למה, בעצם?

Yaniv-DC

New member
למה, בעצם?

בנסיעתי היום הביתה במטרו, ישבתי וחשבתי לעצמי למה, בעצם? כאילו... מאיפה באה לאנשים האהבה הגדולה הזו לתחרות? תוך כדי ניסיתי כמובן גם לחשוב איך זה קרה לי, אבל קודם אני רוצה קצת לשמוע מכם, ואולי... מי יודע... יצא על זה מאמר...
כאמור, חשבתי בנסיעתי במטרו, ושתי תחנות לפני התחנה שלי נרדמתי. אין לכם שמץ של מושג כמה מבאס להתעורר כשאתם רואים את השלט SILVER SPRING הולך ומתרחק. אין לכם מושג.

Yaniv-DC

New member
יפה, איליה.

לא רק באירוויזיון מבין... אכן פורסט גלן. ומה לגבי תגובוץ לעניין ההודעה? אין?!

איליה.

New member
טוב, האמת אין הרבה מה לספר...

המורה שלי למוזיקה בכיתה ג´ (שנת 1991) - קראו לה נעמה נדמה לי - סיפרה שהיא קרובת משפחה של עוזי חיטמן שכתב את כאן. אני זוכר שכל הילדים בכיתה מאד התלהבו, אבל אני עוד לא ידעתי עברית אז מכל מה שהיא סיפרה זה הדבר היחיד שהבנתי. אחר כך ראיתי את זה רק ספורט, זה היה יפה. ראיתי גם את שירו, אני זוכר איך אמא שלי הזדעדעה מההופעה הנוראה שלהם. אבל הפעם הראשונה שהבנתי שהאירוויזיון זה הייעוד שלי בחיים - זה היה ב-1995. דרשתי בכל תוקף שעד האירוויזיון הבא נקנה וידאו. ואמא שלי נכנעה ללחץ. את 1996 כבר הקלטתי וראיתי אינספור פעמים... נו, אתם מכירים את התופעה. I had a crush on Lucia Moniz (זה נשמע יותר טוב באנגלית) - הייתי אז בן 13. אחר כך חבר שלי קנה את האוסף הכפול - לראשונה שמעתי שירים מלפני 1996, ובאותה שנה (1999) התחברתי לאינטרנט, זה כבר סיפור אחר לחלוטין. איליה.

איליה.

New member
יש גם חדשות שלא ראויות להודעה ראשית

ברשימת ה- History by most visited ב-Explorer שלי, פורום אירוויזיון הגיע היום למקום הראשון! בכך הוא עקף לראשונה את פורום חברים ואת Euro-planet song of the day אחרי מאבק צמוד, שבוע בלבד לאחר הקמתו! יחי האירוויזיון. איליה.

עכשיו בדקתי, גם אצלי

פורום ארוויזיון מקום ראשון השיעורי בית שלי מקום שני מערכת ניהול הסקרים במקום השלישי ואללה מקום רביעי ודף הבית של הקורס שלי באוניברסיטה הפתוחה מקום חמישי יחי הארוויזיון קטנטנות ושר!

Yaniv-DC

New member
מה לומד בפתוחה אם אפשר לשאול?

(3 קורסים בשלט רחוק.... קשה......)

דניSH

New member
יופי שהנפת דגל אדום וזרקת כפפה

את האמת היא שלא מזמן בנסיעתי למקום עבודתי בהרצליה חשבתי על אותו דבר וקשה היה להגיע למסקנה !!!! האם זה בגלל המתח של איך תיוצג ישראל ? או האם כל האווירה התחרותית ? או אולי השירים הפשוטים ? או אולי הטעם הטוב שנשאר מפעם ?? אין לדעת. מה שכן אני שמח שלאחרונה אנו ערים לעליה קלה ברמת התחרות ואני מתכוון לשירים בסגנון קרואטיה בשנת 98 ו-99 או לטביה ב- 2000 ( ידוע לך שזה השיר החביב עלי , נכון ?) או יוון השנה !!!

למעלה