למה גברים ונשים כבר לא מסתדרים אחד עם השניה ?

למה גברים ונשים כבר לא מסתדרים אחד עם השניה ?

למה כבר אין תקשורת חיובית בין המינים...?

puma141

New member
סוק

מה קרה כפרה.....צרות בגן עדן? :)

למה לא מסתדרים? באיזה לבל?

פשוט אין תקשורת טובה בין המינים

אפילו ברחוב , בכל מקום זה רק תקשורת לקויה ושלילית
מה אנחנו מפספסים ...?

puma141

New member
האמת שאני לא

ממש מבינה למה אתה מתכוון...יש לך דוגמה?
התקשורת לא טובה בין אנשים, לא בין המינים אני חושבת..

בכלל משהו מקולקל באנשים..
ראיתי עכשיו את הסרטון של הנסיון לאונס באור יום.......
איך יכול להיות שאף אחד לא יתערב?! איך...אני לא קולטת את זה!

מה לדעתך יקרה אם...

יבוא גבר וינסה להגן עליה, והמטריד יתחיל להיות אלים, או יוציא סכין או משהו, ונגיד שעם כל זה הצלחת להגן עליה ולעשות איזה משהו או לשבור לו את הפרצוך או גם בטעות להרוג אותו |(הוא בטוח ינסה להרוג אותך)
ואחרי כל זה הצלת את הבחורה, ומביע אמבולנס ומשטרה, איך המשטרה תתיחס אליך, יכול להיות לך מזה ים של כאב ראש ומלא בעיות, והשם שלך יגיע לעיתון, וזה עוד יותר מסוכן, שבטח אם האנס כזה אז גם המשפחה שלו לא רחוקה, והם ירצו לנקום, ןלמשטרה מעניין תתחת, מקסימום שיגידו לך זה אם יקרה משהו תתקשר אלינו
כאילו יהיה לו את הזמן או ההזדמנות לעשות כן בזמן אמת
&nbsp
כך שמקרה כזה יכול לסבך לך את החיים
ואפחד לא יעזור לך מול המערכת והבירוקרטיה, וזה גם עלול להגיע לביזבוזי כספים
&nbsp
ככה סירסו את הצי-בור, ובגלל זה רובם פחדנים

puma141

New member
די סוק..

לא היה לו כלום ביד-ראו את זה בסרטון.
כלום! אני יודעת מה הייתי עושה אם הייתי שם. נקודה.
איך אתה יכול להסתכל על כזה דבר-ולא לעשות כלום?! אין דבר כזה סוק!
בטח שלא באור יום, לעני כולם...........
הייתי שמה אות קין על גברים שעברו שם, אם היו...
אות קין!

xvxxvx

New member
הבעיה אפילו חמורה יותר

http://www.mako.co.il/hix-bizarre/Article-5387e29d4df4c41006.htm&Partner=sport5
&nbsp
בחיאת סוק
בתור החכם באדם וכל זה
מה הדיאגנוזה שלך לגבי הבחורה הנ"ל?

עוד בחורה ש...

התיאשה מעצמה
בטח לא יודעת לתקשר עם המין הגברי , וזה לא מושך אליה את הגברים שהיא רוצה,
אבל בטוח עצמה היא בנאדם שכן רוצה חום ואהבה וזוגיות, רק אין את השכל שמוביל לשם (כמו המאמצות כלבים למיניהן)
ופשוט מצאה לעצמה פתרון כדי לא להתמודד עם הפחדים שלך והחסרונות שלה, אז היא המציאה לעצמה סיפור הירואי שבו נערה מתאהבת בעץ (היא בטח קראה את זה באיזה ספר), היא בטח תמשוך את זה כמה שנים כדי להצדיק את עצמה, וכשהיא תזדקן וכבר לא יהיה לה כוח לתחזק את הסיפור הזה שלה, והיא תבין שבעצם שום דבר לא ימלא את החסך שקיים בה, ואז זה כבר יהיה מאוחר מידי, ושום גבר לא יסתכל על בחורה שהיה לה חתונה עם עץ
&nbsp
וזה גימיק טוב להעצים ולפרסם לצי-בור, כדי שעוד סתומות ישמעו את זה וינסו להרים את הרף כדי לפרסם את הסיפור העצוב וההירואי שלהן, ולהראות לכולם כמה הן צנועות ומלאות חסדים
&nbsp

pdb

New member
הסיבה שבגללה גברים ונשים לא מסתדרים

לדעתי האישית, מאחר וכל אחד מבני הזוג מושך לצד שלו כי מטבעו של האדם הוא אגואיסט (לא לטוב ולא לרע, ככה ברא אותנו הטבע).
רק זוגות שמצליחים להתעלות מעל הטבע שלהם מגלים מהי אהבה אמיתית בין גבר לאישה.
בהצלחה הזוגיות!

puma141

New member
אהבה בין שני אגואיסטים?

נו מה אתה בפורום הכריות, תן תקווה.......

בשפהבליתתזה נקרא...

להפוך עצמך(הטבע שלך) מרצון לקבל (אגואיזם) לרצון לתת/להשפיעה
&nbsp
ובהחלט מ שמתעלה מעל הרצון לקבל תענוג שלו, זוכה לחיי נצח בעולם הזה ולעולמות הבאים

צלשלספק

New member
כפי שיש נשים שמסתדרות יותר טוב עם גברים מאשר נשים :)

לדעתי סוקי, (ברמה הפרטנית) זה תלוי בבנאדם ובכימיה (אם יש) כזוג, כדייט, כחבר/ה, כידיד כמכר וכשכן, ביחסי עובד מעביד ובכל אספקט של אינטרקציה בין אנשים...

אבל ברמה הכללית אתה צודק. יש מגמה של בדלנות בין גברים לנשים שבולטת יותר במגזר החילוני, או שנקרא לזה "רווקות מאוחרת" או לבסוף חתונה מאוחרת במקרים מסויימים (אם בכלל).
הרווקות המואחת הרבה יותר נפצוה בדור שלנו.
והסיבות? רבות. הנה אחת מהן:
רף הגירושין בשמיים וכתוצאה מכך (ולא, ביבי לא אשם בהתחממות הגלובלית) יש לך (גם) מחירי הדיור שהם בנסיקה (היצע וביקוש נקרא לזה).
זו לא הסיבה היחידה למחירי דיור גבוהים כאמור, רק חומר למחשבה.

בקיצר, כשזוג מתפרק כל אחד ואחת צריכים מקום משלהם בנפרד, נכון? חשבונות מים חשמל וכו', אפילו רכב - הכל בנפרד. אז זו עוד דירה לשכור או לרכוש או אפילו עוד חדר למי שחוזר להורים / לגור עם שותפים, נניח - וכך הביקוש עולה ועולה...
וכשהביקוש עולה אז המחירים עולים גם - לכולם, כי כשיש מי שמוכן לשלם "כל מחיר" - המחיר עולה.
לדעתי לדור הקודם היה יותר קל מהבחינה הזו והזו (זוגיות).

למעלה