למה בעירייה חושבים שבנווה שאנן אין אנשים ובני נוער שרוצים

למה בעירייה חושבים שבנווה שאנן אין אנשים ובני נוער שרוצים

ביום העצמאות לראות הופעות במרחק הליכה מהבית מבלי לעמוד בפקקים, לחפש חניה ומבלי לנסוע בתחבורה ציבורית???

ולמה בעירייה מחזיקים את הספורטק במצב כ"כ ירוד?? פעם היינו יורדים לרוץ שם ולשחק בכדור עם הילדים והיום הכל קוצים ובורות. פשוט מסוכן לעשות ספורט.
זאת שאלה רטורית כי ברור שהדברים נעשים בכוונה, כדי שאפשר יהיה למסור אותו ליזמים פרטיים שירוויחו על חשבונינו

trilliane

Well-known member
מנהל
מרחק הליכה מהבית = רעש, לכלוך וזיקוקים מעל הבית

בתור מי ש"נהנית" מזה כל שנה, אני אומרת: להפך!
לא רוצה "צובחוץ". מי שרוצה לצאת יצא, וייסע לאן שצריך ויהנה מהופעות בלי שההנאה הזאת תתבטא בפגיעה במי שכל הטררם הזה נכנס לו לבית והוא לא יכול לשבת בשקט או לישון (בשעה נורמלית) בדל"ת אמותיו.
&nbsp
אם לא די בכך, ל"קינוח" אני מקבלת זיקוקים מעל הבית, ממש כמו הפגזה. לא, אני לא מגזימה. זה נשמע ממש כאילו יורים עלינו פגזים, זה עד כדי כך קרוב. למה זה צריך לקרות בשכונת מגורים? במה אשמים תינוקות, ילדים ובעלי חיים שנבהלים עד עמקי נשמתם? יש לי חבר שהכלבה שלו קפצה מהמרפסת (אל מותה) בגלל שנבהלה מזיקוקי דינור. מאז שעיריית חיפה "מפנקת" אותי בזיקוקים מעל הבית, אין לי יותר יציאות ביום העצמאות, כי אני יושבת בחרדה עם חיית המחמד שלי כדי לעזור לה לעבור את החרדה הזאת, הטראומה הנוראית הזאת בכל שנה. וזו לא חיית מחמד שאפשר להוציא מהבית ואני לא יכולה לשים לה אטמי אוזניים.
&nbsp
יש מקום לשפץ את הספורטק ולהשמיש אותו למטרות ספורט בילוי ופנאי, אבל כל זה לא קשור ליום העצמאות. ביום העצמאות יש תחבורה ציבורית, אפשר להשתמש בה ולצאת לחגוג באזורים מסחריים ופתוחים שאינם שכונות צפופות ואינם פוגעים בשכנים שגרים, על לא עוול בכפם, דווקא בנקודות שבהם העירייה חפצה לשים במת בידור.

למעלה