למה בפרומו מנסים לעבוד על הצופים?!

נעמה8080

New member
למה בפרומו מנסים לעבוד על הצופים?!

אומרים שמוציאים את הפמליה של איתן ומכניסים חדשים, למה הם לא אומרים שזה זמני?! מבלי שיגידו אני יודעת שזה זמני, כי גברים תפוסים לא יכנסו קבוע להיות סביב בנות! ועוד אחד כמו קובי פרץ שבטח יש לו לו"ז צפוף כי זה קיץ עכשיו ויש הרבה אירועים. מחר תראו שסתם אמרו לנו. מאבדים את אמון הצופים!

נעמה8080

New member
כן, שמעתי. אבל אני לא הזמנתי את ערוץ 29

כי התכנית לא מעניינת 24 שעות. המשדר עצמו משעמם. ועידמון, מה עם הקטע של ליז, לא מצאת?

נעמה8080

New member
סבבה.... אבל נראה לי שאם לא מצאת

עד עכשיו אז גם לא תמצא
. חבל, שמעתי שזה קטע ענק, וחבל שהפסדת אפשרות להעלות ולהפיץ את זה
. אבל שטויות, גם ככה התכנית תת רמה.

noaxxx

New member
לדעתי ההפקה עוד לא החליטה

יש מצב שהם רוצים לראות את התגובות ולפי זה תתקבל ההחלטה, מצד שני, אם הם היו מקשיבים לתגובות, לא היינו מגיעים למצב הנתון מצד שלישי, אולי זו הדרך שלהם להגדיל את הרייטינג לשידור של יום שלישי מצד רביעי, זה כ"כ מטומטם להכניס 3 גברים לא פנויים, שאולי זה מכוון מטרה מסויימת מצד חמישי חברה זה לא קיר טוב, די, זה בלי סוף, נראה מחר

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נעמה8080

New member
לדעתי, הם מנסים לראות אם זה יצליח

ואם אכן יצליח יוציאו את השלישיה ויכניסו שלישיה חדשה, זו דעתי. אבל הם לא יודעים שלא רק השלישיה היא הבעיה, אלא גם איתן והקונספט. יש שם מלאאאאאאאאא בנות שאיתן לא מסתכל עליהן, והדייט איתן זה כמו עונש לאיתן, לא מראה התלהבות בכלל.... בכלל הבן אדם מדכא את הצופים. אנשים לא אוהבים לראות אנשים כמוהו בריאליטי, אלא אנשים מלאי חיים ומעניינים והוא בדיוק ההפך. לפעמים הוא נעלם מהבנות עם הבנים ופשוט תופסים תחת על הבנות.

easternstar

New member
אם יוסיפו לו אנשים הפורמט ישתפר

איתן כנראה חתום על חוזה וישאר עם האהבה שכבר מצא. אולי גב פשטי יציל את השיעמומון הזה? הוא פלפל רציני.

johny3guns

New member
יש לי תחושה

שהבנים הולכים לצאת לכמה ימים בשביל לטייל במקומות בארץ כמו קניונים וחופי ים במטרה למצוא בחורות שהם חושבים ורוצים להכניס לוילה ... יש מצב שהם יחפשו אפילו בנים כתוספת לרווק.

KEEK

Member
מעניין

גם אם זה לא המקרה, זה ממש רעיון לא רע..

נעמה8080

New member
אני רוצה שיכניסו גברים חדשים, אנונימיים,

חתיכים וקבועים לוילה! נמאס מכל מה שהולך שם! אני מכירה רק אחת שרואה את התכנית והיא גם לא הזמינה את הערוץ. אני רוצה לראות אבל זה משעמם. לא הזמנתי את הערוץ, אני שמה בוואלה, ודקה אחרי סוגרת משיעמום. לא קרה דבר כזה באח הגדול, הערוץ הוזמן, באח הגדול היה מוקלט 24 שעות במג'יק, כדי שלא נפספס רגע.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

אצלי זה מבאס במיוחד, כי אני אף פעם לא ציפיתי באח הגדול (בכלל, אפילו לא לשניה), וזה הריאליטי הראשון שהחלטתי לראות, וזה פשוט פלופ מהסרטים... ממש נפילה

נעמה8080

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אם התחלת ככה בטח יצא לך החשק לראות דברים אחרים. האח הגדול זה משהו אחר לגמרי, 180 מעלות. זה הריאליטי הכי גרוע שנעשה עד כה, לפי מה שעולה לי כרגע לראש. היכל התהילה יותר טוב.

למעלה