה בבאטמוביל. ונשים פשוט כל כך משתגעותתת על זה כשגברים מפליצים. אני, למשל, לא יכולה לעמוד בפני הפעולה המסתורית והמפתה הזו. הרעש, הריח, אפילו הטעם... וואו.

Legato

New member

תשובה כנה:

כי בנים הם אהבלים. ברור לחלוטין שכל אדם מפליץ. זה עניין טבעי לחלוטין ואין מי שחף ממנו. ההדל היחיד בין נשים וגברים בהקשר הזה הוא שנשים נוטות יותר להפליץ בצנעה, בלי למשוך תשומת-לב, וזה כדי שהגברים יתרשמו שהן עדינות ומלאכיות ושאין להן הפרשות גוף בכלל. נשים גם לא אמורות לאכול יותר מדי, או לעסוק בפעילות גופנית ולהזיע, או בכלל לעשות משהו שמעיד על כך שיש להן מערכות גופניות פעילות. (בעבר הדי קרוב גם לא עודדו נשים לקרוא או לחשוב, כדי שלא יתחמם להן המוח יותר מדי..) כך יכולים הגברים לשגות באשליות לגבי הנשים, בעוד שהנשים, שהן ריאליות הרבה יותר מגברים ביחס לעובדות החיים, לא חושבות לרגע שהגברים הם מלאכי-שמיים. ולכן אישה שמפליצה בפומבי נחשבת "פחות נשית", וגבר שמפליץ בפומבי לא נחשב פחות גברי. יותר מגעיל, אבל לא פחות גברי.

deathcaster

New member
כי אתה לא תתפוס כמעט נשים עושות דבר כזה:

http://www.youtube.com/watch?v=R6dm9rN6oTs
שהרי נשים בכלל לא מפליצות!!! וגם אם כן......אז זה רק בריח וורדים!
וברצינות: אני לא נגעל מזה, זה טבעי לחלוטין, מי שנגעל מזה זה נובע מחינוך ומהבדלי תרבויות (שהוא לא בהכרח דבר שלילי מהבחינה הזו), ברוב העולם המערבי, זה נחשב למעשה בזוי, בתרבויות אחרות... זה פשוט חלק מהחיים.... וזה באמת חלק מהחיים.

אולי כי אצלך קשר עם בחורה זה קשר עם יותר

עדינות ולכן זה מגעיל אותך (אלה שלא נגעלים מזה, זה משום שהקשר שלהם עם בחורות הוא יותר פתוח ויותר עם עזות. לעז פנים קוראים עז פנים משום שהוא לא מתבייש במה שהוא רוצה באמת אדם עם בושת פנים זה אדם שמתבייש לומר בצורה ישירה את מה שהוא באמת באמת רוצה)

למעלה