היברו וומן
New member
למה בצק הקיש צונח?
לאחרונה כשאני מכינה קיש הבצק (עוד בשלב האפייה המוקדמת) - מתכווץ ולא מכסה את דפנות התבנית.
העניין הוא, שלא שיניתי כלום ממנהגי, ולא מצליחה להבין מה אני עושה לא בסדר, איך בעבר זה עבד ועכשיו לא?
המתכון -
כוס קמח
100 גר' חמאה
חצי כפית מלח
במעבד מזון בפולסים עד שהופך לפירורים.
מוסיפה ביצה ומעבדת רק עד שהופך לגוש.
(כמובן שכל המרכיבים קרים).
אוספת ומכניסה עטוף בניילון נצמד למקרר לשעה לפחות.
מרדדת ומושיבה בתבנית (זכוכית אם משנה). מקפיאה בפריזר 20 ד' לפחות, ואז אופה ב 180 מע' 15 - 20 ד'.
למישהו יש רעיון איפה אני טועה?
תודה מראש

לאחרונה כשאני מכינה קיש הבצק (עוד בשלב האפייה המוקדמת) - מתכווץ ולא מכסה את דפנות התבנית.
העניין הוא, שלא שיניתי כלום ממנהגי, ולא מצליחה להבין מה אני עושה לא בסדר, איך בעבר זה עבד ועכשיו לא?
המתכון -
כוס קמח
100 גר' חמאה
חצי כפית מלח
במעבד מזון בפולסים עד שהופך לפירורים.
מוסיפה ביצה ומעבדת רק עד שהופך לגוש.
(כמובן שכל המרכיבים קרים).
אוספת ומכניסה עטוף בניילון נצמד למקרר לשעה לפחות.
מרדדת ומושיבה בתבנית (זכוכית אם משנה). מקפיאה בפריזר 20 ד' לפחות, ואז אופה ב 180 מע' 15 - 20 ד'.
למישהו יש רעיון איפה אני טועה?
תודה מראש
