למה גברים בוגדים

navader

New member
למה גברים בוגדים

התשובה פשוטה : כי אנחנו כלבים, כן כלבים !. לא במובן הרע של הביטוי , אני בהחלט אוהב כלבים. תרצו או לא , תאמינו או לא זה לא אשמתינו , כך נוצרנו וזה הטבע שלנו. ישנן בטבע חיות שהן מונוגמיות , זוג מתחבר עד הסוף המר . שם לא תמצאו בגידות למה ? כי כך הן נוצרו , זה מה שהטבע שלהן אמור לעשות. לעומת זאת ישנן חיות שטבע הזכר הוא להרביע כמה שיותר נקבות. בקבוצת חיות הפוליגמיה ניתן למנות את האריות , פרים , כלבים וכן בני אדם. הטבע החליט שעדיף למין האנושי להתרבות בצורה הזו כך יש לו יותר סיכוי. האדם לעומת זאת כמובן חשב שהוא יותר חכם וניסה לכפות את המוח על היצר. נו תראו מה יצא . אז תשאלו איך זה שיש גברים שלא בוגדים ? אז ככה היוצאים מן הכלל הם : 1. חסרי האופציה : אלו שפשוט אין להם סיכוי אצל המין הנשי. 2. הפחדנים : אלו שיש להם הרבה מה להפסיד במקרה ויתפסו על חם. 3. המאוהבים : אלו שעיניהם מסונוורות (זמנית) מבת זוגתם הלגיטימית. (זאת הסיבה האהובה על המין הנשי) אך טבע ההרגל עושה את שלו... ומהר מאד עיניהם יחזרו לסקור את השטח בעקבות ציד חדש. 4. שילוב בין הסיבות הנ"ל. אז תשאלו איך זה שגם נשים בוגדות ? (יש לציין שמחלק זה כדאי להתקדם בסקפטיות מכיוון שאיני אישה אני רק חוזר על דבריהן) אצל נשים בדר"כ זהו לא הטבע הסקס הגורם אלא חוסר. חוסר בהתרגשות , רומנטיקה , הרגשת החושניות , סקרנות ואם מתלווה לזה סקס טוב אז "אהלן וסהלן".

התכוונת לזה ../images/Emo26.gif

בול

magenta73

New member
אמרת עכשיו

בצורה הכי שיטחית בעולם, את התירוץ האנתרופולוגי האולטמטיבי. ועדיין. בול
. אנחנו נבדלים מהחיות בגלל שיש לנו שכל. מוח. וברורו שיש גם יצר, ויחד עם היצר יש את האגו=האני, שמקשיב לעולם המציאותי ולחברה ולחוקי החברה ויש גם דבר כזה שנקרא מצפון. ויש גברים ונשים שלא בוגדים בגלל הדבר הקטן הזה...

razzrazz

New member
mageneta73 הסכמתי....

עם כל מה שאמרת חוץ מדבר אחד קטן, חיות, בע"ח,נולדים עם מוח, רק הוא מפותח לא יותר מאשר רמה של ילד, כך שאין להן את היכולת לחשוב ולהחליט ברמה של בני אדם, מצטערת על התיקון ומודעת שאינו קשור לפורום, פשוט בע"ח קרובים אלי מאוד כך שאני קצת רגישה בנושא, אז תסלחו לי.... רז

magenta73

New member
אני לא אמרתי שאין להם מוח

חלילה. זו לא היית הכוונה... (ולא קשור לרמה של ילד או לא, זה קשור לאיזורים במוח שאין להם. ומבנה מוח אחר כמו הקורטקס וכן הלאה. לא ניכנס לזה...) אישית, אני חושבת שהכלבה שלי, הרבה יותר חכמה מכמה אנשים שאני מכירה...

razzrazz

New member
SORRY....

טעות שלי, מסכימה איתך, אישית גם אני חושבת שהכלב שלי יותר חכם מהרבה אנשים שאני מכירה, דרך אגב, נעים מאוד רז

razzrazz

New member
כמובן....

