למה בשם משתמש

lioz24

New member
למה בשם משתמש

חייבים לציין אם אני זכר או נקבה? מעצבןןן מאז שהגעתי לפה נהייתי יותר מתוסבכת ממה שהייתי :)

DarlingAdam

New member
נכון מעצבן? שימו לב.

אני חושב שיש דרך לעשות משהו, אבל אני לא יכול להשתתף בה - כולכם, אבל *כולכן* יכולימות ללכת לפורום משוב, 168, להשאיר הודעה ולענות לה בצורה מסודרת ומשורשרת, ולהגיד בנימוס שלא צריך בהכרח לבחור, שלא חייבים לציין את המין, שבכל מקום מתוקן כבר הסירו את החיוב לבחור באחד מן השניים. עצומה כזו עשו בלייבג'ורנל וזה פעל לא רע. רוצים?

מעצבן ביותר.

אני חושב שאני אשאיר שם הודעה מנומקת, כשאני אתפנה מהעבודה. אלא אם כן מישהי תשאיר שם הודעה מנומקת קודם (הינט הינט) ואני אוכל רק להגיב אליה בהערצה ובתמיכה.

lioz24

New member
יאללה בואו נתחיל עם ההודעה

מי יתחיל? מי יתחיל? (מצביעה על אדם)

DarlingAdam

New member
לא, ממש לא אני :)

כי אז זה נראה כמו מרד של "הפורום נגד ההנהלה", ולא סתם כמו גולשים מודאגים :)

Sonata Of Tears

New member
איזה להט

לפני שבוע היית זכר שמפנטז שהוא אישה,עברת לדבר כאישה ונהיית טראנסג'נדרית? ועכשיו אתה נלחם על כפיית המגדריות של תפוז? אני מפחדת לדעת מה יקרה שבוע הבא (טה טה טם!) שמישהו יפוצץ לו ת'בועה, כך תזמן מותק.

Sonata Of Tears

New member
אני עדיין עומדת אחרי כל מילה שלי

הודעה ראשונה שלי בפורום הזה , כבר אז היו אנשים בצורה וירטואלית שדיברו איתי במין נקבה, לאט לאט למדתי את המוסגים וידעתי איך לשלוט בהם. וזה אף פעם לא היה משהו של הרגע . בכל מקרה , עכשיו שאני קראת את ההודעה הזאת אני מצחקקת לעצמי על מה שכתבתי, טוב נו. פעם זאת היתה הדרך היחידה שלי להראות שאני אישה, עכשיו גם ללכת מכות אני יכולה :)

DarlingAdam

New member
להט זה טוב, מתוקה :)

וגם לי לא לקח כל כך הרבה זמן מהרגע שבו גיליתי את האופציה ועד הרגע שבו התמקמתי :) ואני מכיר אנשים שאינם טרנסג'נדרים ולא טענו שהם כאלה שבכל זאת נלחמו בעד זכויותינו ונגד החיוב לבחירת מגדר - בלייבג'ורנל למשל - ומאוד שמחתי שהם הצטרפו למרות שזה לא נוגע להם אישית :)

Sonata Of Tears

New member
לייב גו'רנל זה לא תפוז

בלייב ג'ורנל כל אחד יכול לפתוח קהילה משלו ויש שם כמה שערות של קהילות שעוסקות במגדר לכל סוגיו. בכל מקרה, בי זה לא פוגע ,רק בו.

lioz24

New member
עוד לא החלטתי שום דבר

ואני עדיין לא מניפה ו/או(בשבילך גם מניף) את דגל הגאווה בראש חוצות ובטח שאין לי כוונה לנצל את פורים הקרוב כדי להתחפש וכדרך אגב לצאת מהארון. אני בשלב של למידה, אל תהיי כל כך במתח לגבי שבוע הבא, סביר להניח שהדבר הכי דרמטי שיכול לקרות לי הוא שהשיער יוארך בעוד כמה מילמטרים, מקווה שלא תקחי את זה קשה מדי ולא תראי זאת כסימן מבשר לבאות.בכל מקרה בלי שום קשר לא מתאים לי לרשום אם אני זכר או נקבה, את מי זה צריך לעניין? הסטטיסטיקה של תפוז? או שאולי הם צריכים להתאים לי את ההצעות הבלתי יאומנות שלהם על מוצרים במחירים מדהימים? אגב אהבתי את ה (טה טה טם!) שלך,זה לקוח מסרט אימה? או ממחזמר עיראקי בגלות? בכל מקרה תשתדלי לא לקחת דברים קשה מדי, אל תשכי שדברים שרואים מכאן לא תמיד רואים משם.

למעלה