למה בנים רוצים יש רק 13 פרקים??? יש עונה שניה? בבקשה תגידו לי שיש עונה שניה!!!!
L LiTal666 New member 15/10/05 #1 למה בנים רוצים יש רק 13 פרקים??? יש עונה שניה? בבקשה תגידו לי שיש עונה שניה!!!!
S Sanctified New member 16/10/05 #2 לא. לפי מה שהבנתי יש רק 13 פרקים, היות והסדרה ירדה בארה"ב אחרי הפרק ה11, אין לי מושג למה. אבל בכל זאת, זו אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי :O
לא. לפי מה שהבנתי יש רק 13 פרקים, היות והסדרה ירדה בארה"ב אחרי הפרק ה11, אין לי מושג למה. אבל בכל זאת, זו אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי :O
L LiTal666 New member 16/10/05 #3 אהה בא לי לבכות זה כל כך עצובבבב זאת סדרה ממש מעולההה הפרק ה13 (האחרון) ממש יפה אבל נגמר טיפה במתח.. וואי זה ממש באסה שאין עונה שניה או לפחות יותר פרקים
אהה בא לי לבכות זה כל כך עצובבבב זאת סדרה ממש מעולההה הפרק ה13 (האחרון) ממש יפה אבל נגמר טיפה במתח.. וואי זה ממש באסה שאין עונה שניה או לפחות יותר פרקים
S sk8er Girl Avril New member 16/10/05 #6 מתי היה הפרק האחרון?? הפרק האחרון שודר כבר בארץ? אני מכורה לסידרה לא הפסדתי אף פרק!
A axnholic New member 16/10/05 #7 לגבי היכן אנחנו נמצאים מבחינת שידורים: הפרק ששודר שבוע שעבר היה הפרק האחרון ששודר בארה"ב. אם איני טועה, HOT3 ימשיכו לשדר את הסידרה עד סוף העונה. הפרק הבא הוא פרק 12 מתוך 13 פרקים.
לגבי היכן אנחנו נמצאים מבחינת שידורים: הפרק ששודר שבוע שעבר היה הפרק האחרון ששודר בארה"ב. אם איני טועה, HOT3 ימשיכו לשדר את הסידרה עד סוף העונה. הפרק הבא הוא פרק 12 מתוך 13 פרקים.