חיי מדף
חיי המדף של פרלין נקבעים לפי כמה מים חופשיים יש במילוי.
הגלוקוזה "תופס" את המים, ובכך מאריך את החיי מדף.
הגלוקוזה לא מאד מתוקה, ובכמות שמוסיפים אותה בדרך כלל גם לא משפיעה על המתיקות בגנאש.
היא לא משפיעה על המרקם, אני מעדיפה להשתמש בסוכר אינוורטי בכנאשים שלי, שמשמש לאותה מטרה, אך גם הופך את המרקם להיות קצת יותר קרמי.
פרלין מאוזן היטב (היחס בין המים/שומן/חלב/סוכר/מוצקים), שיש בו גלוקוזה/סוכר אינוורטי, אמור להחזיק מעמד לפחות 6 שבועות