למה ג'סטין לא בא לvma??

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

RJlake

New member
אממ אני חושבת שהוא חשב שאין לו צורך

כאילו הוא היה מועמוד אבל נראה לי שהוא יידע שהוא לא יזכה והוא לא הגיש שום פרס או הופיע אז הוא החליט לא לבוא... או שהוא היה עסוק מדי....
ד"א איך היה לכם ביום הראשון ללימודים?|

הכי חרא שאפשר!!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שמעו מה קרה הגעתי וחוץ ממני באו 11 ילדים.. אחרי זה יצאנו החוצה, וכל המורים נשיקות חיבוקים קוצי מוצי פסדר לא חשוב היה צילצול עלינו לכיתה והמורה התחילה לדבר על כמה שכיתה ט' חשובה ושהכל קובע השנה וזה ואז פיתאום היא אומרת שיעל ברד(מורה למדעים) עזבה כולם כזה מה?!?! לאא!!!!!!! למה?????? זו היתה המורה הכי הכי טובה בעולםםם היא הסבירה הכי טוב בזכותה יש לי 100 במדעים!!!
אוף אני על סף דמעות אני מרגישה כאילו נטשו אותי ממש ברגע הכי הכי חשוב וחוץ ממנה מביאים לנו מורים חדשים ובכלל לא מקצועיים ומדעים תלמד אותנו המחשפה של השיכבה כולם שונאים אותה!! והיא מורה הכי חרא בעולםםםם אם מישו לא מבין משו בעיה שלך וההיא תמיד היתה מסבירה ומחייכת בשיעורים וזאתי סתם חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא היתי צריכה לפרוק הכללל ולפחות משו טוב תראו עם איזה תיסרוקת באתי לבצפר

RJlake

New member
פששש סחתיין על השיער...

באמת באסה העניין עם המורה גם לי יש כמה מורות דפוקות אבל חפיף... וזה סתם שטויות שכיתה ט' הכי חשוב כי זה לאאאאא!!! לא יודעת איך זה אצלכם אבל אצלנו חצי שנה ראשונה למדנו וחצי שנה שנייה לא למדנו כלום!!! כי היה לנו ערב שכבה שזה מין מסיבה שהילדים מעלים מופעיים ככה שיש מלא חזרות ומי שלא מופיע בכלל לא צריך לבוא! ובסוף השנה יש לכם טקס סיום שזה בכלל טונה חזרות ושוב מי שלא מופיע יכול להישאר בבית!!! קיצר זאת השנה הכי כיפית שיש ונצלי אותה כמה שיותר!!!!!!!

אמרו לנו

שיש לנו 38 שעות ללמוד או משו דומה... ושזו שנה ממש עמוסה ושאין זמן לכלום בקיצור סתם הפחודות של מורים

RJlake

New member
חחח לגמרי סתם הפחדות של מורים!!!

כול שנה אומרים לך שזאת השנה הכי קשה והכי עמוסה ואני לא יודעת מה!! סתם שטויות!!!

למעלה