למה גיבורים לובשים מסכות?

green lantern

New member
למה גיבורים לובשים מסכות?

חשבתי על זה קצת... בעזרתו הנדיבה בעקיפין של ג´רי סיינפלד חובב הקומיקס (שאני גאה להגיד שאחד ממנו הוא GL) הגעתי למסקנה למה גיבורים לובשים מסכות: תאר לעצמך שאתה סופר-חזק ויש אישה שננעלה בבית וויש לה דליפת גז... מה תעשה... תפיל את הקיר של הבית ותחלץ אותה ואת החתול שלה.. ואז מה אם הקיר
מי יישלם על הביטוח... אתה... אז מה יוצא לך מזה .. כלום.. לכן המציאו את המסכות והזהות הסודית.. עוד דוגמא: אתה באטמן.. יש לך את כלי הרכב הכי מגניב בעולם-הבאטמוביל אתה נוסע לך במהירות האור כשלפתע אתה מתנגש במכונית... טוב לא מתנגש שורט מכונית... מה תעשה תמשיך לסוע כדי שהג´וקר לא יעשה עוד מעשה נבלות... ואז זה פגע וברח .. הנה עוד סיבה.. האם יש סיבה אחרת? מה אתם חושבים? וזה גם מוביל אותי לשאלה הבאה... אם לGL יש טבעת שכולם יכולים לראות כל הזמן... אז איך זה שרק 3-4 אנשים יודעים את הזהות האמיתית שלו?

NuckBunnies

New member
אם אתה הולך למות

ומישו מציל אותך, כל כך יהיה לך איכפת שהוא הרס לך את המכונית בדרך. כןןןן... זה בגלל שהם רוצים שיהיו להם חים פרטיים, ובגלל זה אישיות בדויה. וזהו.

ויאגרה

New member
כל מיני סיבות

קודם כל, הם רוצים שיהיו להם חיים שהם מעבר ללכת מכות עם אנשים רעים, ולהציל כל מיני אנשים מידי פעם. חוץ מזה, לאנשים יש נטייה לפחד מדברים ששונים מהם (כמו אנשים עם כוחות על טבעיים), ולכן, הגיבור מעוניין לשמור על הזהות שלו, ועל החיים שלו, ע"י לבישת מסכה. חוץ מזה, זה פשוט ניראה טוב יותר על הכריכה בחוברת.

The Crusader

New member
טוב...

אני לא יודע בקשר לכולם אבל לחברה הבאמת טובים זה כנראה יותר מרק לרצות חיים נורמלים זנ גם כדי לתת תקווה הרי החליפה לא רק נראית מגניבה על הגיבור השרירי היא מייצגת אותו ומסמלת את מה שהוא מייצג ורוצה לאכוף כמו שהs של סופרמן זה סימן של צדק וטוב לב אני חושב שלאנשים פשוטים יהיה יותר קל להזדהות עם חליפה ומסיכה ורעיון וחליפה כסמל מאשר עם האדם שבפנים מורכב.

illustrator

New member
אל תשכחו את הטיעון...

שאם האויבים שלהם יידעו את הזהות האמיתית שלהם, הם יוכלו לפגוע בהם דרך קרוביהם. קחו לדוגמא את ה-Green Goblin המקורי שחטף את Gwen Stacy, חברתו דאז של ספיידר-מן, והרג אותה בזמן שספיידי ניסה להציל אותה. ואם מדברים על נזק, אז כן, יש אנשים שמפריע להם שסופרמן הכל-יכול לא יודע להשתמש בדלת, גם לאחר שהוא הציל את חייהם. מה גם שנזק נגרם לרכושם של אנשים שחייהם לא היו בסכנה. אבל בכל זאת, אני לא אומר שזו הסיבה שגיבורי-העל עוטים מסכה. דברים כמו נזק לרכוש הם כה טריוויאלים בקומיקס. ההתייחסות הכמעט יחידה שהנושא קיבל היתה במיני סדרה של מארוול Damage Control. מישהו מכיר???

green lantern

New member
חיכיתי שמישהו יגיד את זה...

רגע לספיידרמן כשהוא לא לובש את התחפושות הוא לא ספיידרמן הוא לא יכול לזנק ממקום למקום.. הא לא רואה דברים לפני שהם קורים... בטח שהוא יכול אז לספיידרמן אין את הקורים שלו... ביג דיל... אבל אנשים כמו באטמן הם באמת יוסלס בלי התחפושת....

green lantern

New member
אני יקצר... כשסופרמן לא לובש את

החליפה שלו ... הוא לא סופר-חזק?

byron

New member
מיני סדרה מעולה

אבל קראתי אולי שני חלקים ממנה וחבל הסיום היה גדול כשהם ירדו על DC ועל הסרט באטמן שיצא והרוויח הרבה בותו קיץ עכשיו אפשר לרדת על מארוול באותו אופן היכונו לספיידרן מן הוא מתקרב למסכים

DDN

New member
התשובה:

"אני חושב שמסכות מאוד נוחות. לדעתי כולם צריכים ללבוש מסכות בעתיד" שודד הים הנורא ווסלי (משוחק ע"י קארי אלוויס), הנסיכה הקסומה, 1988.

למעלה