למה גברים נזכרים מאוחר מידי?

1איב

New member
למה גברים נזכרים מאוחר מידי?

יצאתי עם מישהו לפני כחצי שנה היינו ביחד הרבה זמן ועשיתי טעות קטנה (בעצם גדולה אבל מי זוכר..) והוא אמר שהוא לא יכול להיות איתי ועזב אותי. למרות שידעתי שאני טעיתי ומגיע לי זה עדיין כאב. כמובן שלא שכחתי אותו וחבל שאין איזה כפתור של ON ו OFF כדי שנוכל להדליק ולכבות את האהבה מתי שרק נרצה. בקיצור מאז אני לא נשארת עם אותו אחד יותר מידי זמן ומנסה למצוא את הדרך לאושר (אם יש כזאת..).בקיצור התחלתי להסתדר - אני לומדת, עובדת, יש לי דירה, והאוטו שתמיד רציתי. לפתע הבחור נזכר שהוא אוהב אותי ושהוא ישיג אותי בכול מחיר. הוא שולח פרחים, מכתבים שבהם הוא אומר שאני חייבת לסלוח לו כי בקרוב יום כיפור ואפילו הציע לי נישואין.. אני נמצאת בלבטים עמוקים כי אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד אני אוהבת אותו אבל מצד שני מי יבטיח לי שהוא לא יזרוק אותי שוב? אולי תוכלו לעזור לי? איב

אדמוני*

New member
גברים נשים וטעויות

עושה הרושם שעדיין אכפת לך מאותו אדם,וכפי שרואים אומנם באיחור שנובע מבעיה ``קטנה`` אך גם לו אכפת ראי את דרך החיזור ,הרצון העז להשיגך מראה שעדיין הניצוץ לא הסתיים . אולי הבעיה ``הקטנה`` גדולה היא לפי ראות עיניו של אותו אדם,הרי לעזוב מישהי בגלל בעיה או דבר שמפריע בקשר כאשר אוהבים זה מראה שיש כאן בעיה גדולה ולא קטנה . מה אומר לא צריך לחשוב הרבה ,הרי להתחתן לא תרוצו בעוד מס` שעות,לכן תני לזמן לעשות את שלו ,והעתיד ייתן את התשובות לגביו וגם לגבייך . תמיד אמרתי זאת ותמיד אומר רק אתם יכולים לדעת מה שורש הבעיה שהייתה ולכן תפשפשי אחורה וראי מה גרם לכך ,וזה רק מוכיח שאי אפשר להתכחש לאדם שאוהבים אסיים בשנה טובה והרבה אהבה לכולם ולא להתנפל יש לכולם :))))

קרני

New member
גברים... לכי תביני... ;-)

אבל ברצינות עכשיו... יש רגשות, ולא שכחת - גם לא את הטעות הקטנה (אולי את רוצה לפצות עליה? ועל ההרס שגרמה?!...) אבל את צריכה לבחון את האמת שלך, לבדוק עד כמה את מוכנה לחזור אליו אחרי שבגלל הטעות הקטנה שלך הסכים לוותר עלייך כל כך מהר. (תני לו להתאמץ עכשיו אחרי שוויתר עלייך כל כך מהר, אולי יעריך את זה עכשיו...) חוץ מזה, אני לא בטוחה שפרחים ומכתבים יכולים לקנות אותך... כן, הם יכולים לרכך, כן זה נחמד, אבל מה קורה אחרי שהפרחים נובלים ואחרי שהמכתבים דוהים?!? כפי שאמר אדמוני, תני לזמן לעשות את שלו. אם ניתנה לך אפשרות לבדוק את האמת שלכם ביחד, נצלי אותה. קחי בחשבון שאת לא יכולה להבטיח, בכל מקרה עם אף גבר, שהוא ישאר איתך לעולמי עד, זה איזה שהוא סיכון שכל אחד לוקח על עצמו בכל קשר שהוא. האנושות מאוד דינאמית גם כאינדיבידואלים. אולי הוא השתנה, אולי את השתנית ואולי תשתנו בעתיד, וזה יחזק אתכם או יפריד ביניכם. אי אפשר לדעת... אם תהיו חכמים הפעם, תדעו לבנות את זה בצורה אחרת. למדתם מניסיון... הפחד שלך מובן וטבעי, אבל אם לא תנסי ולא תבדקי את עצמך ואת כוונותיו, לא תדעי לעולם... אני חושבת שאת תקבלי את אשר חיפשת אם תלכי אחרי צפונות ליבך, תקשיבי לו, הוא כבר יגיד לך... אל תשכחי להשאר עם עיניים פקוחות, למרות הריגוש והרצון... בהצלחה חמודה!!! @ @ J U

libertad

New member
לאיב

מי שלא מנסה, לא יודע. לכי לאן שליבך לוקח אותך. זה אף פעם לא מתברר כטעות. ואל תתני לפחדים שלך מפגיעה נוספת להנחות אותך. חבקי את החיים על הטוב והרע שיש להם להציע לך. בהצלחה :)

ירמיהו

New member
איב, ידידתי

לא נראה לי שתהיה לך בעיה עם זה, נראה לי שהוא זה שצריך לפחד שמא תנפנפי אותו ולא להיפך. אם את אוהבת אותו והוא אוהב אותך, לכי על זה, מה עוד שהוא זה שהציע לך נישואין. בכל מקרה בתרופה מתירנית ומשוחררת זו גם להיות גרושים זה לא ביג דיל. איב, לכי על זה......................

למעלה