כל התגובות נכונות, מה שאמרת זה לא פחות ולא יותר מתירוץ ובולשיט, רק שאלה, בהנחה ואתה אכן מאמין במה שאמרת, דיברת על עך שישנן חיות שנוצרו מונוגמיות זוג שמתחבר עד הסוף המר וישנן חיות שנוצרו שטבע הזכר הוא להרביע כמה שיותר נקבות, כמו אריות, פרים, כלבים.... רק לפי איזה בסיס אתה הכללת גם את בני האדם בקבוצה זו? אתה פשוט "האשמת" את הטבע, אז אם אתה נותן סיבה מדעית לעניין הבגידות, אז לפחות תתן את המידע עליו מתבססת הסיבה שלך.... רז

navader

New member
בואו נצא רגע מהנימה האישית.

טוב קל להגיד "בולשיט" אבל הייתי שמח לקרוא גם דברים עם תוכן, הווה אומר הסברים אחרים למה גברים בוגדים הרבה יותר מנשים (לא ממש צריך מחקר מדעי להוכיח את זה). בנוסף זה די ידוע שמוצא האדם מן הקוף ולזה יש הרבה הוכחות מהלכות לכן הכללתי את האדם בקבוצה הקרובה לו. לאלו מכם שטענו שהאדם טוב מהחיה בגלל המוח.......ובכן היהירות תמיד היתה החטא הגדול של האדם, והחיות סובלות (לפורום אחר) דרך אגב , אשמח גם לקבל יותר תגובות מהמין הגברי נראה לי שהמין הנשי לוקח את זה בכעס אישי

razzrazz

New member
מעניין....

אך עדיין מנסה לצאת באלגנטיות מאמירה לא ממש נאורה בוא נגיד, אכן התגובות היו מנשים אך לא אופתע אם התגובות יחזרו על עצמן גם מפי גברים, מאחר ואמירתך הכללת גם אותם וזה לא מוציא אותם בלשון המעטה טובים במיוחד.... בניסף,באמירה שלך אתה הוא שפתח בנימה המדעית,כל השאר היו תגובות, בקשר לזה שאתה אומר כי זה ידוע שמוצא האדם הוא מן הקוף-לא נכון לגמרי... יש השערות, יש מקורות אך שום דבר אינו ודאי ב-100%,אולי לך ולחושבים כמוך פשוט יותר קל להפוך את זה לודאי, עוד תיקון חשוב-לא נאמר בשום אופן כי האדם טוב מהחיה לא בגלל המוח ולא בגלל שום דבר אחר, זה שמוח אנושי בנוי אחרת ממוח של בעל חיים ומפותח יותר בהחלט לא אומר שהאדם טוב מבעל החיים-כפי שהוזכר כבר, יש נן חיות הרבה יותר טובות מהרבה בני אדם שאנו מכירים,פה גם נכלל עניין היהירות-אכן זהו חטא לא קטן של בני האדם, אך לא של כולם ובטח לא אצל כולם כלפי חיות, אכן החיות סובלות וגם בגלל יהירות אך בטח לא מכל האנשים! ותאמין לי שאין מצב שחיות מכל סג שהוא יסבלו חס וחלילה ממני ומהרבה אנשים שאני מכירה ואני גם מרשה לעצמי להניח שגם מהפורום הזה ובטח שלא מיהירות, התגובות,אני יכולה לשער אך ארשה לעצמי פה לדבר רק בשם עצמי, הן לא מכעס אלא "מהפתעה" בוא נגדיר זאת כך, כיצד ניתן לתת בסיס לבגידות דרך נימוק זה, בלשון המעטה זה לא ממש מתקבל על הדעת, לא אצל נשים ואני מרשה לעצמי לומר-גם לא אצל גברים, רז

razzrazz

New member
תוספת חשובה...

לגבי עניין בעלי חיים, הם יצורים טובים וטהורים שהאינטרס היחיד שלהם הוא הישרדות-בניגוד לבני אדם, אהבת חיי!
רז

Vdrums

New member
אני לא אשה ועדיין אתה מדבר שטויות.

ההודעה שלך נראית כאוסף תירוצים עלובים ולא יותר. אתה כתבת דברים מנקודת מבט של גבר אולי בגלל זה לא מצאת תירוצים לבגידות של נשים.

magenta73

New member
אתה קיבלת דברים עם תוכן

או שאולי אתה לא יודע להבין שהם עם תוכן... הסיבה ה"אנתרופולוגית" האולטמטיבית היא שגברים, בכדי שיהיו להם יותר צאצאים צריכים "להפיץ" את זרעם, בעוד שנשים, שיכולות להיכנס להריון מכל פרחח בוחרות את הטוב ביותר. ועדיין, הסיבות שהבאת ללמה אנשים לא בוגדים, היו שטחיים ואומללים אפילו. ולסיום, לא, לא כזה ידוע שאדם מוצאו מהקוף. ויש הוכחות שגם מראות אחרת. ולא אמרנו שהאדם טוב יותר. אמרנו שיש הבדל.

A n o n a

New member
למה גברים לא בוגדים?

אני מתעלמת כרגע מכל הנימוקים שלטענתך גורמים לגברים לבגוד ומתייחסת דווקא לסוג הגברים שלדבריך לא בוגדים: 1. חסרי האופציה = הכונפים 2. הפחדנים = אלו שיש להם מה להפסיד 3. המאוהבים = זמנית. מנסיוני הרב בחיים ומהיכרות מעמיקה עם הרבה מאוד אנשים אני יכולה לומר לך שרוב הבוגדים הם דווקא הכונפים חסרי הביטחון העצמי, אלו שאתה חושב שהם חסרי אופציה. אולם, אין דבר כזה "חסר אופציה", יש תמיד כאלו מהצד השני שגם מוכנים להתפשר על מה שבא, (להערכתי אתה שייך לקבוצה הזאת גם). ובכן, סבורני שהקבוצה הראשונה של ה"לא בוגדים היא דווקא בעלי הביטחון העצמי שיודעים שמה שיש להם בזכות ולא בחסד והם לא יתקעו את עצמם במערכת יחסים שקרית ובלתי מספקת, יעדיפו להיפרד מאשר לבגוד. אלו גם אנשים אמינים הדוגלים ב"ואהבת לרעך כמוך", אנשים רוחניים. ככל שהאדם רחוק מרוחניותו, כך גוברת יצריותו. לגבי הקבוצה השנייה שלך, כאן אני מסכימה עם חלק מהדברים, אני מסכימה עם כך שיש להם מה להפסיד ואם הם מבינים שאם יבגדו יפסידו אז למה להפסיד משהו טוב שיש לך בשביל משהו ארעי ופחות חשיבות? , לא הייתי אומרת שהם פחדנים, אלא שקולים והגיוניים. ה'פחדנים' לצורך העניין הם דווקא אלו שיבגדו בסתר, כי מי שלא מפחד, לא צריך לעשות דברים מאחורי הגב. הקבוצה השלישית: המאוהבים, ברור שמי שמאוהב לא יבגוד, לא משום שאהבתו עיוורה אותו והוא לא מסוגל לראות כעת באופן זמני את כל ה"אופציות האחרות", אלא משום שכעת הוא מאושר ואינו זקוק לדברים אחרים שיפגמו באושרו ו/או יפגעו באושרה של זו שהוא מאוהב בה. = המסופק. אתה כנראה לא תזכה לחוות אהבת אמת כי אהבה פירושה נתינה ורק אהבה מביאה אהבה. ומי שרחוק כל כך מרוח לא מסוגל לחוש דברים רגשיים אלא רק לחוות את האירעי והחולף שאליו תאוותו ויצריותו, אשר ממנה נובעת ריקניותו והוא לעד רעב ובלתי מסופק. דרך אגב, נשים איכותיות לא נמשכות לגברים יצריים, נשים איכותיות יודעות להבדיל באיכויות הגבר ולחוש מי הוא ה"כלב הבוגד", נשים איכותיות לא תתפשרנה על עקרונות אלו, ולפיכך הקארמה שלך תביא אותך רק לזרועותיהן של חסרות הרגישות שהדבר היחידי שיוכלו להעניק לך יהיה הסיפוק הרגעי שמביא אחריו תסכול גדול מאוד.

mika tal

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |בל

כתיבה מצויינת אחלה ניסוח! בכלל נורא אהבתי את מה שכתבת!!

למעלה